рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ажурний бере JLo

  1. Ажурний бере за мотивами берета JLo:
  2. В'язаний ажурний бере:
  3. ажурні БЕРЕ
  4. Ажурний візерунок спицями - схема:
  5. Схема для в'язання ажурного берета:

Відомий ажурний бере, який був надітий на Дженніфер Лопес. Ця модель мені давно подобалася, але пов'язала його виключно, тому що залишилася красива рожева пряжа. В моєму шарфі і Сукня , Вона так грає і підходить у всьому просто виключно, але, на жаль, в берете вона зовсім не схожа на оригінал, що мене досить засмутило. Рівне, як і те, що сам бере мені зовсім не сподобався. Як би я зв'язала цей бере вдруге, я описала в своїх рекомендаціях. Відомий ажурний бере, який був надітий на Дженніфер Лопес

Ажурний бере за мотивами берета JLo

Ажурний бере за мотивами берета JLo:

  • використовуйте пряжу зі складом бавовни. І, може бути, чим більше його буде, тим сильніше ваш бере буде схожий на модель, яка на Дженніфер. Справа в тому, що мохеровая пряжа дуже повітряна і легка, а через це дуже складно надати їй потрібну форму. Бере стійко тримає об'ємну форму і, як я його не намагалася, зафіксувати той чи інший спосіб, він зберігає тільки початковий вигляд, який вийшов ще при в'язанні. Бере дуже пишний і опуклий, і надати йому якісь складки, зовсім не виходить. А, якщо пряжа буде важче, модель буде податлива, і ви зможете її укласти так, як вам хочеться, і вона зможе з точністю повторити форму оригіналу. Крім того, такий бере з холопка буде ще й більш виразним, оскільки в мохер пухнастість пряжі дуже «стирає» візерунок, і він виходить трохи туманним, що в оригіналі, як ви бачите, з точністю до навпаки.
  • використовуйте тонку пряжу і спиці не більше №2, а, може, і ще менше. У мене в'язка вийшла великої, хоч я і брала спиці №2,5. Але за рахунок дуже вільної манери в'язання та особливостей мохерової пряжі, щільність в'язання не відповідає оригіналу. Хоча, можливо, оригінальний бере пов'язаний і на машині, але це не так і важливо, тому що на тонких спицях і тонкої бавовняної пряжі, ви зможете повторити цю модель.
  • використовуйте набір петель італійським способом. Це теж я пропустила повз. Хоча бачила спочатку, але, коли розраховувала петлі і набирала, зовсім забула про це.
  • обов'язково зв'яжіть зразок заздалегідь. Якщо хочете отримати оригінальний ажурний бере, не поспішайте, і зв'яжіть візерунок на невеликій кількості петель. Це дозволить вам отримати бачення вашого в'язаного берета ще до його створення. Ви зможете поекспериментувати з пряжею і спицями, щоб бути впевненим в тому варіанті, який запланували.

Здається, це все, на що я хотіла звернути увагу. У всякому разі, я зробила для себе ці висновки.

Думаю, якщо ви хочете в точності повторити початкову модель, мої рекомендації допоможуть вам це зробити.

В'язаний ажурний бере:

Опис до мого варіанту цього ажурного берета.

РОЗМІРИ бере:

  • Обхват голови 54 сантиметри
  • Діаметр берета - 26 сантиметрів
  • Висота моделі - близько 21 сантиметри
  • Висота нижньої частини, включаючи гумку, - 7 сантиметрів
  • Висота верхньої частини 14 сантиметрів

НЕОБХІДНО:

  • 50 грам рожевої пряжі PHILDAR ARKANSAS, де в 50 грамах 240 метрів пряжі;
  • склад: акрил - 75%, мохер - 15%, поліамід - 10%;
  • звичайні спиці 2,5 міліметра, але ви можете в'язати і на кругових, якщо так зручніше або хочете отримати бере без шва;
  • на пряжі вказані рекомендації по номеру спиць 2,5 - 3 міліметри.

ажурні БЕРЕ

Наберіть на спиці 2,5 міліметра 90 петель і пров'яжіть перший розподільний ряд гумкою 1 лицьова х на 1 виворітну петлю. Висота гумки - 2 сантиметри. При цьому в останньому особовому ряду гумки зробіть додаток петель, згідно бажаної форми. Для зручності цей ряд краще провязать тільки лицьовими петлями. Відповідно, виворітний ряд - тільки виворітними петлями. Але можна і продовжити в'язати гумкою, якщо вам так зручніше.

Мій бере вийшов досить пишним, тому, якщо вам подобаються головного убору не такі широкі, наберіть петель на один або два раппорта менше, тобто мова йде про 24 петлях рапорту основного візерунка по схемі. І при цьому також потрібно враховувати і менший номер спиць.

Отже, я в'язала з 7 раппортов візерунка, значить основна кількість петель складає 170, з який 2 петлі кромочні, тому що мій бере зі швом. Таким чином, необхідно рівномірно додати до 90 петель гумки ще 80 петель.

Потім я в'язала за схемою, початок рапорту з полуромба. У мене вийшло зв'язати цю схему і ще один дрібненький ромб, який на ній не зображено.

Зверніть увагу що на останньому ромбі схеми я почала робити зменшення петель, такі ж зменшення я зробила і на маленькому ромбі, якого на схемі немає. Потім я перейшла на лицьову гладь і закінчила скорочення берета тільки на лицьових петлях.

Скорочення на лицьових петлях я робила в кожному другому особовому ряду по 2 петлі разом лицьовою. Останні петлі, близько 15, я стягнула ниткою з голкою. І пошила бічний шов.

Ажурний візерунок спицями №95

Ажурний візерунок спицями - схема:

Ажурний візерунок спицями №95

Схема для в'язання ажурного берета:

Ажурний бере спицями - Схема

В'яжемо з Ms Lana Vi

ПОДИВІТЬСЯ ІНШІ СТАТТІ:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com