рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що взяти з собою в пологовий будинок. Трикотаж для новонароджених в Лули (конверти, пелюшки, сорочечки, повзунки).

  1. Набір для новонародженого
  2. Готуємося до виписки

Щасливе час очікування малюка наближається до кінця, і ви вже напевно зібрали все, що знадобиться вам і йому в пологовому будинку. Давайте перевіримо, чи не забуто чи що-небудь важливе. Ще є час доповнити свій набір засобами гігієни, предметами одягу або білизни, тим більше, що за ними не доведеться далеко ходити: абсолютно все можна замовити на сайті Лули.

Що саме дозволяють взяти породіллі, може варіюватися в різних пологових будинках, але в будь-якому випадку знадобиться білизна, халат, засоби гігієни. Не забудьте те, що пов'язано з годуванням: прокладки для бюстгальтера (без них білизну і постіль швидко просочаться молоком) і бепантен для змазування сосків. Оскільки сучасна педіатрія рекомендує годувати малюка «на вимогу», цей процес може бути дуже виснажливим. Його можна полегшити, укладаючи дитину на подушку або згорнуту ковдру, так що непогано відразу взяти з собою спеціальну подушку для годування.

Більшість лікарень в Україні забезпечує породіль постільною білизною, але в невеликих містечках вам можуть запропонувати взяти своє.

Набір для новонародженого

Не відкладайте покупку дитячих речей. Зручніше і вигідніше купити все заздалегідь: гарної якості, в потрібній кількості, прямо від виробника.

Хоча сьогодні новонароджених не прийнято сповивати, по дві ситцевих і жаргонних пелюшки взяти потрібно: вони обов'язково стануть в нагоді. Щоб укрити малюка, підійде тепле і легке трикотажне покривало. Крім того, не забудьте: Хоча сьогодні новонароджених не прийнято сповивати, по дві ситцевих і жаргонних пелюшки взяти потрібно: вони обов'язково стануть в нагоді

  • тоненькі сорочечки або боді з «ручками»;
  • шапочки;
  • повзунки;
  • теплі сорочечки або кофтини.

Все це - самого маленького розміру, в кількості 2-3 штук.

Маленькому відразу ж знадобляться підгузки (їх краще купити оптом, при такій покупці ціна нижче, а зайвими вони не будуть).

Для догляду за шкірою малюка запасіться:

  • ватяними паличками;
  • дитячим кремом (його з успіхом можна замінити Бепантеном, узятим для себе);
  • дитячим милом, олією, шампунем - все це для своєї вікової категорії.

Дуже зручно мати електронний градусник: їм набагато простіше і швидше виміряти температуру, ніж звичайним, який дасть медсестра.

Готуємося до виписки

Це перший вихід на вулицю для малюка, його хочеться зробити комфортним, безпечним і по можливості красивим. Купуйте конверт для новонародженого: наскільки теплий, залежить від сезону і погоди. Навряд чи вам підійде плаття, в якому ви приїхали в пологовий будинок, але відразу брати з собою інше недоцільно: нехай його привезуть родичі.

всі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com