рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні вироби в техніці квіллінг

  1. Ідеї ​​виробів своїми руками в техніці квіллінг на новий рік

Багато зараз захоплюються таким видом рукоділля, як квіллінг Багато зараз захоплюються таким видом рукоділля, як квіллінг. Полягає він в можливості створити гарні прикраси з накручених смужок паперу. Новорічні вироби в техніці квіллінг своїми руками не залишаться непоміченими. Навіть дитина зможе впоратися з деякими варіантами робіт, до того ж йому буде цікаво оволодіти новими вміннями. сніжинка

в техніці квіллінг

У разі якщо дитина раніше ніколи не стикався з цим видом творчості, то йому варто запропонувати простий варіант вироби. Можна підготувати ошатну картину на зимову тему. Немає необхідності бігти купувати спеціальні інструменти, починати знайомство з творчістю краще скориставшись підручними матеріалами. Так, для роботи знадобляться:

  • папір для ксерокса;
  • ножиці;
  • клей, олівець, лінійка;
  • спеціальний інструмент або дерев'яна шпажка;
  • блискітки, фарби.
  1. Спочатку потрібно нарізати паперові смужки і скрутити роли, як на малюнку.
  2. Далі зі смуг довжиною 10 см потрібно підготувати роли в формі «сльози», для цього треба зробити гурток і легко приплющив його з одного краю. Також треба зробити «глазки». Для цього рол притискається з двох боків. Далі слід взяти смуги довжиною 15 см і щільно згорнути окремо кожен кінець на зустріч один одному.
  3. Останні елементи готуються зі смуг довжиною 10 см. Один край загортається на 2 обороту. Слід склеїти між собою по дві деталі. Далі потрібно збирати сніжинку, починаючи з середини.
  4. Сніжинки треба зібрати, як показано на зображенні. Готову прикрасу можна акуратно покрити фарбою, блискітками.
  5. Сніжинки можуть бути різноманітних розмірів і форм. Досить просто навчитися скручувати кілька видів ролів.

Можна підготувати такі вироби з квілінгу на новий рік для друзів і родичів. Сніжинками можна прикрасити кімнату, шкільний кабінет.

Ялинка в техніці квіллінг

Для цієї іграшки потрібні зелена і коричнева папір, клей. приступимо:

  1. Спочатку треба скрутити гуртки коричневого кольору. Намотувати смужки можна на товсту ручку або маркер.
  2. Далі потрібно підготувати зелені деталі у формі «сльози», вони повинні бути трьох розмірів. Кожен елемент слід обклеїти смужкою паперу білого кольору.
  3. До коричневої заготівлі по колу потрібно акуратно приклеювати зелені деталі найбільшого розміру.
  4. Після того як один ряд буде закінчений, потрібно приклеїти ще один коричневий рол. До нього потрібно знову кріпити до нього зелені заготовки, але вже меншого розміру. Таким чином треба виконувати ряд за рядом.
  5. Отримані ялинки можна декорувати на свій смак будь-якими намистинами, мішурою, гудзиками, маленькими кульками.

В результаті вийшли відмінні вироби з паперу, квіллінг на новий рік можна використовувати для прикраси будь-яких приміщень. З такими ялинками впораються навіть дошкільнята.

Ідеї ​​виробів своїми руками в техніці квіллінг на новий рік

Шляхом закручування паперу можна зробити багато варіантів святкових виробів. Важливо враховувати їх ступінь складності, щоб дитині було цікаво брати участь в творчому процесі і у нього виходило справлятися з роботою.

  1. Пуансеттия. Різдвяна квітка теж можна зробити в такій техніці. Він може бути самостійним виробом, а може стати прикрасою інших виробів.
  2. Ялинкові іграшки. Це теж хороша ідея для творчого процесу. Прикраси будуть виглядати оригінально і привернуть увагу.
  3. Аплікації. Можна декорувати заготовлені шаблони методом квілінгу, новорічні вироби своїми руками, виготовлені таким чином, стануть гідним подарунком. Їх можна використовувати в якості альтернативи звичним для всіх листівок.
  4. Ялинки. Новорічні дерева можуть стати деталлю для вітальної листівки.
  5. Також ефектно виглядатимуть об'ємні квіллінг-вироби до нового року. Такі вироби можуть стати учасником виставки або конкурсу на зимову тему.

    Такі вироби можуть стати учасником виставки або конкурсу на зимову тему

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com