рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Викрійки в масштабі | Записи в рубриці Викрійки в масштабі | Щоденник допитливою жінки: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Художники Віра Охріменко та Світлана Новікова пропонують зшити до такої нагоди брючний костюм класичного полупрілегающего силуету з оксамиту і парчі або маленьке креп-сатинова сукня з гіпюрової обробкою. Для сукні 48 розміру вам потрібно 1м 40 см креп-сатину шириною 150 см, мереживного полотна - 0,25 м при ширині 140 см і мереживний стрічки - 2 м 30 см і шириною 2,5 см.

Для сукні 48 розміру вам потрібно 1м 40 см креп-сатину шириною 150 см, мереживного полотна - 0,25 м при ширині 140 см і мереживний стрічки - 2 м 30 см і шириною 2,5 см

Креслення викрійки дано на розмір 164-96-104 без припусків на шви

Деталі крою:

1 -ліф спинки, 2 деталі, цілі зі згином

2-ліф переда 4 деталі

3-заднє полотнище спідниці- 1 деталь

4 - переднє полотнище спідниці-1 деталь

бретель - 2 деталі довжиною 38 см і шириною 2 см (0,5 см в готовому вигляді).

ПОРЯДОК РОБОТИ:

Увага! Якщо у вас виникли труднощі з обробкою гіпюром, викроїте ліф на матову сторону, а спідницю на блискучу, верх ліфа окантуйте косою Бейко на блискучу сторону, такими ж зробіть і бретелі. Бажано ліф зміцнити тонкої клейової прокладкою.

Стачайте виточки на ліфі, заутюжьте їх до середини. Стачайте бокові шви внутрішніх і зовнішніх деталей ліфа, ліві - до мітки застібки.

Шви разутюжьте і обмітайте. Чисто витачайте бретелі і приколіть їх по мітках до внутрішніх деталей ліфа, складіть зовнішні і внутрішні деталі ліфа лицьовими сторонами всередину і стачайте по зовнішньому зрізу, заодно вшиваючи і бретелі. Виверніть ліф на лицьову сторону, виправіть і пріутюжьте верхній край. Накладіть деталі ліфа переду один на одного, поєднуючи лінію середини, сколите шпильками. Стачайте бокові шви спідниці, лівий - від мітки застібки до мітки розрізу, разутюжьте їх і обмітайте, підігніть і підшийте низ, оформите розріз. Складіть ліф і спідницю лицьовими сторонами всередину і стачайте, шов заутюжьте на спідницю і обмітайте. Ушийте «блискавку» в лівий бічний шов. На ліфі з гіпюру стачайте виточки, акуратно навертає його на основний ліф і закріпіть по зовнішньому контуру тасьмою.

Читати далі...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com