рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі жіночі парфуми всіх часів - 10 неповторних ароматів!

Аромат Chanel № 5, Chanel - найвідомішому аромату сучасності вже 90 років! Chanel № 5 на замовлення мадам Коко був винайдений паном Бо, парфумером російського царського двору, який втік в Париж під час революції. Він представив законодавцеві мод 10 ароматів на вибір. Вона зупинилася над есенцією під номером 5 - звідси і назва легендарних духів.

Верхні ноти аромату складають альдегіди, неролі, іланг-іланг, бергамот і лимон. У серці запаху самі що ні на є жіночні ноти: ірис, корінь фіалки, жасмин, конвалія, троянда. У базі - амбра, сандалове дерево, пачулі, мускус, виверра, ваніль, дубовий мох, ветивер.

Коли в 1954 році один американський журналіст запитав Мерилін Монро, що на ній надіто, коли вона лягає спати, актриса відповіла: «Кілька крапель Chanel Nº 5». Про найкращу рекламу аромату можна тільки мріяти.

Аромат Poison, Christian Dior - Поява культового аромату Poison в 1985 році було таким же гучним, як поява стилю new look, створеного маестро Діором півстоліття раніше.

Відвертий аромат, створений Едуардом Флешьером, потряс громадськість. Пряний, сильний, чуттєвий і стійкий парфум - справжній вибух екзотичних квітів і райських фруктів. Ноти малини, касії, чорної смородини, тропічної деревини і амбри переплетені в органічну симфонію, гучну і співучу, пристрасну, як справжня любов.

Ноти малини, касії, чорної смородини, тропічної деревини і амбри переплетені в органічну симфонію, гучну і співучу, пристрасну, як справжня любов

Аромат Youth Dew, Estee Lauder ( «Роса юності») - перші американські духи, що підкорили світ. У 1950 році мадам Лаудер вирішила створити аромат, яким можна було б користуватися в будь-який час дня, а не тільки ввечері, як наказували тоді правила хорошого тону з Європи. До того ж це була спроба демократизувати парфумерію, зробити її доступною для багатьох жінок, перетворити з розкішного подарунка в щоденний приємний ужиток.

У 1952 році з'явилося масло для ванни Youth Dew, а в наступному році і духи під тією ж назвою. Аромат сьогодні здається дуже інтенсивним, навіть важким - але саме цього хотіли американки в 50-і роки.

Youth Dew - це квітково-амбровий запах для впевнених в собі і власній привабливості жінок. Верхні ноти складаються з ароматів апельсина, бергамота і персика, за ними слідують скромні квіти: гіацинт, ромашка і листя герані; в серцевині - троянда, жасмин, орхідея, запашна гвоздика і кориця; в базі - ветивер, пачулі, опопонакс і сандалового дерева, східні амбра, мускус, бурбонская ваніль, ладан і ароматична смола.

Верхні ноти складаються з ароматів апельсина, бергамота і персика, за ними слідують скромні квіти: гіацинт, ромашка і листя герані;  в серцевині - троянда, жасмин, орхідея, запашна гвоздика і кориця;  в базі - ветивер, пачулі, опопонакс і сандалового дерева, східні амбра, мускус, бурбонская ваніль, ладан і ароматична смола

Аромат L'Air du Temps, Nina Ricci - культовий аромат французького модного будинку був створений в післявоєнному 1948 році.

Син Ніни Річчі Роберт, захоплювався створенням ароматів більше, ніж розробкою ліній одягу, ставив перед парфумером Франсисом Фаброн просту задачу: втілити в запаху радість, спокій, безтурботність мирного існування, за якими так скучила Європа.

Навіть оригінальний флакон L'Air du Temps відповідав задумом творців - кришка його оздобою і прикрашається до сих пір декоративними голубами - символами світу.

Символічним стало і назва аромату L'Air du Temps, що означає буквально «дух часу». Жасмин, троянда, фіалка надають парфуму дух молодості і романтичності, а сандал, мускус амбра і кедр - відчуття благополуччя, стабільності, впевненості. Однак точна формула аромату залишається в секреті ось уже понад 60 років.

Аромат Shalimar, Guerlain - легендарний парфум Guerlain Shalimar був створений в тому ж році, що і Chanel № 5, тобто в 1921-му, проте в світ вийшов лише через чотири роки. Сталося це на Всесвітній виставці в Великому палаці Парижа.

Класичний східний парфум створив сам Жак Герлен - в 20-і роки Париж був охоплений модою на Схід. При створенні м'якого сандалового запаху Герлен надихався історією принцеси Мумтаз-Махал, в ім'я якої її чоловік Шах-Джахан спорудив Тадж-Махал. «Шалімар» перекладається з санскриту як «храм любові».

Парфумерна композиція відкривається гострими нотами мандарина, лимона, кедра і бергамота. Чуттєве серце ховає аромати ірису, жасмину, травневої троянди, бобів тонка і ветівера. Хвилююча база складається з шкіри, сандалового дерева, опопонакс, цивети, ванілі і ладану. Справжня казка Сходу!

Аромат Opium, Yves Saint Laurent - легендарний аромат Opium був випущений Івом Сен-Лораном в 1977 році і став втіленням його любові до Сходу і орієнтальному розуміння жіночої краси і привабливості.

Кутюр'є сам вибирав провокаційна назва для ароматного творіння. Ніколи раніше у Франції не випускалися духи з такою високою концентрацією алкоголю, залишає щільний шлейф. Парфумери Жан-Луї Сізек і Жан Амик втілили в запаху пристрасть і загадковість азіатської ночі. Композиція відкривається пряними і фруктовими нотами (амбра, мускус, лавр, гвоздика, ваніль, кориця, перець, коріандр мандарин, апельсин, слива, персик). В серці - багатий букет квітів: троянда, гвоздика, конвалія, жасмин, ірис, іланг-іланг. У базі чується екзотична суміш з солодкою ароматною деревини (сандалового дерева) і ладану. Цей вечірній аромат настільки стійкий, що відчувається і на наступний ранок.

Цей вечірній аромат настільки стійкий, що відчувається і на наступний ранок

Аромат Obsession, Calvin Klein - в 1985 році парфумером Жаном Гішар було створено «мана» від Calvin Klein.

Аромат Obsession відкривається нотами мандарина, бергамота, троянди, квітів апельсина. Серце - вельми нестандартне: коріандр, чорнобривці і полин. У базі - амбра і мох. Неординарні компоненти створюють настільки ж неординарний запах, забути який неможливо (а заодно і його володарку!). На презентації аромату Кельвін Кляйн сказав: «Я не хотів отримати старомодні духи, я хотів щось пряме, чуттєве і провокаційне - саме такою я бачу справжню жінку».

Аромат 212, Carolina Herrera - один з найбільш затребуваних ароматів сучасності - 212 - був створений в 1997 році. Назва 212 - це телефонний код Нью-Йорка, улюбленого міста Кароліни Еррери.

Сама вона описує 212 як провокаційний, «породистий», свіжий, але насичений аромат. Він створений з найблагородніших рослин: сандалу, мускусу, мандаринового дерева, бергамоту, квіток шовкового дерева і апельсина, камелії, атласного дерева і квітки під назвою «королева ночі».

М'які квіткові ноти поєднуються в ньому з ніжною пудровий деревиною. А фруктові і мускусні ноти надають запаху енергійність, життєлюбність і сили - справжній дух Великого Яблука!

Аромат Magnetism, Escada - перший східний аромат від Escada був створений в 2003 році. Парфумер П'єр Бурдон запевняє, що Magnetism наповнений магічною силою, яка рухає жінку назустріч любові. Чи з'явиться любов після покупки запаху, покаже час, але піднесений настрій і пробудження почуттів гарантовані.

Аромат складається з суміші чуттєвих і гостро-пряних компонентів: конвалії, сандалу, ванілі, мускусу, жасмину, деревини, амбри, фрезії, ірису, чорної смородини, сливи, базиліка, безсмертника і квіток мигдалю.

Аромат For Her, Narciso Rodriguez - перший аромат однієї з найзнаменитіших модних марок сучасності вийшов в 2003 році. Сам дизайнер каже, що Narciso Rodriguez For Her - це його подарунок всім жінкам, частинка його самого, яку він хоче піднести всім представницям прекрасної статі.

Основою парфумерної композиції є чуттєвий єгипетський мускус. Для Нарцисо Родрігеса цей запах пов'язаний з його першої юнацької любов'ю.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com