рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

сімейства ароматів

Французьке Парфумерне Спільнота в 1990 році затвердив 7 основних парфумерних сімей, які включають чоловічі і жіночі аромати парфумів та туалетної води Французьке Парфумерне Спільнота в 1990 році затвердив 7 основних парфумерних сімей, які включають чоловічі і жіночі аромати парфумів та туалетної води. Аромати класифікують на типи, що відрізняються деякими особливостями: будовою і враженням, виробленим ароматом і нотами. Класифікація оновлюється щороку, адже парфумерна продукція постійно розвивається і доповнюється новими ароматами. Кожна сім'я в свою чергу розділена на менші сім'ї. Такий підхід дає точну ідентифікацію кожного аромату.

Для того щоб купити духи в інтернеті і не помилитися, Вам допоможе представлений класифікатор сімейств ароматів.

квіткові аромати - це найчисленніша група, яка об'єднує духи, де домінуючими нотами є троянда, жасмин, фіалка, бузок, конвалія, нарцис, тубероза - одна квітка або в букеті, з додатковими нотами - свіжими, фруктовими або лісовими.

Приклад: Cacharel Amor Amor, Calvin Klein Euphoria, Chanel Chance.

Шипрові аромати. У першому "Шипр", створеному Франсуа Коті в 1917 році, був зібраний букет запахів: пачулі, дубового моху, ладанної камеді і бергамоту. Ці ноти стали основними сімейства шипрових.

Приклад: Givenchy Pour Homme, Gucci by Gucci Pour Homme.

Амброві - це східні духи, які мають яскравістю і східним відтінком прянощів. Аромат цих духів дещо важкуватий, густий, іноді пронизливий, але нерідко і солодкуватий, сухий, з бальзамними відтінками. Такий ефект досягається завдяки поєднанню композицій і речовин із запахом жасмину, флердоранжа, ірису, сандалу, ветівера, пачулі, смолянистих і бальзамних речовин, мускусу і амбри.

Приклад: Baldessarini Ambre, Carolina Herrera CH Men, Chanel Allure Homme.

цитрусові аромати . Ефірні масла з цедри бергамоту, мандарина, лимона. Пряні запахи включають запах імбиру, кориці і кардамону, а також квітів гвоздики і лаванди.
Приклад: Armand Basi in Red, Clinique Happy for men.

Зелені аромати - це поєднання в різноманітних пропорціях розмарину, лаванди, сосни, ялівцю і гіацинта. Це запах зеленого листя і свежесрезанной трави.

Приклад: Lacoste Touch of Spring, Hermes Un Jardin sur le Nil, Leau par Kenzo pour homme.

деревні аромати - Деревні аромати близькі до шипровим, але їх прийнято виділяти окремо. Цей тип представлений в основному чоловічими ароматів. Домінуючими компонентами в ньому є сандал, кедр, пачулі, ветивер. Часто в деревних композиціях присутні лавандові, цитрусові, пряні і шкірні ноти. Приклад: Acqua di Gio, Armand Basi in Blue, Boss Orange.

Морські (океанічні) духи - аромати створені синтезуванням речовин, що нагадують нам про такі речі як бризки хвиль, повітря в горах, природні стихії. Приклад: Azzaro Chrome.

фруктові аромати - духи чисті і свіжі, цитрусові, м'які і сонячні, як персик, яблуко, мандарин.

Приклад: Dior Addict 2, Escada S, Lancome Tropiques.

Альдегідні. Синтезування альдегідів забезпечує різноманітність парфумів та туалетної води в ароматах цього сімейства. Нагріваючись поверхнею шкіри, ці аромати набувають насиченість, стають більш яскравими, посилюючи інші ноти. Ця тенденція, вперше, була використана в Chanel №5, зараз використовується майже у всіх ароматах.

Приклад: Chanel №5, Lancome Climat.

Фужерні. Це сімейство не має ніякого відношення до фужери: назва типу походить від французького слова «fougere», що в переклад означає «папороть». Але і запах папороті цей тип ароматів також не містить. В основі духів фужерних ароматів міститься акорд з нот лаванди, дубового моху, кумарину, бергамота в поєднанні з деревними нотами.

Приклад: Chanel Egoiste Platinum, Lancome Hypnose Homme, Versace Pour Homme.

Шкірні. Сімейство шкірних ароматів досить своєрідно, в парфумерії зустрічається рідко. Запах шкіри імітується різними способами і за допомогою різних матеріалів, натуральних і синтетичних. Березовий дьоготь привносить нюанс шкіри і диму, ваніль часто використовується для імітації м'якого бархатистого запах замші і тонкої шкіри. Як правило, в композиціях присутні одночасно з квітковими нотами.

Приклад: Paco Rabanne 1 Million, Givechy Play pour homme.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com