рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Замовити папір формату А4

Види і формати паперу

На сьогоднішній день існує велика різноманітність видів паперів. Вони можуть відрізнятися якістю, своїм призначенням, вагою і зовнішнім виглядом.

При виборі паперу звертають увагу, перш за все, на її параметри. Дизайнери дивляться на рівень білизни, щільність і фактуру паперу. Друкарі звертають увагу на міцність, мелование, запиленість, електрізуемость.

Розглянемо деякі види і параметри паперу.

Білизна паперу - це властивість паперу відбивати світло. Зображення буде виглядати краще, якщо контрастність між фоном і малюнком буде більше.

Щільність паперу - показує, яку вагу листа розміром 1 м. Кв. в грамах. Папір буде товщі, коли щільність вище. Наприклад, офісний папір в основному з щільністю 80 г / кв. м., а газетний лист від 45-60 г / кв. м.

Прозорість паперу показує, наскільки вона пропускає світло.

Мабуть, найбільш популярною папером є крейдований папір. Вона використовується при виготовленні рекламних брошур, каталогів, візиток, листівок, плакатів. Такий папір має спеціальне покриття з білих пігментів і клею, за рахунок цього зображення на ній виходить дуже якісним і можна точно передати всі кольори малюнка. Вона буває двох видів: глянсової і матовою. На глянцевому папері кольорове зображення більш насичене. А на матовому, краще друкувати текст, так як очі будуть втомлюватися не так швидко, як на глянцевому.

Папір з тисненням знайшла широке застосування при виготовленні візиток, конвертів. З тисненням означає, що на її поверхні нанесений рельєфний малюнок.

Самоклейка папір. Такий папір на зворотному боці маємо шар, який знімається. Вона буває самих різних кольорів, зроблена під метал і прозора.

Папір з покриттям, у якій на поверхні нанесена спеціальна плівка. Цей папір буває різних кольорів і в основному використовується для папок, візиток, обкладинок.

Всі формати паперу мають стандарти, які йдуть під певні види продукції. При виборі формату паперу слід враховувати характеристики і можливості устаткування друкарні. Брати до уваги параметри друкованого, брошурна і оздоблювального обладнання.

Брати до уваги параметри друкованого, брошурна і оздоблювального обладнання

Найбільш популярними форматами паперу є А-серії: А4, А3, А2, А1. Офісний папір А4 , Мабуть, той вид паперу без якої зараз не обходиться жодна людина, бо як використовується вона всюди. Розмір паперу В-формату більше, ніж А, а тому знайшов своє застосування в більш вузьких сферах. З-формат використовується для створення конвертів під А-листи. У таблиці нижче наведені розміри кожної серії листів.

У таблиці нижче наведені розміри кожної серії листів

«Папір офісний оптом» - це частий запит в інтернеті серед відділів із закупівлі у великих компаніях, державних установах і багатьох інших підприємствах. Сьогодні важко уявити собі роботу сучасного людини без використання паперу і канцтоварів. Дуже важливо знайти надійних постачальників, щоб завжди бути впевненим у своєчасній поставці потрібних канцтоварів.

Замовити канцтовари, інтернет магазин Аверс-Канцелярія пропонує найбільш зручним для Вас способом - онлайн.

Ви зможете заощадити час на поїздки і вибрати потрібні позиції, не виїжджаючи з офісу. Консультанти магазину подбають про швидке оформлення замовлення і дадуть відповідь на всі запитання.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com