рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

мереживна блузка

  1. Чорна мереживна блузка
  2. Біла мереживна блузка
  3. Мереживні блузи для офісу
  4. З чим носити мереживну блузку
  5. Блузка з мереживом фото

Червона мереживна блузка - це шик і екстравагантність, чорна - сексапільність, біла - торжество Червона мереживна блузка - це шик і екстравагантність, чорна - сексапільність, біла - торжество. Вибираючи мереживні блузи пам'ятайте, на фото з каталогу блузка з мережива виглядає зовсім інакше, ніж на вашій фігурі. З чим носити розберемося сьогодні.

Зазвичай, така блузка буває однотонна і найчастіше класичного кольору - білого або чорного. Але деякі дами воліють рожевий, ніжно-зелений, насичений синій і червоний кольори. Найбільш популярні блузки з мереживними вставками з боків, в зоні декольте або блузка з рукавами з мережива. Фото огляд моделей.

Чорна мереживна блузка

Чорна мереживна блузка зберігає в собі таємницю. вибираючи вечірню блузку , В першу чергу згадаємо про неї. Крізь чорне мереживо спокусливо просвічує шкіра і нижню білизну, і це найкращий «підклад». Для романтичного побачення чорна мереживна блузка дуже підходящий варіант. Одягнути її можна зі спідницею будь-якого кольору, як міні, так і максі варіант. Головне, щоб вони поєднувалися між собою за фасоном.

Якщо ви вибираєте таку річ для більш офіційного заходу, то краще одягнути під низ чорний топ або вибрати модель на підкладки.

Варіант на літо - тонка бавовняна блузка, прикрашена мереживом.

Варіант на літо - тонка бавовняна блузка, прикрашена мереживом

Блузки з мереживними вставками гарні на літо, навіть чорного кольору.

Біла мереживна блузка

Для свята підходящим варіантом буде біла блузка з мереживом, причому вставки з мережива можуть бути замість кокетки, рукавів або по краю блузки. Літні моделі блузок часто мають мереживні вставки. Романтичний вигляд створює оздоблення мереживом блузки, перетворюючи будь-яку модель в жіночну і ніжну.

Романтичний вигляд створює оздоблення мереживом блузки, перетворюючи будь-яку модель в жіночну і ніжну

Літня біла блузка з мереживом

Якщо ви вибираєте повністю ажурне полотно, то така біла мереживна блузка виглядає ошатно і підходить для урочистих випадків. Красива спідниця з легкої тканини буде хорошим доповненням до неї.

Красива спідниця з легкої тканини буде хорошим доповненням до неї

Про колір потрібно пам'ятати, що біле і чорне поєднується з будь-якими квітами, тому при виборі аксесуарів труднощів не виникне.

Такі блузочки з мережива можна купити - натисніть на фото для переходу в магазин.

Читайте також: З чим носити мереживну блузку

Мереживні блузи для офісу

Мереживні блузи іншого кольору вже стали звичними не тільки в обстановці свята. Сьогодні блузка з мережива стала атрибутом повсякденності, а не тільки вечірнього образу. Деяких хвилює питання: чи пристойно одягати прозору блузку на роботу? Тут потрібно керуватися здоровим глуздом і спиратися на дрес-код вашої компанії. На наш погляд, надмірно відкрита блузка в офісі ні до чого. Прийнятні блузки з мереживними вставками і помірною обробкою з мережива, і на підкладки.

Повсякденна мода вже давно не робить виняток: мереживна блузка стала звичною. Гості, кіно, просто прогулянки по місту, блузки з гіпюру та мережива всюди знадобляться. Носити їх можна навіть з шортами. Бузкова і рожева, блакитна і синя, зелена одноколірна блузка добре поєднується з будь-яким низом. Обережно потрібно поставитися до червоної мереживний блузці - яскрава і витончена, вона привертає увагу до себе як магніт. Поєднувати її краще з коричневою гамою кольорів, а також чорним і білим низом.

Поєднувати її краще з коричневою гамою кольорів, а також чорним і білим низом

З чим носити мереживну блузку

На відміну від гіпюру, мереживо може бути дуже щільним, нагадувати в'язане ажурне полотно. І це потрібно враховувати. Тонка мереживна блузка хороша з низом з легких матеріалів, а товсте мереживо гармонійно як з важкими тканинами (драп, букле, джинс), так і з тонкими (шовк, бавовна).

Спідниця-олівець добре доповнить як блузку-кофточку, так і блузку-водолазку. Це найоптимальніший варіант для будь-якої блузки з мережива. Плюс туфлі-човники на підборах.

Штани підійдуть не до будь-якого фасону мереживний блузки. Найкраще вони виглядають з водолазкою з мережива, а ось з блузкою з короткими рукавами по типу футболки не поєднуються. Також не поєднуються брюки з жіночними моделями з мережива.

Джинси і штани приємно виглядають в поєднанні з мереживною блузкою сорочкового крою: відкладний комір і довгий рукав.

Мереживна блузка з довгим рукавом, але округлої горловиною краще виглядає з спідницею, причому будь-якої довжини і фасону.

Мереживну блузку з короткими рукавами краще носити зі спідницею. Винятком є ​​моделі з коміром сорочкового типу.

Винятком є ​​моделі з коміром сорочкового типу

Блузка з мереживом фото

Майстрині в'яжуть гачком мереживні блузи, сьогодні така ручна робота рідкість і виглядає дуже гідно.

Промислове виробництво може робити дуже тонке мереживо, немов новорічний іній.

Одним словом, мереживо підкреслює жіночність, тому мереживні блузи краще носити зі спідницею. І нехай у вашому гардеробі блузка з мережива займе гідне місце, чекаючи свята, або стане вірною супутницею, прикрашаючи будні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com