рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Додавання друзів за відповідними категоріями на Одноклассники.ру

Ця новомодна фішка спочатку з'явилася на сайті Вконтакте, а потім і на   Одноклассниках

Ця новомодна фішка спочатку з'явилася на сайті Вконтакте, а потім і на Одноклассниках.ру . Тепер ви зможете розмістити всіх своїх друзів за категоріями, яких всього шість: «Друзі», «Кращі друзі», «Однокласники», «Однокурсники», «Сім'я» і «Колеги».

Що б додати того чи іншого користувача в потрібну групу, необхідно зайти до нього на сторінку і натиснути на пункт під фотографією «вказати, хто він / вона вам». Робите відповідний вибір і зберігаєте його. Виглядає це ось так:

Але є й інший спосіб. Для цього потрібно пройти в розділ «Друзі», натиснути на пункт «Всі друзі» і перед вами з'явиться табличка з вибором категорії. Натискаєте на потрібну з них, наприклад, «Колеги». З'являється велика зелена кнопка з написом «Додати в список». Тиснете на неї і вказуєте всіх своїх колег з ваших друзів. Все дуже просто.

Все дуже просто

Багато хто цікавиться, чому ті профілі, які зараховуються до певної категорії, не відразу туди потрапляють? Все просто - спочатку людина, яка стала, скажімо, вашим «Кращим другом» отримує повідомлення про це. І тільки після підтвердження ви зможете побачити його у відповідній категорії.

Багато хто цікавиться, чому ті профілі, які зараховуються до певної категорії, не відразу туди потрапляють?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com