рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Основні правила експлуатації і догляду за ноутбуками компанії Dell

  1. Загальні положення щодо правильної експлуатації
  2. Правильний догляд і експлуатація монітора ноутбуків Dell
  3. Правила догляду за клавіатурою ноутбуків Dell
  4. Правильна експлуатація батареї ноутбуків Dell
  5. Правильна експлуатація блоку живлення ноутбуків Dell
  6. загальні положення

З цієї статті ви зрозумієте основих положення про правильне використання ноутбуків компанії Dell. Тут будуть висвітлені питання про використання монітора, клавіатури, блоку живлення, батареї (акумулятора) і інших частин пристрою.

Загальні положення щодо правильної експлуатації

Почну з того, що перерахую мінімальні вимоги по догляду:
• Уникайте користування ноутбуком у вологих умовах або при сильній запиленості навколишнього середовища.
• Передайте ноутбук в сумках, спеціально призначених для цієї мети. Це підвищить безпеку вашого комп'ютера, а також зменшить кількість випадкових подряпин, які можуть виникати на корпусі при транспортуванні.
• Користуйтеся блоком живлення (адаптером) тільки в тих місцях, де ви впевнені, що напруга в мережі живлення є стабільним і підходить під ваші технічні характеристики.
• Не допускайте забруднення поверхні корпусу і частин ноутбука.
• Внутрішні і зовнішні заміни і підключення інших пристроїв повинні здійснюватися при вимкненому ноутбуці. Сюди не відносяться пристрої, що зв'язуються з ноутбуком через USB-кабель.
• Якщо ноутбук довгий час знаходився в холоді, то, перед використанням в теплому приміщенні, його слід залишити тут на 1 -2 години. Це виключить ймовірність виникнення поломки ноутбука через існуючий конденсату на корпусі і деталях обладнання.

Правильний догляд і експлуатація монітора ноутбуків Dell

Правильний догляд і експлуатація монітора ноутбуків Dell

Зазвичай догляд за дисплеєм ноутбуках полягає у видаленні дрібних плям або розлучень на його поверхні. Для цих цілей в магазинах продаються спеціальні засоби для чищення. Увага! Ніколи не використовуйте засоби для чищення з вмістом спирту, тому що вони можуть пошкодити матрицю ноутбука. Для очищення поверхні дисплея підійде злегка змочена водою ганчірочка. Вона не повинна бути мокрою, тому що матрицю можна пошкодити і водою. Іноді великі дози ультрафіолету порушують передачу кольору дисплея. Не намагайтеся відшкребти плями на дисплеї пальцями, нігтями і вже тим більше гострими предметами.

Щоб уникнути пошкодження корпусу і матриці ноутбука відкривайте його так, щоб захоплення пальцями руки за кришку ноутбука був по середині, а не за краю.

Правила догляду за клавіатурою ноутбуків Dell

Правила догляду за клавіатурою ноутбуків Dell

Часті причини поломки ноутбука - це пролита на клавіатуру рідина. Якщо так сталося, то негайно переверніть сам ноутбук так, щоб вся рідина якомога швидше вийшла назад і не зачепила ніяких серйозних частин ноутбука. Тому раджу взагалі не вживати їжу біля комп'ютера.
Оскільки клавіатура - це місце найбільшого скупчення бруду і мікробів, то прочищати її якомога частіше. Робіть це знову ж вологою ганчіркою (тканиною), змоченою водою. Спиртові розчини заборонені, тому що агресивно впливають на пластик, з якого виготовлений корпус ноутбука. Після прочищення дайте просохнути клавіатурі до повного зникнення вологи.
Як прибрати смітинки і пилинки вже всередині клавіатури? Є три способи:
1) Перевернути ноутбук і гарненько потрясти. Але цей варіант поганий, нікому не раджу.
2) Зняти клавіатуру і просто її гарненько струснути (цей спосіб вже краще!).
3) Використовувати пилосос. Кажуть, що пилососи, які працюють від USB, краще не купувати і не використовувати. Це пояснюється їх малою потужністю, отже ефекту від них чекати не варто.

Правильна експлуатація батареї ноутбуків Dell

Правильна експлуатація батареї ноутбуків Dell

Перша зарядка акумулятора (батарея) - важливий момент. Щоб використовувати її ресурс (ємність) на максимум, спочатку зарядите батарею повністю. Потім її слід повністю розрядити. Так потрібно зробити 4-5 разів. Після цього батарея буде мати максимальну місткість. У підсумку ви можете заряджати батарею з будь-яким рівнем енергії, не побоюючись за зменшення ємності батареї. Зазвичай ресурс батареї розрахований так, що заряджати її можна від 500 до 1000 разів. Після цього вона виходить з ладу: ємність акумулятора зменшується і її використання стає раціональних і марною справою. Відсік з батареєю і контакти можуть покриватися пилом. Не забувайте очищати від пилу і ці частини ноутбука. Рекомендується використовувати суху безворсову серветку.

Правильна експлуатація блоку живлення ноутбуків Dell

Правильна експлуатація блоку живлення ноутбуків Dell

Завжди спочатку підключайте блок живлення до ноутбука, а вже потім до розетки. Якщо скачки напруги постійні, то обов'язково користуйтеся мережевими фільтрами. Використовуйте блок живлення (адаптер) тільки фірми виробника ноутбука. Якщо ви використовуєте ноутбук як стаціонарний комп'ютер, то зніміть акумулятор (батарею), обгорніть в тканину або упаковку (щоб не потрапляв пил) і приберіть в сохранное місце, щоб температура була стабільною і не потрапляли прямі сонячні промені. Перед цим зарядите батарею на максимум і не зберігайте її повністю розрядженою.

загальні положення

• Користуйтеся ноутбуком тільки на рівних поверхнях. Залишайте відстань між гратами вентиляції ноутбука і іншими предметами приблизно в 10- 15 см.
• Ніколи не кладіть інші предмети на кришку ноутбука. Пам'ятайте, що дисплей - дорога річ і часто виходить з ладу при неправильній експлуатації.
• Обов'язково робіть резервні копії важливих файлів на будь-який інший носій: будь то флешка, диск або зовнішній жорсткий диск. На перший погляд це очевидно, але багато і цього не роблять. Раджу раз на місяць робити такі копії. Одного разу це Вам сильно допоможе
• При роботі з новою флешкою, виходом в інтернет або чужим диском використовуйте антивірус. Про те який антивірус вибрати буде розказано в іншій статті.

Якщо дотримуватися всі ці прості правила, то можна уникнути основних поломок ноутбуків Dell .

На замітку: Купити недорого оригінальний чохол Huawei Nova ви зможете в будь-який зручний для вас час буквально два кліка просто відвідавши інтернет-магазин http://oyes.com.ua/covers-accessories/huawei-nova-case/huawei-nova.html. Рекомендуємо вам до співпраці дану компанію!

На цьому все! Дякую за увагу і до нових зустрічей на сторінках сайту itDell.ru

З повагою до читача, автор матеріалу - Антон Биканов. Публікація даного матеріалу на інших ресурсах дозволяється виключно з індексуємим посиланням на джерело ( http://itdell.ru ) І з зазначенням автора.

Як прибрати смітинки і пилинки вже всередині клавіатури?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com