рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити ялинку з гофрованого паперу майстер клас

  1. Матеріали для роботи:
  2. Мої вантажні ялинки з гофрованої (світло-блакитна) і креповой паперу (зелена):
  3. Бажаю Вам успіхів у роботі, щастя і удачі в житті! Веселих свят!
  4. 2012-2019 © Наталя Фоменко. Всі права захищені. Цитування дозволяється лише з активним посиланням...

Тема даної публікації була підказана глядачами однойменного сайту, відеоканалу «Захоплюючі бонсай». Рік тому я підготувала відео майстер клас з перекладом по фотографіях з закордонного щоденника, в яких майстриня показувала, як зробити гілочку з шишечками з гофрованого паперу. З першого разу здавалося, що нічого складного немає. Але деякі глядачі стали скаржитися, що не розуміють, як підгинати край смужки в косичку, щоб вийшла шишечка.

Але з сьогоднішнього дня, я сподіваюся, таких скарг більше не буде. Так як я дуже старалася і підготувала відповідне відео на ваші прохання, дорогі глядачі і читачі «Захоплюючі Бонсай» . Отже, виконую ваше прохання. Ознайомившись з матеріалом, ви побачите своїми очима, як все-таки робиться косичка з жатой паперу. А як бонус я підготувала додатковий майстер клас. На основі косички всі бажаючі зможуть зробити дуже симпатичну вінтажну ялинку всього лише за півгодини. >>>

Зауважу, що вироби з жатой паперу, будь то креп або гофра відрізняються вишуканим зовнішнім виглядом. А кіска, зроблена по краю жатой паперової смужки, трохи нагадує старовинні рюші (мережива). Тому ялинка, оформлена паперовими рюшами, отримала назву вінтажна.

Як ви вже могли зрозуміти, прочитавши початок посту, робота має бути невелика і півгодини цілком вистачить на те, щоб зробити косичку з жатой паперу, та ще й перетворити її в вінтажну ялинку. Але все ж матеріали треба приготувати заздалегідь.

Матеріали для роботи:
  • Гофрована або крепированная папір відповідного кольору;
  • Канцелярський ніж;
  • Клей (Момент «Кристал», гарячий клей в Термопістолет або двосторонній скотч);
  • Тонкий картон;
  • Наповнювач (зім'ятий папір, пакети, будівельна піна і т.п.)

Не буду вас більше мучити нудними описами і пропоную відразу ж перейти до перегляду відео майстер класу в відео YouTube:

Тепер я думаю, у вас все вийде. Потрібно тільки постаратися робити однакової величини загини, щоб косичка виходила рівною і красивою. Погодьтеся, що прикрасити будинок самостійно дуже приємно і зроблені своїми руками подарунки і прикраси давно є традиційними атрибутами Новорічних свят. У наших руках зробити ці дні по-домашньому затишними і одночасно вишуканими.

Мої вантажні ялинки з гофрованої (світло-блакитна) і креповой паперу (зелена):

Мої вантажні ялинки з гофрованої (світло-блакитна) і креповой паперу (зелена):

Бажаю Вам успіхів у роботі, щастя і удачі в житті! Веселих свят!
Ще більше святкових статей про ялинки дивіться тут:
Цікаве на блозі

Ці новини зараз обговорюють ...

загрузка ...

2012-2019 © Наталя Фоменко. Всі права захищені. Цитування дозволяється лише з активним посиланням на дане джерело. Зв'язатися з автором блогу.


Сподобалася стаття? Поділіться з друзями! Дякую за вашу допомогу!


Ви можете також зберегти сторінку в закладках за допомогою кнопочок зліваТут і зараз Ви можете оформити підписку на RSS або оновлення блогу і отримувати повідомлення про вихід нових матеріалів на свій E-mail

або оновлення блогу і отримувати повідомлення про вихід нових матеріалів на свій E-mail

✔Другіе новини блогу:

Сподобалася стаття?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com