рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ангели з паперу за шаблоном своїми руками: різдвяний сувенір за трафаретом і викрійці

  1. Хто придумав паперових ангелів
  2. Як самостійно зробити ангелика з паперу
  3. Порядок роботи і варіанти готових іграшок
  4. інші способи

Підготовка до новорічних свят - одне з найулюбленіших занять для всієї родини Підготовка до новорічних свят - одне з найулюбленіших занять для всієї родини. Звичайно, прикраса ялинки займає перше місце в списку активностей. Однак, крім зеленої красуні, яка є незмінним атрибутом грудневих деньків, хочеться привнести в свій будинок щось ще. Незвичайне, унікальне і святкове. Сніжинки на вікнах дуже популярні, проте не менш чудовою прикрасою і навіть більш захоплюючим по процесу створення можна назвати ангелів, вирізаних з паперу.

Шаблони янголят з паперу своїми руками може зробити як дорослий, так і дитина. Це заняття розвиває творче мислення і дозволяє відчути себе справжнім дизайнером. В Інтернеті легко знаходяться шаблони для вирізання ангелів з паперу, що дозволить швидко досягти бажаного результату. При цьому варіативність моделей дозволяє створити абсолютно різних персонажів, а матеріал - творчо підійти до справи.

Хто придумав паперових ангелів

На початку ХХ століття в Росії художник Володимир Андрійович Фаворський озвучив ідею На початку ХХ століття в Росії художник Володимир Андрійович Фаворський озвучив ідею     вирізати фігури ангелів з паперу вирізати фігури ангелів з паперу. Матеріал, дуже тонкий і легкий, дозволяв створювати фігури воістину повітряними, що було дуже красивим і символічним прикрасою будинку перед Різдвом. Ангели уособлюють любов і доброту, тепло і світло, тому створення подібної іграшки для різдвяної ялинки швидко стало сімейною традицією у багатьох будинках.

На сьогоднішній день оригінальні шаблони янголят з паперу для вирізання не тільки придбали нові риси, але і обзавелися безліччю різних інтерпретацій.

Як самостійно зробити ангелика з паперу

Основними матеріалами для роботи є найпростіші речі: Основними матеріалами для роботи є найпростіші речі:

  • папір (оскільки ангели зазвичай зображуються в білих шатах, найкраще використовувати папір білого кольору або світлих тонів, до того ж білий папір є в кожному будинку, що дозволяє не витрачати час на підготовку, а відразу приступити до творчості);
  • картон (можливий замінник паперу);
  • клей-олівець або клей ПВА;
  • ножиці;
  • трафарет або шаблон;
  • нитки;
  • дирокол.

Порядок роботи і варіанти готових іграшок

Перш за все необхідно роздрукувати шаблон для вирізання або ж намалювати самостійно Перш за все необхідно роздрукувати шаблон для вирізання або ж намалювати самостійно. На цьому етапі можна не тільки вибрати відповідний розмір для фігур, а й придумати різні декоративні прикраси, наприклад, використовувати декоративний скотч для створення більш урочистого і святкового вигляду.

Є варіант виготовлення прикраси шляхом перенесення схеми на лист і вирізання фігурних частин іграшки по лініях з наступною збіркою. Зокрема:

  1. Роздрукувати і перемалювати викрійку на папір.
  2. Вирізати фігурку і зробити надрізи по лініях, зазначеним на схемі.
  3. Зігнути папір по лініях, надаючи фігурці закінчений вигляд (як показано на малюнку).

Незважаючи на справді вражаючий результат, іграшка робиться дуже просто. Ангелок готовий парити і створювати своїм виглядом новорічний антураж і прикрашати ваш будинок. Подібні об'ємні силуети будуть прекрасно створювати святковий настрій.

інші способи

У деяких випадках ангелів можна не тільки відпустити в політ, створивши прикраса типу мобіля, яке можна підвісити до люстри або карнизу, а й поставити на стіл, комод, камін, під ялинку У деяких випадках ангелів можна не тільки відпустити в політ, створивши прикраса типу мобіля, яке можна підвісити до люстри або карнизу, а й поставити на стіл, комод, камін, під ялинку. Для цього спочатку слід намалювати на аркуші паперу або картону коло, потім поділити його на сектори, вирізати і зігнути в конус. Приклеїти краї один до одного, щоб фігура не втрачала стійкість. Зверху приклеїти голову і крила - і ось ще один варіант паперового ангела готовий. Однак можна зробити ще простіше і використовувати вже готову викрійку для створення стійкої вироби.

  • Наприклад, при створенні цієї іграшки досить тільки перенести зображення на папір, вирізати і зігнути нижню частину листа в конус. Точками зазначено місце для створення перфорації (для цієї дрібної роботи буде потрібно голка або шило). Цей елемент додасть додатковий шарм персонажу.
  • Якщо серед робітників інструментів є дирокол з фігурним різом, можна прикрасити іграшки незвичайними елементами, наприклад, сніжинками або квітами, або ж просто зробити на «подолі плаття» перфорацію (дирокол підходить тільки для фігурок великого розміру). Такий декор додає ангелам чарівності і дозволяє створювати кілька різних образів.
  • Для завершення створення різдвяного прикраси необхідно пришити або прив'язати ниточку, що дозволить повісити іграшку на ялинку або ж в будь-яке інше місце в будинку, щоб створити там святковий настрій, наприклад, можна розмістити ангелков на люстрі, в дверному отворі, біля вікна.

Оскільки створення прикрас обумовлено лише нашою фантазією, можна розширити горизонти і використовувати збірну техніку. Наприклад, створити зовсім простого ангелика, чиї крильця будуть представлені на трафареті в єдиній викрійці, але по факту стануть окремим елементом, який фіксується в прорізи (на схемі вказані горизонтальними лініями).

Ще один варіант янголят - фігурок з музичними інструментами Ще один варіант янголят - фігурок з музичними інструментами. Найчастіше це дудочки і флейти. Для створення прикраси потрібно всього лише вирізати шаблон з паперу та зігнути таким чином, щоб ручки ангела виявилися в положенні спереду.

Як правило, створення прикрас подібного роду для будинку не вимагає додаткових витрат, проте, якщо є бажання зробити вироби більш довговічними, слід використовувати картон замість паперу. Або ж в якості основи взяти папір для скрапбукінгу - вона міцніше звичайного білого, до того ж має різні варіанти забарвлень, що дозволить виявити фантазію в творчому процесі.

Виготовлення ангелів з паперу займає зовсім небагато часу, але приносить радість в будинок і, можливо, в майбутньому стане сімейною традицією. Дошкільнята і діти молодшого шкільного віку із задоволенням беруть участь в створенні виробів, що дозволяє урізноманітнити дозвілля і провести час всією сім'єю за нудним і корисним заняттям. А ще такі милі штучки можуть стати відмінним подарунком рідним і близьким, тому що немає нічого кращого того, що створено від щирого серця. Подарунок, який був зроблений спеціально для кого-то, завжди має особливу цінність і буде надалі нагадувати про дарувальника.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com