рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Улюблені парфуми знаменитостей, Зірки і їх аромати, аромати знаменитостей, духи знаменитостей, парфуми знаменитостей

Колись Мерилін Монро в інтерв'ю сказала, що перед сном обов'язково «одягає» на себе аромат Chanel № 5 . Вона була найяскравішою акторкою свого часу, кумиром мільйонів, і після висловлювання Монро продажу парфуму різко зросли. Сьогодні кінодіви на всю випускають свою парфумерію, а їх шанувальниці охоче купують аромати-зірки.
Колись Мерилін Монро в інтерв'ю сказала, що перед сном обов'язково «одягає» на себе   аромат Chanel № 5 Дженніфер Лопес і Glow by J. Lo
Glow by J. Lo - перший іменний парфум Дженніфер Лопес . Найсексуальніша зірка планети хотіла створити нескінченно чуттєвий аромат. Вона точно знала, якими будуть її духи: інтимними, збудливими, що нагадують запах шкіри. Для них поп-діва вибрала білий флакон з плавними лініями і м'яким блиском, декорований під паморозь. Він дуже нагадував оголене тіло, і Джей Ло рекламувала його в костюмі Єви: на фото її чудові форми видно крізь скло душової кабінки. До того ж кожен флакончик був прикрашений ювелірної підвіскою з гірського кришталю.
Але, мабуть, найголовніше те, що Glow by J. Lo подарував жінкам почуття впевненості, а чоловікам - приємні спогади про своїх улюблених, навіяні чуттєвим парфумом.


Елізабет Тейлор і Passion, White Diamonds, Black Pearls   Елізабет Тейлор - приголомшлива актриса і яскрава особистість Елізабет Тейлор і Passion, White Diamonds, Black Pearls
Елізабет Тейлор - приголомшлива актриса і яскрава особистість. У такої жінки обов'язково повинні бути свої парфуми. В кінці 80-х минулого століття вічно молода Ліз вирішила створити свій перший аромат Passion ( «Пристрасть»). Назва була вибрана неспроста, адже пристрасть - це стиль життя Тейлор. Потім послідували аромати White Diamonds ( «Білі Діаманти») і Black Pearls ( «Чорні Перлини»), в яких Елізабет
Тейлор висловила свою пристрасть до коштовностей. Найулюбленішим став White Diamonds - розкішний, чуттєвий, привабливий, чарівний парфум з нотами лілії, туберози, нарциса, троянди, ірису, жасмину, амбри і сандала. На думку парфумерів, саме ця композиція найбільш повно розкриває образ чарівної Ліз.


Сінді Кроуфорд і Cindy Crawford   Супермодель Сінді Кроуфорд була обличчям різних марок Сінді Кроуфорд і Cindy Crawford
Супермодель Сінді Кроуфорд була обличчям різних марок. Вона рекламувала косметику, годинник і масу інших товарів, мріючи, що коли-небудь обов'язково буде представляти щось своє, наприклад духи. Мрія Сінді здійснилася з виходом однойменного парфуму. Це дійсно був її аромат - жіночний і природний, причому Сінді Кроуфорд брала участь в процесі його створення від початку до кінця. За її словами, «цей аромат підкреслює індивідуальність жінки, вона відчуває себе красунею».
Cindy Crawford з нотами фрезії, чорної смородини, цикламена, магнолії, жасмину, орхідеї, мімози, ванілі, сандалу і мускусу вийшов сучасним і елегантним, ніжним і сильним. Його Сінді подарувала жінкам, які мають неповторним шармом.


Наомі Кемпбелл і Naomi Campbell, Naomagic, Exult, Mystery   Сама екзотична модель світу Наомі Кемпбелл створила чотири аромату Наомі Кемпбелл і Naomi Campbell, Naomagic, Exult, Mystery
Сама екзотична модель світу Наомі Кемпбелл створила чотири аромату. Перший - Naomi Campbell, що поєднує ноти бергамота, зірчастого анісу, мандарина, магнолії, жасмину, конвалії, персика, сандалу, кедра, ванілі і мускусу, - сподобався всім прихильницям Наомі. З ним жінка ставала привабливою, сексуальною і таємничою. Потім міс Кемпбелл випустила конвалієва Naomagic і квітково-фруктовий Exult.
Останнє дітище Наомі - східний Mystery ( «Таємниця»). У цьому парфум з квітковими і деревними нотами - вся Наомі Кемпбелл: інтригуюча, еротична, енергійна і чарівна.

Купуючи парфумерію в нашому інтернет магазині BRUNA.com.ua Ви завжди будете відчувати себе "зіркою".

Переглядів: 5523

Дата: Середа, 28 Августа 2011

всі статті

При використанні матеріалів з нашого сайту активне посилання на сайт bruna.com.ua

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com