рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ялинка з гофрованого паперу своїми руками: докладні майстер-класи з фото

  1. Новорічна ялинка з гофрованого паперу
  2. Ялинка з гофрованого паперу: майстер-клас
  3. Як зробити ялинку з гофрованого паперу
  4. Ялинка з гофрованого паперу
  5. Виріб: ялинка з гофрованого паперу

Ялинка з гофрованого паперу - це цікава виріб, яку можуть виконати діти-дошкільнята, а деякі оригінальні ідеї будуть цікаві і досвідченим майстриням, які люблять працювати з незвичайними матеріалами. Це тільки на перший погляд здається, що паперові вироби - дитяча творчість, але, насправді, ви можете створити красиву і яскраву новорічну фігурку, яка прикрасити святковий інтер'єр вашої квартири. Дітям буде просто працювати з гофробумага: її легко розрізати ножицями, при необхідності її можна зім'яти пальчиками, надати їй хвилясту форму або згорнути гармошкою.


Новорічна ялинка з гофрованого паперу


Ялинка з гофрованого паперу своїми руками виконується на конусоподібної основі, тому перш ніж ми перейдемо до самих оригінальних ідей щодо її виконання, ми докладніше зупинимося на декількох варіантах створення досить щільної основи для виконання цієї саморобки. Як правило, конус роблять, використовуючи звичайний білий аркуш А4, ватман або більш щільний картон. Хтось просто скручує лист в «кульочок», на кшталт того, в який раніше насипали насіння, а потім обрізає зайву частину, вирівнюючи нижній край. Але можна спочатку вирізати заготовку, а потім вже сформувати з неї конус.
Крім листа відповідного матеріалу, ми все ж радимо вам використовувати ватман, так як він одночасно і досить щільний матеріал, і відмінно гнеться, а ще з ним буде легко працювати навіть дітям дошкільнятам. З інструментів нам обов'язково знадобляться ножиці, також можна використовувати циркуль і лінійку. У більшості випадків, правда, замість циркуля умільці використовують тарілки, обводячи їх по контуру на аркуші. Зрозуміло, для того, щоб намалювати контур або провести лінію, слід використовувати гострий простий олівець. Щоб згорнути і зафіксувати заготовку у формі конуса, ми будемо використовувати клей, для роботи з папером досить буде скористатися клеєм ПВА. Також стики можна склеїти тонким двостороннім скотчем.


В інтернеті можна знайти і готову схему заготовки, яку достатньо лише роздрукувати на принтері і вирізати по контуру, однак, навіщо витрачати чорнило на принтері, якщо її можна намалювати самостійно за кілька секунд.
Основа може бути низькою і широкою з великим радіусом підстави або високою, тоді радіус підстави буде невеликим. Залежно від того, який ви хочете отримати конус, слід і вирізати заготовку. Висока основа виходить, якщо вирізати основу у вигляді сектора, рівного чверті кола. Заготівля може виглядати як півколо, для цього треба обвести на картоні половину тарілочки, а потім вирівняти краю за допомогою лінійки.
Широкий конус вирізається за таким принципом: на аркуші треба обвести тарілку, радіус якої і визначить висоту майбутнього конуса. Далі нам знадобиться лінійка, за допомогою якої необхідно провести дві перпендикулярні лінії, що проходять через центр кола. Після чого ви помітите, що коло розділений на чотири частини. Тепер ножицями треба вирізати коло по контуру, і вирізати один з секторів - чверть.

Тепер ножицями треба вирізати коло по контуру, і вирізати один з секторів - чверть


Склеювати заготовку завжди треба внахлест, промазав клеєм смужку на верхній частині, потім прикласти до нижньої і притиснути пальцями, щоб клей зчепився. Або ж на нижню частину приклеїти смужку двостороннього скотчу, зняти захисну смужку і акуратно приклеїти верхню частину.
Головна частина основи готова, тепер необхідно визначитися, чи будемо ми заповнювати її чи залишимо порожнистої, оскільки новорічна ялинка з гофрованого паперу практично невагома, то ви можете залишити основу порожній усередині. Якщо ви хочете її набити, то використовувати можна обривки газет, гофри, серветки. На такій основі також можна зробити ялинку з сизалю своїми руками , З кавових зерен або соснових лусочок.


Ялинка з гофрованого паперу: майстер-клас


Тепер, коли готова основа, можна докладніше розглянути, як виконується ялинка з гофрованого паперу майстер-клас, а головний матеріал для цієї саморобки ви можете знайти в магазині канцтоварів або різних товарів для рукоділля. Завдяки своїй фактурі гофра дозволяє створювати оригінальні новорічні ялинки своїми руками , При цьому всі представлені техніки настільки прості і доступні, що з виробом зможе впоратися навіть дитина-дошкільник, і в той же час даний вид творчості буде цікавий дорослим.
Зовсім необов'язково обмежуватися зеленим кольором гофри при виконанні таких поделочек, тут можна проявити свій фантазію, зробити її білою або золотий, синьою або червоною, можна поєднувати різні кольори або близькі відтінки. На щастя, для всіх творчих натур гофра представлена ​​в магазинах широким асортиментом кольорової палітри.


Найпростіший варіант прикрасити основу - це використання широких смуг гофробумага. Треба нарізати лист на смуги, шириною 5-6 см. Потім кожну смуги необхідно прошити на швейній машинці широким стібком, щоб їх можна було призібрати. Якщо ви не хочете для такої дитячої вироби використовувати швейну машинку, то ви можете виконати річний стібок. Прошивши смужки ниткою, ви можете їх призібрати, додавши їм обсягу, щоб потім їх було легше приклеювати. Тепер акуратно пальчиками слід зібрати смужки, завдяки збірці ялинка вийти пухнастою, об'ємної, ніби на неї надіта мила спідничка з плісировкою.

Тепер акуратно пальчиками слід зібрати смужки, завдяки збірці ялинка вийти пухнастою, об'ємної, ніби на неї надіта мила спідничка з плісировкою


Рухаючись з самого низу конуса треба наклеювати смуги, використовуючи клейовий пістолет, з його допомогою ви надійно зафіксуєте смужки. Приклеювати їх необхідно по спіралі: ваша смуга більшої довжини, ніж окружність конуса, тому ви приклеюєте її по низу, а, коли доходите до місця стику, трохи зміщуєте її верх і починаєте наступний шар, який повинен прикривати перший рядок.
Так, рухаючись по спіралі, ви дійдете до самої верхівки. Коли закінчується одна смужка, до неї треба приклеїти іншу і продовжувати фіксувати верхній її край на конусоподібної основі.


Верхівка вийти «голою», тому її треба прикрасити. Найпростіший варіант - вирізати з картону зірочку, змастити її клеєм і посипати блискітками. Треба вирізати дві деталі однакового розміру, склеюючи їх між собою, посередині треба розташувати дерев'яну шпажку, зубочистку або трубочку від ватної палички. Потім зірку треба вставити в кінчик основи, також верхівку можна прикрасити дощиком.
Виріб ялинка з гофрованого паперу практично закінчена, її можна лише прикрасити блискітками, для цього нанести на кінчики кожної смужки трохи клею ПВА пензликом, а потім присипати блискітками.

Виріб ялинка з гофрованого паперу практично закінчена, її можна лише прикрасити блискітками, для цього нанести на кінчики кожної смужки трохи клею ПВА пензликом, а потім присипати блискітками


Як зробити ялинку з гофрованого паперу


Можливо, вам сподобається інший варіант, як зробити ялинку з гофрованого паперу разом з дитиною. На виконання такої поделочкі у вас піде на більше 30 хвилин, а задоволення від творчого процесу отримаєте і ви, і ваша дитина. Дитині ви доручіть одну з головних частин процесу - складання гофри в гармошку.
Щоб зробити ялинку своїми руками з гофрованого паперу, нам не знадобиться конусоподібна основа, збирати її з окремих елементів ми будемо на дерев'яній шпазі. Паличка для шашлику або люля-кебаб встановлюється в невеликому стаканчику. Для її закріплення ми можемо використовувати монтажну піну або гіпс, який ми використовуємо для топіарі. Можна закріпити шпажку в ємності з піском або крупою. Якщо у вас є під рукою мініатюрний стаканчик-свічник, то шпажку ви можете вставити прямо в віск. Потім на шпажку треба надіти всі верстви, які сформують нашу пухнасту красуню. така дитяча ялинка своїми руками стане прикрасою новорічної виставки дитячих робіт в школі чи дитячому садку.


Ви завжди можете знайти майстер-клас, як виходить акуратна ялинка з гофрованого паперу своїми руками, відео від досвідчених майстрів, які працюють в різних техніках і з самими різними з матеріалами. Всі дії покроково також описані в нашому фото майстер-класі, а своїми досягненнями ви можете ділитися в коментарях. Можливо, у вас також з'явилася своя оригінальна ідея зі створення ялинки своїми руками , Тоді ви можете поділитися нею і з іншими рукодільниця, які знаходяться в пошуку цікавих варіантів для дитячої творчості.

Можливо, у вас також з'явилася своя оригінальна ідея зі створення   ялинки своїми руками   , Тоді ви можете поділитися нею і з іншими рукодільниця, які знаходяться в пошуку цікавих варіантів для дитячої творчості


Ялинка з гофрованого паперу


Крім гофри нам також знадобляться ножиці, лінійка і степлер, як ми вже говорили, дерев'яна паличка і стаканчик. Спочатку нам треба відрізати два прямокутника: їх розмір 25х20 см. Це буде самий нижній шар нашої вироби, відповідно, це розмір найбільшого прямокутника. Потім кожен прямокутник необхідно скласти гармошкою, щоб ширина смуги було близько 2 см. Складати треба в різні боки по черзі: спочатку згинаємо назовні, потім - всередину. В результаті у нас вийшла гармошка-смуга, ширина якої 2 см. Тепер з кожного боку цієї смуги треба обрізати краю, щоб вийшов гострий кінчик трикутник. Яка в результаті вийти ялинка з гофрованого паперу, фото вам підкажуть, тому уважно дотримуйтесь нашому майстер-класу.
Цю смугу треба зігнути навпіл і скріпити степлером, а в результаті у нас вийшов півколо. Потім за таким же принципом треба підготувати і другий півколо. Готові дві заготовки треба також скріпити степлером, а серединку зміцнити подвійний ниточкою і зав'язати вузол на звороті.


Щоб вийшла гарна ялинка з гофрованого паперу своїми руками виріб, за все треба підготувати вісім круглих заготовок, все різного діаметру. Якщо сама нижня заготівля у нас вийшла діаметром в 25 см, то сама верхня - всього 5 см. Поступово зменшується і ширина гармошки, так сама нижня смуга була шириною 2 см, а сама верхня буде 5 мм. Удавленіе можна проводити на око, зовсім необов'язково робити точні вимірювання.
Коли будуть готові всі вісім круглих заготовок, їх треба нанизати на шпажку: найбільша знизу, найменша - зверху. Верхівку можна також прикрасити зірочкою.

Верхівку можна також прикрасити зірочкою


Виріб: ялинка з гофрованого паперу


Ви можете знайти ще безліч цікавих ідей, який яскравою і красивою виходить ялинка з гофрованого паперу, відео та фото майстер-класи стануть вашими головними помічниками при роботі з новим матеріалом.
Гофру можна також використовувати для створення новорічних іграшок . Справжнім витвором мистецтва стане ялинова гілочка з гострими голочками і щільними шишками, яку також можна створити за допомогою листів гофробумага коричневого і зеленого кольору.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com