рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кросмастер Арена 2.0 (огляд) | ігри | Світ фантастики і фентезі

У фентезійному світі Кросмозе існує демонічне вимір. Що мешкають там демонам набридли міжусобиці, і, щоб хоч якось розважитися, вони побудували арену, де на потіху місцевим виступають викрадені з усіх частин Кросмоза герої. Лише самі славні бійці, зібравшись в команду, зможуть повернутися в реальний світ. У фентезійному світі Кросмозе існує демонічне вимір

Жанр: тактична зі слайдами
Автор: Метью Бертьє
Художники: Олександр Папе, Едуард Гитонья
Видавець в Росії: «Фабрика ігор» 2017
Кількість гравців: 2-4
Вік гравців: від 14 років
Тривалість партії: 40 хвилин
Схоже на:
шахи
Rum & Bones (2015)
«Війни магів» (2012)

Текст: Юрій Ануфрієв, Єгор Юрескул
Фото: Леона Молотова

«Кросмастер Арена» спочатку з'явилася у вигляді колекційної карткової гри Krosmaga в світі комп'ютерних MMORPG Wakfu і Dofus. Гра розвинулася і стала окремим настільним продуктом, який завоював чималу популярність. Настільний Krosmaster - тактична гра, розрахована в першу чергу на протистояння двох суперників. Зав'язка проста: гравці збирають собі команду героїв (кросмастеров) і виставляють їх на Арену боротися за переможні очки ( «нашивки слави»). При бажанні можна грати втрьох і вчотирьох і навіть командами двоє на двоє, але найкраще правила працюють саме в дуелі.

Найважливіший аспект гри - правильний підбір команди до її початку. Кожна фігурка унікальна і має свої здібностями і тактичними перевагами: одні кросмастера атакують на великій дистанції або в ближньому бою, інші зцілюють союзників, треті переміщують фігурки по ігровому полю, четверті закликають собі підмогу ... У чомусь це схоже на шахи, тільки в « Кросмастер Арені »гравці самі вирішують, які фігури взяти в бій з декількох десятків варіантів. Мало оцінити атакуючий потенціал кожної окремої фігурки - важливо зрозуміти, як вони будуть діяти в команді. Оскільки фракцій і армій в грі немає, склад команди обмежується тільки фантазією гравця і його підходом до тактики. Ну і ще силою фігурок: все кромастери бувають шести рівнів, а загальний рівень команди не повинен перевищувати 12.

Після збору настає битва. Кожна гра проходить на спеціальній арені 12 на 12 клітин, заставленій деревами, кущами, товарними лотками і ящиками. Ці декорації потрібні не тільки для краси. Кожен елемент дає гравцям певні тактичні можливості. Наприклад, за деревами можна ховатися, а забравшись на ящик, герой збільшує радіус своїх атак. Всі елементи тривимірні; в базовій коробці лежать декорації з щільного картону, але окремим набором продаються пластикові коробки, кущі та дерева, а також металеві монети.

В цілому правила тут складніше, ніж у «Каркассона» або «манчкінів», але набагато простіше і логічніше, ніж у Warhammer або Malifaux

Кожен хід гравець активує всі свої фігурки і використовує доступні їм дії. Герої можуть переміщаються по полю, збирати гроші і, зрозуміло, завдавати шкоди опонентам. На відміну від інших дуельних ігор, «Кросмастер» націлений на тактику і грамотне використання можливостей. Елемент випадковості зведений до мінімуму. Фігурки переміщаються по клітинам, радіус всіх дій і атак відомий заздалегідь і також наочно вважається по клітинам, а кидків «на потрапляння» в грі немає як таких. Для перемоги гравець повинен найбільш грамотним чином витратити доступні йому дії і руху, щоб опинитися у вигідній ситуації або завдати шкоди фігуркам опонента.

Цікава особливість «Кросмастера», нетипова для подібних ігор, - система поліпшення героїв. Зазвичай в варгеймах гравці набувають додаткового спорядження і поліпшення для своїх персонажів і загонів перед грою. У «Кросмастере» ж героїв сняряжают і покращують прямо в процесі за зібрані на поле монети.

У кожного гравця на початку є 6 спеціальних жетонів - «нашивок слави» (вони ж переможні очки). Мета гри - відібрати у опонента все його нашивки. Для цього можна знищувати його кросмастеров, викуповувати у нього нашивки за ігрову валюту (гроші при цьому відправляються в банк) і користуватися іншими хитрими прийомами. Як тільки чужа команда залишається без слави, демони оголошують її програла.

В цілому правила тут складніше, ніж у «Каркассона» або «манчкінів», але набагато простіше і логічніше, ніж у Warhammer або Malifaux. Книга правил змушує згадати навчальний режим в комп'ютерних іграх. На кожній сторінці намальована карта: «Поставте фігурки тут і спробуйте походити ось так, а тепер побити ось так». Через кілька сторінок гравці вже готові до повноцінної грі. Однак тут, як і в шахах, вивчити і зрозуміти правила легко, а от навчитися перемагати - непросто.

Французькі настільні ігри славляться своїм зовнішнім виглядом, і «Кросмастер Арена» не виняток. Це дуже яскрава гра з відмінними компонентами і стильними мультяшними героями. Практично всі персонажі взяті з коміксів, мультфільмів або цифрових ігор всесвіту Krosmoz.

Практично всі персонажі взяті з коміксів, мультфільмів або цифрових ігор всесвіту Krosmoz

Настільний «Кросмастер» живе і розвивається: по ньому проводяться регулярні турніри, а вже цієї осені російських гравців чекають кваліфікаційні етапи до чемпіонату світу.

Підсумок: стильна і барвиста тактична гра з доступними правилами і хорошою турнірній підтримкою. Але головне, що вона поміститься на будь-якому журнальному столику, а партія займе не більш години.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com