рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гірлянди на Новий рік своїми руками для прикраси кімнати з паперу

  1. Гірлянда з рожевих ялинок
  2. Гірлянда з кольорових аркушів для прикраси кімнати на Новий рік 2017
  3. Гірлянда-гармошка
  4. Матеріали для створення гірлянд для прикраси кімнати своїми руками

Як зробити гірлянди на Новий рік своїми руками для прикраси кімнати з паперу Як зробити гірлянди на Новий рік своїми руками для прикраси кімнати з паперу? Ось і прийшов час, коли до настання новорічних урочистостей 2017 року. Багато господарів прикрашають будинки підручними засобами, а найвигіднішим і популярним варіантом є саморобні яскраві гірлянди з паперу, які будуть корисними не тільки для новорічних гулянь, а й для будь-якого іншого торжества, наприклад, для святкування дня народження.

Такі гірлянди можуть бути виконані як в традиційній формі, так і у вигляді прапорців, клітин для птахів, ліхтариків та інших химерних виробів.

Куля з паперу для прикраси кімнати

Щоб зробити самостійно куля з паперу, потрібно вирізати по контуру 4 кола маленького діаметра (або більше, тут все залежить від обсягу готового прикраси), далі, кожен отриманий куля необхідно скласти навпіл, розгорнути ребристими сторонами один до одного і склеїти. Для склеювання краще використовувати клей-олівець, так як він сохне краще за інших.

Для склеювання краще використовувати клей-олівець, так як він сохне краще за інших

В середині кожного кулі робиться невеликий отвір, через яке протягується довга нитка, на яку нанизуються всі отримані заготовки. От і все! Залишилося тільки зробити побільше таких куль, щоб можна було зібрати довгу і об'ємну гірлянду. Такий саморобний атрибут нового року можна вішати як на стіни будинку, так і на ялинку, тільки варто ще раз повторити те, що довжина повинна бути значно більше.

Для виробництва гірлянди можна для різноманітності взяти навіть газетні сторінки з теплими побажаннями, а можна навіть заздалегідь написати на кулях побажання для рідних і близьких людей.

Також ви можете прочитати, як прикрасити вікна на Новий рік .

Гірлянда з сніжинок на Новий рік своїми руками для прикраси кімнати

Гірлянду можна зробити навіть з новорічних сніжинок, відкладених на вимогу. Для цього в центральний отвір кожної сніжинки досить протягнути звичайну мідний дріт.

Для цього в центральний отвір кожної сніжинки досить протягнути звичайну мідний дріт

Гірлянди для прикраси кімнати своїми руками можуть бути і в формі сердець, а робляться вони за тим же принципом, що і з куль, а відмінність полягає тільки в формі елементів. Ці серця цілком реально вирізати з кольорового паперу, для цього можна залучити навіть маленьких діток, які вже досягли того віку, коли можна управлятися з ножицями і клеєм.

Щоб кожна фігурка міцно закріпилася на мотузці, можна вдатися до допомоги швейної машини, на якій досить просто-напросто прострочити одноразово все вийшло виріб.

Гірлянда з рожевих ялинок

Можна зробити гірлянду навіть з ошатних і гламурних новорічних ялинок рожевого кольору. Для цього потрібно вирізати маленький коло і трикутник, зробити з цих складових конусоподібну фігуру і поступово «надіти» на заготівлю всі деталі, скріпивши конструкцію звичайним клейовим пістолетом. Велика гірлянда подібної форми буде досить ефектно виглядати, якщо акуратно закріпити її під стелею будинку або квартири. Розмір таких ялинок можна регулювати від великих до маленьких, все залежить від бажання і смаку.

Розмір таких ялинок можна регулювати від великих до маленьких, все залежить від бажання і смаку

Гірлянда з кольорових аркушів для прикраси кімнати на Новий рік 2017

Дуже легко робиться гірлянда з кольорових аркушів паперу. Щоб така краса висіла на шторах, досить взяти кілька листів яскравого паперу, накласти їх один на одного, зробити зигзагоподібний надріз по всій довжині вироби і скріпити протилежні кінці клеєм для того, щоб незабаром гірлянда не розсипалася, а була міцною і служила вірою і правдою якомога довше. Така яскрава і життєрадісна гірлянда порадує багатьох гостей будинку різних вікових категорій, а повість її можна на шафу або будь-який предмет меблів, а при бажанні її можна закріпити навіть на вікні.

Така яскрава і життєрадісна гірлянда порадує багатьох гостей будинку різних вікових категорій, а повість її можна на шафу або будь-який предмет меблів, а при бажанні її можна закріпити навіть на вікні

Гірлянда-гармошка

Для виготовлення гірлянди для прикраси у формі гармошки, необхідно скласти відповідним чином папір, потім зігнути в формі трикутника. Потім слід взяти 3 таких гармошки і скласти в єдину композицію, скріпивши за допомогою степлера або двосторонньої клейкої стрічки.

Потім слід взяти 3 таких гармошки і скласти в єдину композицію, скріпивши за допомогою степлера або двосторонньої клейкої стрічки

Зараз, за ​​часів популярності різноманітного ручного творчості і напередодні нового року, людям хочеться хоч якось прикрасити і причепурити свої житла. У цьому допомагають новорічні гірлянди, майстер-класи виготовлення яких завжди доступні і зрозумілі. До того ж, такими гірляндами зацікавляться навіть дітки, які навіть можуть самостійно виготовляти такі прикраси до свята, поки батьки зайняті іншими передсвятковими клопотами.

Такі паперові ланцюги для оформлення будинків бувають як вертикальними, так і розташованими поперек, а виготовляти такі прикраси дуже просто, приємно і весело. Такі «шкільні» гірлянди зазвичай робилися з серпантину яскравих кольорів або з рівних смуг різнокольорового паперу. Шматочки паперу неодмінно повинні були бути однаковими за розміром, адже якщо це не дотримується, то ланцюг виходить не зовсім рівною і її доводиться переробляти заново.

Шматочки паперу неодмінно повинні були бути однаковими за розміром, адже якщо це не дотримується, то ланцюг виходить не зовсім рівною і її доводиться переробляти заново

Місцем для розташування таких яскравих і справді новорічних деталей інтер'єру можуть стати сходові прольоти, предмети меблів і інші об'єкти, за які можливо зачепити деталі. Оригінальними доповненнями до таких гірлянд можуть стати чорно-білі сімейні фотознімки, з'єднані за допомогою яскравої стрічки або тасьми райдужних кольорів. Якщо фотографій дуже мало або вони зовсім не збереглися, то цілком підійдуть для такої гірлянди недбалі результати дитячого прикладної творчості.

Матеріали для створення гірлянд для прикраси кімнати своїми руками

Матеріалом для виготовлення гірлянд до нового року може стати не тільки папір, але і шишки, дрібні м'які іграшки або дрібні предмети провізії (цукерки, печиво, льодяники і так далі) Матеріалом для виготовлення гірлянд до нового року може стати не тільки папір, але і шишки, дрібні м'які іграшки або дрібні предмети провізії (цукерки, печиво, льодяники і так далі). Простору для творчості тут вистачає з лишком.

При нестачі коштів на нову сировину гірлянду можна цілком успішно виготовити зі старих, що відслужили свій термін ялинкових іграшок, які найпростішим чином надягають на барвисту текстильну стрічку, яка кріпиться на вікна або під стелю спеціальними липучками.

Гірлянди на Новий рік для прикраси кімнати своїми руками можуть допомогти перетворитися навіть старому дзеркала, давним-давно втратив колишню святковість і прозорість відображення.

До кулях і іншим ялинковим іграшкам в гірлянді можна додати гілки від штучної, а краще живий їли, які будуть радувати господарів будинку своїм ароматом дуже довго після закінчення свят.

Дуже яскраво і оптимістично виглядають гірлянди, які зроблені з різних паперових фігур яскравого забарвлення і по дизайну нагадують частини мозаїки.

Тепер ви знаєте багато ідей виготовлення гірлянд на Новий рік своїми руками для прикраси кімнати з паперу, залишилося втілити в життя!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com