рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ 6 ігор в App Store, які викликають реальну залежність

Ми пропонуємо вашій увазі найбільш захоплюючі й незвичайні гри в App Store, на які буквально підсаджуються, як на наркотик. Відірватися від цих додатків практично неможливо. Так що не ховайте далеко зарядку від свого гаджета і тримайтеся міцніше.

Minecraft

Будуйте все, що ви можете уявити Будуйте все, що ви можете уявити! Дайте волю уяві і створіть те, що вам підказує власна фантазія. Minecraft дозволяє вам в будь-який час і в будь-якому місці. За допомогою блоків створюйте шедеври в дорозі, під час зустрічей з друзями, відпочинку на природі; можливості - безмежні. Враження може зіпсувати графіка, але з урахуванням можливостей гри, вона йде на другий план. Ступінь звикання до цієї гри ви можете визначити по тому факти, що в Туреччині вона була заборонена.

Tank Domination HD

Tank Domination - дійсно крута гра, тим більше що її прямий конкурент досі не вийшов на поле бою Tank Domination - дійсно крута гра, тим більше що її прямий конкурент досі не вийшов на поле бою. У Tank Domination розробники постаралися придумати якийсь сюжет про терористичні держави, нескінченні конфлікти і сутички за ресурси для того, щоб надати всім цим баталіям сенс. Незважаючи на досить специфічну ідею, гра дійсно захоплююча особливо в онлайн-режимі.

Clash of Clans стала найпопулярнішою онлайн стратегією в 2014 по всьому світу, в неї грає більш 500 млн гравців (слабо віриться, але про це пише багато відомих ресурсів) Clash of Clans стала найпопулярнішою онлайн стратегією в 2014 по всьому світу, в неї грає більш 500 млн гравців (слабо віриться, але про це пише багато відомих ресурсів)! Ваша мета з декількох селянських будинків вибудувати цілий військовий місто зі своєю армією, вежами, казармами і оглядовими вежами. Це одночасна стратегія, в якій потрібно ретельно планувати і розраховувати кожну дію, оскільки гравцеві доведеться не тільки обороняти своє село від нападів інших користувачів, а й атакувати їх самому.

FIFA 15 Ultimate Team FIFA 15 Ultimate Team   У FIFA 15 Ultimate Team геймери більше не побачать тих режимів, які ще пару років тому здавалися невід'ємною частиною гри - серії пенальті, тренування, гра з друзями і багато іншого кануло в Лету У FIFA 15 Ultimate Team геймери більше не побачать тих режимів, які ще пару років тому здавалися невід'ємною частиною гри - серії пенальті, тренування, гра з друзями і багато іншого кануло в Лету. Зате тепер користувача напихають ще більшою кількістю наборів, предметів, монет та іншої навколофутбольні атрибутики. З'явилася нова функція «Симуляція матчу». Розробники остаточно розділили FIFA 15 на дві складові, немов навмисне урізавши функціонал симулятора до режиму Ultimate Team.

Threes!

Threes - це арифметичні п'ятнашки, в яких вам потрібно поєднувати фішки відповідно до їх номіналом Threes - це арифметичні п'ятнашки, в яких вам потрібно поєднувати фішки відповідно до їх номіналом. Наприклад, трійки з трійками, шістки з шістками, дванадцять з дванадцятьма - і так далі. А щоб отримати первинну трійку, вам потрібно поєднати 1 і 2 - логічно, чи не так? :) У міру проходження гри, номінали будуть ставати все більше, а варіантів для ходов- все менше. Чим більшого номіналу фішки у вас будуть в кінці гри, коли не залишиться можливих ходів - тим більше очок ви отримуєте.

Does not Commute

Думаю багато хто з вас бачили або грали в головоломки з паровозиками Думаю багато хто з вас бачили або грали в головоломки з паровозиками. Вони йшли різними шляхами або один за одним, і вам потрібно було завести їх в ангар, не допустивши зіткнення. Якщо ви є прихильником даного жанру, а паровозики встигли порядком набриднути, від щирого серця рекомендую скачати гру Does not Commute.

У кожного з водіїв свій автомобіль, з різною швидкістю і характеристиками, аж до фургона морозивника. Кожне зіткнення машини з деревом або будинком уповільнює її хід, що загрожує неприємним для вас результатом.

Всього: 1 544, Сьогодні: 1

А щоб отримати первинну трійку, вам потрібно поєднати 1 і 2 - логічно, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com