рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Полиняла річ: що робити?

  1. Полиняла світла річ з темним малюнком: що робити?
  2. Полиняла річ однорідного кольору, що робити - як прибрати розлучення?
  3. Що робити, якщо кольорова річ полиняла і пофарбувала білу білизну?
  4. Що робити, якщо злиняти річ відновити не вдалося

Як буває прикро, коли дороге плаття «на вихід» злиняти після першого ж прання Як буває прикро, коли дороге плаття «на вихід» злиняти після першого ж прання.

І начебто прали вручну, і вода була прохолодна, а розлучення від поплив фарби безнадійно зіпсували нову річ. Одні розлади - хоч плач і викидай!

Що робити і чим вивести плями, якщо полиняла улюблена річ? Невже немає жодного ефективного засобу, щоб повернути їй первісну привабливість, відновити колір і прибрати розлучення?

Не варто панікувати і пробувати на тканини всі засоби з арсеналу домашньої побутової хімії. Деякі засоби для чистоти містять такі активні хімічні речовини, що можуть запросто «спалити» злиняти річ. І тоді вже точно доведеться її викинути.

Грамотніше всього віддати річ в хімчистку, але як показала практика, хімчистки не завжди охоче беруться за усунення подібних плям. Можна самому спробувати врятувати зіпсовану річ в домашніх умовах. Існує кілька засобів і рад, що робити, якщо річ полиняла.

Будь-яку річ не залежно від складу, кольору і роду плям необхідно намагатися відновити відразу, як тільки вона полиняла. Чим більше пройшло часу, тим менше ймовірність її реанімувати. Поки річ мокра, фарба не встигає, як слід закріпитися на волокнах тканини, і значить краще виводити розлучення, поки вона не висохла.

Полиняла світла річ з темним малюнком: що робити?

Якщо на білому одязі при пранні попливли чорні візерунки або на світлому тлі відбився колір яскравою деталі:

1. Відразу після прання щедро залити річ Ванішем (Vanich) для кольорової білизни, витримати деякий час, потім знову випрати з Ванішем (Vanich) при температурі 60 градусів. Світле стане світлим, а темне - темним.

2. злиняти деталь акуратно відпороти, залити гарячим розчином солі (1 ст. Ложка солі на 1 л води), витримати 30 хвилин, а потім прополоскати в розчині оцту (1 ст. Ложка на 1 літр води). Потім спробувати попрати яскраву деталь в гарячій воді з непотрібною світлою ганчірочкою. Якщо ганчірочка забарвиться, то процедуру повторити знову, зробивши розчин солі міцніше.

3. Добре зарекомендувало себе спеціальний засіб для полинялий одягу Антілін австрійського виробника Фрау Шмідт. Засіб успішно видаляє сліди чужих барвників, при цьому ніяк не впливає на оригінальний колір. Можна використовувати для білих і кольорових речей з будь-яких видів тканин, в тому числі - делікатних. Одного пакетика Антіліна (в упаковці їх два) досить, щоб обробити 1 кг сухої білизни.

Для прання в машині при повному завантаженні розчиняють 2 пакети кошти в літрі води і заливають в контейнер для прального порошку Для прання в машині при повному завантаженні розчиняють 2 пакети кошти в літрі води і заливають в контейнер для прального порошку. Пральний порошок додавати не потрібно. Стирають без попереднього прання в звичайному режимі. Після потрібно випрати річ з пральним порошком і висушити.

Для ручного прання можна використовувати металеві ємності. Налити в пластикову ємність максимально гарячу воду, рекомендовану для даної речі на етикетці, приблизно 5 - 7 літрів і додати 1 пакетик Антіліна. Річ занурюють в розчин і залишають на 1 годину, час від часу перемішуючи. Потім прополіскують і перуть звичайним способом з додаванням порошку.

3. Компанія Amway (Амвей) випускає пральний диво - порошок для виведення плям з кольорових речей SA8. Він відмінно справляється з розлученнями і плямами. Закріплює фарбу на одязі, запобігає знебарвлення і линьку тканин. Не містить фосфати, підходить для прання дитячої білизни. Для видалення складних плям, необхідно перед пранням засипати їх концентрованим порошком.

З асортименту продукції цієї компанії для полинялих речей можна використовувати нерозведений універсальний засіб для виведення плям LOC - визнаний засіб від плям будь-якого походження.

Полиняла річ однорідного кольору, що робити - як прибрати розлучення?

1. 1 Вирівняти колір можна за допомогою німецького Відновителя кольору Dr.Beckmann (Доктор Бекманн). Для варіанту ручного прання приготувати розчин, в пропорції - 1 пакетик кошти на 8 літрів гарячої води. Занурити в нього річ так, щоб вона порожниною покрилася розчином, потім накрити кришкою. Прополоскати холодною водою через 4 години. Для роботи з цим засобом слід надіти рукавички. Для прання в машині витрата кошти - 2 пакетика на 3.5 кг полинялого білизни.

2. Щоб схильні до линяння речі не зіпсували при пранні інша білизна, в машину разом з білизною закладають спеціальні серветки - пастки професійної серії Dr.Beckmann для спільної прання тканин різних кольорів. Для кольорової білизни на повне завантаження використовують дві - три серветки. Якщо річ вже полиняла, серветки змочують водою і прикладають до плям від фарби.

Що робити, якщо кольорова річ полиняла і пофарбувала білу білизну?

Якщо кольорова річ з нестійкою фарбою пофарбувала при пранні білу білизну в свій відтінок:

1. Повернути первісну білосніжну чистоту білої речі можна за допомогою будь-якого щадного відбілювача. Вибір великий: Ace (Ас), Vanich (Ваніш), Бос - хто якому продукту більше довіряє. Для посилення відбілюючого ефекту білизна на 12 годин замочують у гарячому розчині або, якщо дозволяє структура тканини - кип'ятять.

2. Спеціально для випадково забарвлених білих речей розроблений відмінний відбілювач K2r. Він виводить плями навіть в холодній воді, чим вигідно відрізняється від інших відбілювачів. Використовується як для машинної, так і для ручного прання.

Що робити, якщо злиняти річ відновити не вдалося

Якщо магазинні засоби з плямами не впоралися, можна спробувати так звані домашні засоби для полинялих речей Якщо магазинні засоби з плямами не впоралися, можна спробувати так звані домашні засоби для полинялих речей.

1. У гарячу воду виливають нашатирний спирт (100 мл на 8 л води), занурюють річ і від їдкого запаху щільно закривають кришкою. Кип'ятити необов'язково. Коли вода охолоне до кімнатної температури, річ ретельно прополіскують холодною водою і перуть з пральним порошком.

2. Змішати 1 ст. ложку крохмалю, 1 ст. ложку стружки господарського мила, 1ст. ложку лимонної кислоти і половину ст. ложки великої повареної солі. Отриману суміш змочити і нанести на пляму з виворітного боку виробу. Через 12 годин річ випрати і висушити.

Якщо ні один засіб не допомогло, тоді - що робити - доведеться спробувати перефарбувати річ в колір, який переважає, тільки в більш темний відтінок. Або знебарвити її остаточно. І хоча, повернути первісний колір вже не вийде, це допоможе зберегти злиняти річ.

Пуріс Анна для зробити самому.ру

Полиняла світла річ з темним малюнком: що робити?
Полиняла річ однорідного кольору, що робити - як прибрати розлучення?
Що робити, якщо кольорова річ полиняла і пофарбувала білу білизну?
Невже немає жодного ефективного засобу, щоб повернути їй первісну привабливість, відновити колір і прибрати розлучення?
Полиняла світла річ з темним малюнком: що робити?
Полиняла річ однорідного кольору, що робити - як прибрати розлучення?
Що робити, якщо кольорова річ полиняла і пофарбувала білу білизну?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com