рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пошук людей Вконтакте - як знайти людину в соц мережі?

  1. Шукаємо людину за даними
  2. Знаходимо людини по фотографії
  3. Пошук через спільноти «Шукаю тебе»

Соціальні мережі створювалися для спілкування людей різних вікових груп, національностей, життєвих позицій і захоплень. За допомогою мережі Вконтакте можна легко знайти однодумців, вступати в цікаві спільноти і групи, заводити знайомства з людьми з будь-яких міст, розширюючи коло друзів, близьких вам по духу!

Бувають і такі випадки, коли потрібно розшукати якогось певного людини, з яким ви втратили зв'язок, припустимо, однокласника, друга з інституту або колегу. Соціальна мережа Вконтакте легко вам в цьому допоможе. Знайти людину можна як за певними критеріями (прізвище, вік, місто), так і по фотографії, якщо у вас зберігся знімок розшукуваного.

Щоб виробляти будь-які дії в соціальній мережі, в першу чергу потрібно завести свою особисту сторінку, зареєструвавшись Вконтакте. Можливо, і вас хтось шукає на просторах інтернету, тому вказавши свої реальні дані і заповнивши пропоновану анкету, ви збільшуєте шанси друзів відшукати ваш аккаунт.

Шукаємо людину за даними

Відкриваємо особисту сторінку, зліва від вашої фотографії є ​​меню, вибираємо вкладку «Друзі». Далі у вікні, справа натискаємо на «Пошук друзів». Можна відразу ввести в віконце пошуку прізвище та ім'я, але щоб значно звузити коло пропонованих вам кандидатур, знаходимо справа розгортається меню «Параметри пошуку». Також зверніть увагу, що деякі люди пишуть своє ім'я на трансліті .

Також зверніть увагу, що деякі люди пишуть своє   ім'я на трансліті

Пошук людини за даними

Тепер потрібно заповнити всі параметри, які ви знаєте про людину:

  • Регіон - тут виставляємо країну і місто проживання;
  • Школа - система вам видасть перелік навчальних закладів міста, який ви вибрали раніше, вибираємо номер або назва школи, клас, рік випуску. Прекрасна можливість знайти загубилися однокласників;
  • Університет - вибираємо вищий навчальний заклад міста, факультет, рік випуску. Всі ваші однокурсники, у яких є сторінка Вконтакте стануть вам видно;
  • Вік, стать, сімейний стан - якщо не знаєте точний вік людини, вам надається будь-який діапазон «від» - «до»; з підлогою все зрозуміло; вкладка «сімейний стан» дає кілька варіантів, її можна пропустити, якщо не впевнені в статусі;
  • З фотографією - пошук видасть всіх людей, у яких завантажено фото на особистій сторінці, так легше пізнати людину;
  • Зараз на сайті - система покаже список тих, хто в цю хвилину знаходиться в мережі;
  • Життєва позиція - ця вкладка дає можливість вибрати основні критерії світогляду людини (ставлення до куріння, що для нього головне в житті і в людях, і багато іншого);
  • Робота - вводимо місце роботи і займану посаду;
  • Військова служба - ця позиція приваблива для тих, хто хоче відшукати армійських друзів. Вибираємо країну, номер частини і рік початку служби;
  • Додатково - ця опція значно звузить коло людей, за умови, що ви пам'ятаєте точну дату народження розшукуваного людини;
  • Пошук в інших сервісах - дозволяє шукати людей в таких соціальних мережах, як Однокласники, Facebook, Google, Twitter.

Необов'язково вводити дані в кожен критерій, заповнивши навіть кілька з них, у вас є всі шанси знайти потрібного вам людини, якщо, звичайно, він навмисно не зареєструвався під вигаданим ім'ям або псевдонімом.

Знаходимо людини по фотографії

Так, така можливість теж існує, і дає швидкий результат, за умови, що людина має свою сторінку в соціальній мережі, і в його особистих налаштуваннях не встановлено режим приватності.

Найвідоміший сервіс, який якісно проводить пошук людей по фотографії - це Google. Заходимо на сайт, знаходимо справа в рядку пошуку значок із зображенням фотоапарата. Кількома на іконку:

Пошук людини в гуглі по картинці

Вам потрібно завантажити фотографію того, кого шукаєте, з вашого комп'ютера:

Завантажуємо фото з комп'ютера для пошуку по картинках

В даному випадку, як приклад, була завантажена фотографія Евеліни Хромченко, провідного стиліста, результат видачі виявився багатим, тут же, є і особиста сторінка Евеліни Вконтакте:

Результати пошуку по картинках в гуглі

Пошук через спільноти «Шукаю тебе»

Якщо перший спосіб не дав результату, можна вдатися до допомоги спеціальних спільнот, які допомагають знайти людину в обраному місті. Наприклад, вам потрібно знайти одного з Мінська. Вибираємо групу:

Вибираємо групу:

Шукаємо в пошуку ВКонтакте групи «Шукаю тебе»

Заходимо в групу, в стрічці знаходимо «Запропонувати новину»

Пропонуємо новина в співтоваристві «Шукаю тебе»

Завантажуємо фотографію того, кого шукаємо, пишемо інформацію, яка може допомогти в пошуку, і чекаємо, коли відгукнутися люди, які знайомі з цією людиною. Не забувайте відслідковувати коментарі до вашої записи, не всі люблять писати в особисті повідомлення.

А якщо немає реєстрації в соціальній мережі і потрібно здійснити швидкий пошук, то використовуйте подібні сервіси .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com