рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп Краси. ОВЕН

  1. Подарунок для народжених під знаком ОВЕН!

Стиль, за допомогою якого ми демонструємо себе світу, визначається поєднанням цілого ряду чинників - внутрішнім самовідчуттям, смаком, уявленням про красу, модними тенденціями. Але є ще одна причина, по якій ми, жінки, вбираємося, фарбуємося, зачісуємося так, а не інакше - це приналежність до того чи іншого знаку Зодіаку. Яким би індивідуальним і неповторним не здавався нам ретельно створюваний імідж, ми неминуче привносить в нього риси, продиктовані самими зірками, і виробляємо на оточуючих певне враження.

Кожному знаку Зодіаку відповідає свій образ, стиль, який може приміряти на себе представник будь-якого іншого сузір'я, який бажає впустити в життя щось нове, розставити в ній свіжі акценти.

Подарунок для народжених під знаком ОВЕН!

ОВЕН (21 березня - 20 квітня)

ОВЕН (21 березня - 20 квітня)

Овен - це образ невтомною войовниці, шукачки пригод, здатної проявити себе в політиці та інших сферах, що традиційно вважаються чоловічою прерогативою. Це роль жінки - поборниці справедливості, сміливою і навіть відчайдушною, що не боїться вступити в битву за свої переконання і своїх друзів. Вона часто балансує на межі ризику, але зате має всі шанси на успіх і перемогу в важких підприємствах.

Народжені під знаком Овна жінки недарма переконані в своїй привабливості і впевнені в собі, їх зовнішній вигляд рідко кого залишає байдужим. В сторону прекрасних представниць цього знака Зодіаку спрямований не один захоплений чоловічий погляд, оскільки вони володіють яскравою індивідуальністю, рішучі і сміливі не тільки у висловлюваннях і вчинках, а й у виборі всього того, що складає їх імідж.

Жінки-Овни вміють зробити так, щоб їх помітили і запам'ятали, вони привертають до себе увагу яскравими вбраннями «на контрасті». У їхньому вигляді гармонійно поєднуються воля і прагнення до перемоги, бажання жити, любити і бути коханою, неординарність і виклик, а ще, як не дивно, беззахисність. І навіть якщо в їх зовнішності проглядає якась асиметричність, це сприймається як «родзинка», а не як недолік.

Здоров'я і зовнішність. У загальному і цілому, Овни - люди переважно здорові. Якщо вони будуть вести правильний спосіб життя, то сила, бадьорість і моложавий вигляд не покинуть їх до глибокої старості. Шкіра Овнів дуже чуйно реагує на несприятливі фактори, тому їй необхідний постійний грамотний догляд. Позбутися від токсинів, додати життєвих сил допоможуть регулярне фізичне навантаження, що сприяє більш інтенсивному кровообігу, і прогулянки на свіжому повітрі. Прихильно відгукується організм Овнів на водні процедури; баня, сауна дозволять зняти напругу, очистити шкіру і організм, а заодно і скинути пару зайвих кілограмів.

Улюблені кольори. Овни, як справжні представники вогняного знаку, люблять яскраві, що привертають увагу кольори: помаранчевий, жовтий, золотистий і всі відтінки червоного - губна помада і лак кривавих тонів підходять їм більше, ніж іншим. Також до душі їм чорний і білий, аби це було яскраво, зухвало, але в той же час практично.

Макіяж. Косметичка жінки-Овна зазвичай доверху набита всілякими жіночими "штучками". Їм йде помада яскраво-червоних відтінків, темна туш для вій і тональні засоби в тон шкіри. Такий макіяж символізує силу, енергію і рішучість у своїх прагненнях; Овна дозволено з'явитися з ним всюди, де душа забажає - і в офісі, і на вечірці. Є й інший варіант: тон на обличчі легкий, губи без помади і тіні пастельних відтінків. Тим самим підкреслюється упевненість в собі і незворушний спокій.

Манікюр. У дам знака Овен немає внутрішньої потреби мати довгі нігті. Якщо вони і вирішуються їх відростити або наростити, то лише віддаючи данину моді чи приносячи себе в жертву красі. З короткими нігтями вони відчувають себе комфортніше і впевненіше. Дуже вільно звертаючись з косметикою і фарбою для волосся, ці жінки вкрай рідко використовують яскраві кольори лаку для нігтів, швидше за віддадуть перевагу нейтральним тонам або французькому манікюру.

Зачіска. Багатьом жінкам-Овнам природа подарувала хвилясте волосся, їх не потрібно намагатися укладати «волосок до волоска», залиште локони в творчому безладді, використовуючи мінімум фіксуючих засобів.

Немов для Овнів придумані динамічні зачіски на коротке волосся, стрижки спортивного стилю, сміливі укладання, що підкреслюють їх енергійність. Власниці довгого волосся можуть носити їх розпущеним з закладеними за вуха пасмами, або укладати таким чином, щоб залишити відкритими вуха (наприклад, зробити гладкий пучок).

Бажаний колір волосся для Овнів - з червонуватим відливом (але не махагон і не бордо), допустимі солом'яний, мідний, рудий, медовий, коричневий, горіховий і каштановий тони.

Новини салону краси, 22.12.2015 / Гороскоп Краси. КОЗЕРІГ

Новини салону краси, 23.11.2015 / Гороскоп Краси. СТРІЛЕЦЬ

Новини салону краси, 24.10.2015 / Гороскоп Краси. СКОРПІОН

Новини салону краси, 24.09.2015 / Гороскоп Краси. ТЕРЕЗИ

Новини салону краси, 24.08.2015 / Гороскоп Краси. ДІВА

Новини салону краси, 23.07.2015 / Гороскоп Краси. ЛЕВ

Новини салону краси, 21.06.2015 / Гороскоп Краси. РАК

Новини салону краси, 25.05.2015 / Гороскоп Краси. БЛИЗНЮКИ

Новини салону краси, 24.04.2015 / Гороскоп Краси. ТЕЛЕЦЬ

Новини салону краси, 20.02.2015 / Гороскоп Краси. РИБИ

Новини салону краси, 23.01.2015 / Гороскоп Краси. ВОДОЛІЙ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com