рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Духи LANDISH - Конвалія, Лілія Долін

LANDISH - Конвалія
Premium Сollection Concentrated Exclusive Parfum oil, made in Swiss

LANDISH - Конвалія   Premium Сollection Concentrated Exclusive Parfum oil, made in Swiss

100% PARFUM OIL - ЕЛІТНІ МАСЛЯНІ ДУХИ / Афродизіаки.

Бренд: Amour Elite ®

Виробник: Givaudan Швейцарія.

аромат: квітковий , Ніжний, освіжаючий, шармовий, елегантна ний.

Категорія: Парфуми жіночі . Парфумерні духи-масла, без спирту.

особливості: духи Афродизиак і / природні феромони .

Обсяг флакона: 6 ml - 6299 руб. 55 99 руб.

Доставка: БЕЗКОШТОВНО по РФ, при покупці від 6000 руб.


ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ

Духи Конвалія, Лілія Долін - СУПЕР ХІТ! ХІТ ! Духи Конвалія, Лілія Долін - СУПЕР ХІТ

ЕЛІТНІ МАСЛЯНІ ДУХИ афродизіак з феромонами БЕЗ ЗМІСТУ СПИРТУ, ШВЕЙЦАРІЯ
Аромати не мають аналогів. Лімітована серія. Найкраще Європейська якість!

Найкраще Європейська якість

ОПИС АРОМАТУ


Ніжний, витончений, чарівний ...

Відкрийте для себе Елітні жіночі масляні духиAmour Elite L ANDISH - Конвалія,Символ чистоти і елегантності.

Новий чарівний інтимний аромат з феромонами від модного бренду Amour Elitе, загадковий і сексуальний ...

Запах Ландишанеповторімий і чарівний, що наповнює повітря запахом Весни і Любові! Конвалія - ​​квіткове насолоду дарує незабутні емоції, які можна порівняти лише з визнанням в ніжних почуттях любові, нашіптував на вушко ...

LANDISH - аромат справжньої викрадачки чоловічих сердець, бажаною і чудовою, яка завжди знаходиться в центрі уваги. Такий спокусливою жінці завжди хочеться говорити компліменти. Запах конвалії дарує романтичний настрій не тільки Вам, але і чоловікам, які не забаряться засипати Вас квітами!

Конвалія, його назва пестить слух, його вміст турбує серце, змушуючи битися його все частіше, в передчутті романтичних побачень ... Витончений ний і прозорий, вишуканий і сексуальний, конвалія - ​​неповторний аромат Весни!

Насолоджуйтеся новим елітним ароматом Amour Elite LANDISH - Це Ваш секрет зваблювання, не відчиняйте його нікому!

властивості АРОМАТУ

Д ля витончених і вишуканих дівчат і жінок, закоханих в ніжні елітні квіткові аромати.

- Аромат конвалії - н а світський вихід, для романтичних побачень і інтимних зустрічей, будь-який час року, на день і вечір;
- Аромат конвалії - має тонізуючу дію, знімає блоки, підсилює чуттєвість і привабливість;
- Аромат конвалії - символ чистоти, елегантності і жіночності, облагороджує, викликає симпатію і притягує;

- Аромат Amour Elite LANDISH - неповторний, ніжний природний квітковий Афродизиак, зачаровує і спокушає!

PS: Духи створюються швейцарською компанією Givaudan, найбільшим в світі виробником елітної парфумерії. Товар сертифікований. Оригінал.

ВАМ ТАКОЖ СПОДОБАЄТЬСЯ

FLORENCE LIL AC MISS ELITE WATER LILY
Квіти Фроленціі Весняна Бузок Міс Еліт Водяна Лілія

FLORENCE LIL AC                                      MISS ELITE                             WATER LILY   Квіти Фроленціі Весняна Бузок Міс Еліт Водяна Лілія

ЧИТАТИ ВСЕ ВІДГУКИ> ЧИТАТИ ВСЕ ВІДГУКИ>


100% РЕКОМЕНДУЮТЬ ЦЕЙ ПРОДУКТ

100% РЕКОМЕНДУЮТЬ ЦЕЙ ПРОДУКТ

Приголомшливо сексуальний, вишуканий запах ЛАНДИШ - Landish від Amour Elite! Любов з першого вдиху!
Ще не зустрічала жодного мч, якому б він не сподобався ... Очманілий аромат!

Приголомшливо сексуальний, вишуканий запах ЛАНДИШ Лілія Долін - Landish від Amour Elite! Любов з першого вдиху! Ще не зустрічала жодного мч, якому б він не сподобався ... Очманілий аромат! Тонкий, ненав'язливий, ніжний і свіжа нотка в ньому теж присутня.)) Дуже довго держиться і так красиво шлейф, как-будто тонка вуаль з Конвалій огортає т ... просто супер! Спасибі величезне за сюрприз - подаруночки, все дуже сподобалося, а особливо пробнічек АМУР і духи на тестерах - Флірт і Зелений чай !! Обов'язково замовлю ще, Ваші парфуми - це диво, відкриття для мене !!! Ірина (Владивосток)

Конвалія, аромат незрівнянний, дуже теплий, лісової, з сонячними зайчиками ....
аромат конвалієва галявини, запах мого дитинства і знайомства з справжніми квітами конвалії ...

Дякуємо велике за аромати !!!!! все отримала!!!! Відразу подивилася конвалія, точніше відкрила, аромат незрівнянний, дуже теплий, лісової, з сонячними зайчиками .... аромат конвалієва галявини, запах мого дитинства і знайомства з справжніми квітами конвалії ..., коли мені було 3 роки. А ще аромат конвалії для мене - це перша поїздка в Москву. тому спасибі творцям цих духів за можливість зануритися в спогади дитинства і насолоджуватися знову і знову чистими, ніжними, дуже затишними нотками чарівного натурального Конвалії. Аромат дійсно розкривається з часом дивовижними і тонкими по звучанню ароматними Нотки ами. Ольга (Санкт-Петербург)

Landish - дуже ніжний, теплий, сонячний аромат, і при цьому неймовірно шлейфовий,
такий букетик весняного настрою. Змішуючись з теплом шкіри виділяє незрівнянний аромат маленьких білих квіточок ..

Добрий день. Давно мріяла замовити собі духи від Amour Elite, і нарешті зважилася. В моє замовлення увійшли аромати:
Landish - дуже ніжний, теплий, сонячний аромат, і при цьому неймовірно шлейфовий, такий маленький букетик весняного настрою. Змішуючись з теплом шкіри виділяє незрівнянний аромат маленьких білих квіточок;
Miss Elite - іскристий, жіночний, в ньому ідеально перетинаються ніжність і яскравість, створюючи неповторний аромат на шкірі.
А ще в подаруночок отримала 4 чудових тестера:
Посмішка Гейші у мене відразу асоціюється з великим букетом стиглої вишні, теплий, томний, що обволікає і зігріваючий аромат.
Amour Еліксир кохання - солодкий, грайливий, жіночний ... дуже сподобався.
Love Sea Море кохання - приємний, освіжаючий, відчуваються водні нотки.
Flirt Кокетка - справжній ягідний нектар, річний, барвистий, соковитий. Посилочку отримала дуже швидко, вже через 3 дні після оплати. Я була приємно здивована якістю обслуговування. Відразу видно, що до кожного клієнта тут ставляться з турботою і увагою. Обов'язково буду замовляти ще. Велике спасибі за цінні рекомендації та допомогу у виборі ароматів. Всіх Вам благ і творчого натхнення. Вікторія (Красноярськ)

Вікторія (Красноярськ)

Конвалія, аромат незрівнянний, дуже теплий, лісової, з сонячними зайчиками ....
аромат конвалієва галявини, запах мого дитинства і знайомства з справжніми квітами конвалії ...

Дякуємо велике за аромати !!!!! все отримала!!!! Відразу подивилася конвалія, точніше відкрила, аромат незрівнянний, дуже теплий, лісової, з сонячними зайчиками .... аромат конвалієва галявини, запах мого дитинства і знайомства з справжніми квітами конвалії ..., коли мені було 3 роки. А ще аромат конвалії для мене - це перша поїздка в Москву. тому спасибі творцям цих духів за можливість зануритися в спогади дитинства і насолоджуватися знову і знову чистими, ніжними, дуже затишними нотками чарівного натурального Конвалії. Аромат дійсно розкривається з часом дивовижними і тонкими по звучанню ароматними Нотки ами. Ольга (Санкт-Петербург)

Таке відчуття, що весь день ходиш з розкішним букетом квітів, і це схоже на чарівну казку.

Дякую за ексклюзив !!! Реально важко знайти справжні селективні масляні духи! Дуже подобається ваш парфум салон, приємно бачити таке розмаїття неповторних духів і стилів, і стільки вишуканих новинок, яких немає в жодному іншому магазині !!! Хочу зазначити, що опис на сайті дуже точно передає аромати! Духи дійсно чудові, розкішні, чуттєві, привабливі, стійкі, шлейфові ... Ношу вже кілька тижнів тільки ваші аромати! Таке відчуття, що весь день ходиш з розкішним букетом квітів, і це схоже на чарівну казку. Вдячна вам дуже! УДАЧІ ВАМ І ПРОЦВІТАННЯ !!!!!!!!!!!!! Яна (СПб)

Яна (СПб)

Величезне спасибі за високу якість масел і ставлення до нас, клієнтам.
Мої наступні аромати: Білий Уд, Золотий пісок, і Конвалія.

Доброго дня! Посилку отримала, все в ідеальному стані. Хочу відзначити чудову уважне обслуговування клієнтів. Дивовижний сайт, з цікавою інформацією. Тепер про аромати: Чорна Ваніль - гарний солодкий аромат, я його поєднала з приголомшливим Білим мускусом, вийшла казка ... Сандал-сувора краса, теж спробую з мускусом, думаю буде чудово. Богема не моє - база занадто дурманна. Любовний отрута - це отрута, тільки в хорошому сенсі, дуже сподобався. Духи Сакура, Флірт-Кокетка, Мільйон, гарні! Кама сутра - буду вивчати ... Мої наступні аромати: Білий Уд, Золотий пісок, і Конвалія. Величезне спасибі за високу якість масел і ставлення до нас, клієнтам. До зустрічі! Лариса (Кемерово)

Мій найулюбленіший, такий ніжний аромат - Амур Еліт Конвалія - хмара повітряних конвалій,
нанесеш і сама стаєш такий же))) Обожнюю цей аромат !!!!!

Досить довго вважала квіткові аромати нудними, вважала за краще шипри і схід. А потім якось несподівано для себе перейнялася))) Для мене самі квіткові духи - це з конваліями :))) Ще Квіткові подобаються тим, що їх можна підібрати на будь-який сезон і будь-який час доби. У мене цих квіткових ароматів !!! З них самі весняні та зворушливі - конвалії і біла трояндочка! Мій найулюбленіший, такий ніжний аромат - Амур Еліт "Конвалія, Лілія Долін", нанесеш і сама стаєш такий же))) Обожнюю цей аромат !!!!! кому пощастить, дуже красиво розкриваються на шкірі ммммм, хмара повітряних конвалій, і ще чудова Біла Розочка ... такий ніжний весняний аромат, як раз зараз носити, раджу :-) Ірина (Єкатеринбург)

такий ніжний весняний аромат, як раз зараз носити, раджу :-)   Ірина (Єкатеринбург)

На цей раз я вибрала квіткові духи ... Я просто вся пахуча !!!
духи Конвалія, думаю мрія кожної жінки!

Добрий день!!! Я дуже вдячна за чудові аромати! На цей раз я вибрала квіткові духи ... Я просто вся пахуча !!! Аромати Жасмин, Водяна Лілія, Квітуча Сакура, Біла і Королівська Роза, і духи в тестер - Конвалія, Магнолія, Бузок і Лаванда, та все аромати чудові! Одночасно отримати 16 чудових ароматів і ще в Подарунок духи Каприз, я думаю мрія кожної жінки! Їх можна змінювати і комбінувати ... тепер я ранковий і вечірній макіяж і догляд за тілом починаю з ароматів! Всім організаторам цієї компанії і сайту, я бажаю щастя і величезної любові !!!! Галина (Знаменск)

Аромати і правда виявилися такими, як їх і описували в анотації:
.... Landish - ЛАНДИШ Лілія Долін, все духи прекрасні!

Сьогодні отримала посилку (все дійшло прекрасно). Спасибі Вам велике за чудові аромати і за добру, уважне ставлення до кожного покупця! Аромати і правда виявилися такими, як їх і описували в анотації: Amour, Angel, Lips Air, Love Sea, Green Tea і Landish - ЛАНДИШ Лілія Долін, все духи прекрасні! Ще раз дякую! Всього Вам самого найкращого! Анна (Москва )

Анна (Москва   )

... завдала для проби, ваш подаруночок - духи Конвалія! Він звів мене з розуму !!!!!

Немає слів! Я захоплена вашою продукцією, роботою, організацією, доставкою! Все дуже класно, круто і оперативно, найголовніше !!! Поки завдала для проби, ваш подаруночок - духи Конвалія! Він звів мене з розуму !!!!! Після, я обов'язково залишу відгук на інші духи! Я не очікувала! Щире вам дякую!!!! Анжела (Москва )

доторкнувся до чарівних ароматів ... Стійкість, звичайно, вражаюча!
здалося, а Ромат трохи більш насиченим, але це безумовно Конвалія.

Дякую Вам, Ваш чудовий салон, за увагу, чуйне і добре ставлення !!! Спасибі Вам величезне за розуміння, а також за прекрасну консультацію по масляним духам! Бандероль дійшла на рідкість швидко, все прекрасно упаковано, в цілості й схоронності. Не стримався, звичайно, і доторкнувся до чарівних ароматів ... Як тільки вручу Вашу чудову колекцію, обов'язково повідомлю Вам про враження і перевазі в ароматах. Так, безумовно, це не спиртові духи, і до цього потрібно звикнути ... Розумію, звичайно, що на кожній людині розкриття їх і прояв індивідуальні, тому мені залишиться тільки дочекатися, коли їх оцінить людина, для якого, власне, вони і призначалися . Найважче тепер - це примудритися зберегти сюрприз, але в квартирі вже такі аромати ... Стійкість, звичайно, вражаюча! Не знаю, яка оцінка буде потім, але Квітуча Сакура, наприклад, мене дуже приємно вразила, і дуже чиста нота зеленого яблука, теплого відтінку, але це не на шкірі ... Цікавий і приємний Зелений Чай ... Ваша Лаванда, безумовно, прекрасна, але, по мені, трохи не вистачає її тонкої гіркоти, хоча, повторю, це не на шкірі. У парфумах Бузок виразно чути нота справжньою бузку, але це вже трохи інший аромат, знову шукаю гіркоту. Самий пронизливий і дзвінкий конвалія пам'ятаю в Діоріссімо, але тільки тих духів, які були в радянські часи, - зараз від Діоріссімо залишилося тільки одна назва. Тут, здалося, він трохи більш насиченим, але це безумовно Конвалія. Апельсин стиглий, теплий, можна сказати сонячний, ... Але це все найперші враження, і, звичайно, не зовсім, або навіть зовсім не справжні, тому що це не аромати на шкірі, коли вони розкриються ... напевно, при тій методиці нанесення, яку Ви рекомендуєте, багато що зміниться. Подарункові Тестери, природно, ще поки не відкривав ... Так що все попереду! Дуже чекаю можливість вперше відчути нові аромати, а далі, як сподіваюся, багатьом знайомим повідомлю про Вас, та й сам залишуся в ваших клієнтів! Ще раз дякую Вам від щирого серця! З повагою, І.Г. Ігор (Калінінград)

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ВІДГУКІВ>

УВАГА УВАГА! Купити рідкісні масляні духи-оригінали бренду Amour Elite можна тільки на офіційному сайті: Amour-Elite.com

AMOUR ELITE
SWISS

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com