рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сердечка з паперу своїми руками

Об'ємні сердечка з паперу, зроблені своїми руками, стануть відмінним прикрасою будинку нареченої . Їх можна об'єднати в гірлянди і прикрасити ними кімнати, а можна прикріпити їх на стіни під'їзду. Такі валентинки всюди будуть виглядати дуже красиво, створюючи атмосферу свята любові. Об'ємні сердечка з паперу, зроблені своїми руками, стануть відмінним   прикрасою будинку нареченої Щоб зробити об'ємні сердечка з паперу, вам буде потрібно: гофрований папір червоного, зеленого, оранжевого і жовтого кольору, вата, клей-олівець, гачок № 1,5-1,75, ножиці, дерев'яні палички для шашлику.

Опис роботи

1. Виріжте з гофрованого паперу червоного кольору 2 серця. Намажте краю одного з них клеєм (приблизно 0,5 см.), Залишивши вільним ділянку розміром 2 см. Склейте обидві частини. Заповніть сердечко ватою, акуратно проштовхуючи її в отвір паличкою. Заклейте отвір. 1 2. З червоною гофрованого паперу виріжте смужку шириною 6 см. І довжиною 140 см. Складіть її навпіл, покладіть на долоню і, за допомогою гачка, зачепите папір так, щоб у вас вийшла верхівка овальної форми. Ширина кожного ділення повинна бути рівна ширині вашого вказівного пальця. 3. Краї оборки змастіть клеєм. Приклейте оборку по краю сердечка з паперу на відстані 0,5 см. Від краю. Зайве відріжте так, щоб країв не було видно. 4. Візьміть гофровану папір жовтого кольору і відріжте смугу розміром 50х8 см. Всередину покладіть паличку. Обмотайте її папером, а край заклейте. Пальцями прісборьте папір і витягніть паличку. Отриману трубочку приклейте до серця так, щоб вона закривала краю оборки з паперу. 5. З гофрованого паперу зеленого кольору виріжте квадрат 10х10 см. Складіть його навпіл і виріжте 5 листочків завдовжки 3,5 см. З'єднайте листочки посередині. Трохи прісборьте їх, щоб вони виглядали природніше. Середину змастіть клеєм і приклейте листочки до серця. 6. З жовтого і оранжевого паперу виріжте смужки розміром 25х4 см. Складіть їх в 4 рази і зробіть кілька овальних вирізів. Візьміть смужку жовтого кольору і сформуйте з неї квітка, скріпивши посередині. Потім візьміть помаранчеву смужку і сформуйте з неї зовнішню частину квітки. Кінчики змастіть клеєм і приклейте в центр листочків. 7. З зеленого паперу виріжте смужку шириною 2 см. І пальцями скрутіть з неї трубочку. Зробіть 2 таких трубочки довжиною по 12 см. І складіть їх навпіл. Просуньте їх під листочки і приклейте до серця. З червоного паперу виріжте кружечок і приклейте його в середину квітки. Об'ємне сердечко з паперу, зроблене своїми руками , Готово!

Об'ємне сердечко з паперу, зроблене   своїми руками   , Готово

Дизайн і виконання Марти Здеб (журнал Wena). Переклад - www.domnevest.com

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com