Статьи
Додавання друзів за відповідними категоріями на Одноклассники.ру
Ця новомодна фішка спочатку з'явилася на сайті Вконтакте, а потім і на Одноклассниках.ру . Тепер ви зможете розмістити всіх своїх друзів за категоріями, яких всього шість: «Друзі», «Кращі друзі», «Однокласники», «Однокурсники», «Сім'я» і «Колеги».
Що б додати того чи іншого користувача в потрібну групу, необхідно зайти до нього на сторінку і натиснути на пункт під фотографією «вказати, хто він / вона вам». Робите відповідний вибір і зберігаєте його. Виглядає це ось так:
Але є й інший спосіб. Для цього потрібно пройти в розділ «Друзі», натиснути на пункт «Всі друзі» і перед вами з'явиться табличка з вибором категорії. Натискаєте на потрібну з них, наприклад, «Колеги». З'являється велика зелена кнопка з написом «Додати в список». Тиснете на неї і вказуєте всіх своїх колег з ваших друзів. Все дуже просто.
Багато хто цікавиться, чому ті профілі, які зараховуються до певної категорії, не відразу туди потрапляють? Все просто - спочатку людина, яка стала, скажімо, вашим «Кращим другом» отримує повідомлення про це. І тільки після підтвердження ви зможете побачити його у відповідній категорії.
Багато хто цікавиться, чому ті профілі, які зараховуються до певної категорії, не відразу туди потрапляють?
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus