рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як впоратися з розширенням вен влітку

Щодня наносите крем або гель на шкіру ніг, злегка масажуючи їх

У літній період проблеми з венами стають найбільш актуальними. Не тільки прямі сонячні промені, але і висока температура повітря негативно впливає на стан вен. Як з цим впоратися?

ось кілька порад, як можна знизити ризик розвитку венозної недостатності і полегшити симптоми захворювання в літній період.

1. На пляжі

Позасмагати на сонечку. Найголовніше - знати кілька основних правил, пише avtohata.net . По-перше, необхідно приймати сонячні ванни до 11 ранку і після 4-ї години вечора, коли сонце не дуже активне. По-друге, бажано чергувати цей процес з прогулянками по пляжу і купанням.

Будьте уважні! Ультрафіолетові промені знижують еластичність вен. Тому не перебуваєте на сонці протягом усього дня.

Щодня наносите крем або гель на шкіру ніг, злегка масажуючи їх. Дослідники з'ясували, що щоденне обливання ніг холодною водою допомагає позбутися відчуття тяжкості і тренує стінки судин. Зробіть це своєю звичкою.

2. В офісі

Регулярно робіть перерву, ходите на носочках, якщо є можливість, можете пробігтися. Якщо ви носите взуття на високих підборах, то на роботі вам необхідно мати запасну пару туфель на більш низькому каблуці або на суцільній підошві.

Одягайте менш тісний одяг і нижню білизну, пийте більше рідини. Результати тестів показали: жінки, які страждають на варикозну хворобу, повинні регулярно (кожен година ) Випивати склянку води, якщо в кімнаті працює кондиціонер. Це допомагає уникнути дегідратації організму.

3. У літаку

Під час польоту організм людини знаходиться під підвищеним тиском. Крім того, сидяче положення призводить до застою крові в венах. Не соромтеся зробити кілька вправ. Не пийте міцних напоїв - вони блокують кровотік в судинах.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Як з цим впоратися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com