рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Духи які люблять зірки. Улюблені аромати зірок: найсексуальніші і несподівані!

  1. Діанна Агрон
  2. Аманда Сейфрід
  3. Кортні Кардашьян
  4. Блейк Лайвлі
  5. Емма Стоун
  6. Емма Уотсон
  7. Ешлі Бенсон
  8. Кеті Перрі
  9. Леа Мішель
  10. Керрі Андервуд
  11. Люсі Хейл
  12. Якими духами користується Ксенія Бородіна?
  13. Якими духами користується Вікторія Боня?
  14. Якими духами користується Алсу?
  15. Якими духами користується Лера Кудрявцева?
  16. Анджеліна Джолі - Black від Bvgari
  17. Кім Кардашьян - Michael від Michael Kors
  18. Тіна Канделакі - Bullion від Byredo
  19. Камерон Діас - Happy від Clinique
  20. Лана Дель Рей - Spring Flowers від Creed
  21. Кеті Топурія - Un Jardin en Mediterranee від Hermes
  22. Сінді Кроуфорд - Chanel № 5
  23. Дженніфер Еністон - Miss Dior від Christian Dior
  24. Жизель Бундхен - Opium від Yves Saint Laurent

" Я обожнюю Chanel Chance . Чи не пропускаю жодної версії аромату! »

(Верхні ноти: ананас, ірис, пачулі, рожевий перець і гіацинт; ноти серця: жасмин і цитрусові; ноти шлейфу: мускус, пачулі, ваніль і ветивер.)

Діанна Агрон

 Я обожнюю   Chanel Chance

«Я люблю чуттєві, жіночні аромати, а найсексуальнішим для мене назавжди залишиться Magic Moon від Hanae Mori».

(Верхні ноти: ананас, лічі, гуава, рожевий перець і карамбола; ноти серця: флердоранж, османтус і троянда; ноти шлейфу: сандалове дерево, червоний кедр, ваніль, цукрову тростину, ладан, квітка бавовни, білий мускус, пачулі, кокосове молоко і білий кедр.)

Аманда Сейфрід

«Я люблю легкі і трав'яні аромати, свіжі і трохи чоловічі. Au Thé Vert від Bvlgari - ідеальний! »

(Верхні ноти: коріандр, флердоранж, мандарин, бергамот, кардамон і цитруси; ноти серця: жасмин, конвалія і болгарська троянда; ноти шлейфу: сандалове дерево, амбра, мускус, зелений чай, білий кедр.)

Кортні Кардашьян

«Я обожнюю міняти аромати, змішувати, вибирати під настрій і образ. Але Michael від Michael Kors - моя любов назавжди ».

(Верхні ноти: біла фрезія, ладан, китайський османтус і тамаринд; ноти серця: тубероза, ірис, півонія; ноти шлейфу: мускус, кашемірове дерево і ветивер.)

Блейк Лайвлі

«Аромат The Beat від Burberry - це фактично мій автограф. Я не пам'ятаю, коли користувалася чимось іншим ».

(Верхні ноти: рожевий перець, мандарин, бергамот і кардамон; ноти серця: ірис, чай і дзвіночок; ноти шлейфу: ветивер, білий кедр і білий мускус.)

Емма Стоун

«У мене завжди з собою флакон Gardenia від Chanel. У готелях я розпорошувати його на постільну білизну та просто в номері, щоб відчувати себе вдома ».

(Верхні ноти: апельсиновий колір і зелені ноти; ноти серця: фруктові ноти, тубероза, жасмин і гарденія; ноти шлейфу: сандалове дерево, пачулі, мускус, ветивер, кокос і ваніль.)

Емма Уотсон

«Я особисто брала участь в створенні аромату Tresor Midnight Rose від Lancôme, тому було б дивним, якби я при цьому користувалася чимось іншим. Ні, мій парфум - сама досконалість! »

(Верхні ноти: троянда і малина; ноти серця: жасмин, півонія, лист чорної смородини і рожевий перець; ноти шлейфу: мускус, кедр і ваніль.)

Ешлі Бенсон

«Я закохалася в Coco Mademoiselle від Chanel з першого подиху і ось вже 14 років не зраджую цьому аромату».

(Верхні ноти: апельсин, мандарин, апельсиновий колір і бергамот; ноти серця: мімоза, жасмин, турецька троянда і іланг-іланг; ноти шлейфу: боби тонка, пачулі, опопонакс, ваніль, ветивер і білий мускус.)

Кеті Перрі

«Я не люблю аромати, які видають твій вік: мовляв, про, цей молодіжний, а цей для пенсіонерів. Я шукала запах, яких говорив б не про вік, а про характер. Для мене це Angel від Thierry Mugler ».

(Верхні ноти: диня, кокос, мандарин, китайська каси, жасмин, бергамот і цукрова вата; ноти серця: мед, абрикос, ожина, слива, орхідея, персик, жасмин, конвалія, червоні ягоди і троянда з Непалу; ноти шлейфу: боби тонка, амбра, пачулі, мускус, ваніль, темний шоколад і карамель.)

Леа Мішель

«Аромат повинен будити душу, розкривати людину зсередини. Мій вибір - Aveda Body Chakra 2, він неймовірно привабливий, іноді мені здається, що я можу вдихати його годинами і медитувати ».

(Ноти: апельсин, сандалового дерева і герань.)

Керрі Андервуд

«Я обожнюю все аромати від Anna Sui, вони такі незвичайні, що запам'ятовуються назавжди. Зараз у мене La Nuit de Bohème, і я просто в захваті від нього! »

(Верхні ноти: цитрусові і ожина; ноти серця: лотос, троянда і уд; ноти шлейфу: кедр, гаїтянська ванільна орхідея, пачулі і бурштинова смола.)

Люсі Хейл

«Для мене головне в ароматі - багато квітів. Решта в принципі не так уже й важливо. В даний момент я ношу Flowerbomb від Viktor & Rolf ».

(Верхні ноти: бергамот, чай і османтус; ноти серця: жасмин, апельсиновий колір, біла фрезія, троянда і орхідея; ноти шлейфу: мускус і пачулі.)

Вважається, що знаменитості мають приголомшливий смак, тому їх вибір може навіть стати народним. Напевно, кожна жінка замислювалася, якими парфумами користуються російські зірки. Це питання не рідко ставлять знаменитостям журналісти, а їхні відповіді стають сенсацією.

Якими духами користується Ксенія Бородіна?

Популярна телеведуча давно завелася армією прихильниць, які стежать за кожним її кроком, її гардеробом і, звичайно, парфумом. Ксенія не приховує своїх уподобань і завжди відповідає на подібні запитання журналістів. Телеведуча розповідає, що користується різними духами , Але самими улюбленим її парфумом залишаються духи Montale в рожевому флаконі. Крім цього, до списку улюблених парфумів Ксенія Бородіна входять Dolce Gabbana la Lune блакитного кольору і Flora by Gucci.

Якими духами користується Вікторія Боня?

Одна з найяскравіших учасниць «Дому-2», а згодом телеведуча неймовірно популярна, через що журналісти її нерідко запитують не тільки про її кар'єрі, але і особистих смакових перевагах.

Вікторія Боня заявила, що є прихильницею, а якщо бути точніше, то Valentino Gold. Боня розповідає, що закохалася в цей запах з перших секунд, як тільки почула його. Він дуже тонкий, вишуканий і ненав'язливий, при цьому досить стійкий. Ці якості привернули уваги популярної телеведучої.

Якими духами користується Алсу?

Талановита співачка Алсу виявилася справжньою прихильницею парфуму. Як вона заявляє у неї вдома знаходиться ціла колекція ароматів, яка включає в себе як мінімум тридцять флакончиків. Все духи належать різним фірмам, але мають схожий запах. В основному Алсу віддає перевагу солодким ароматам. Талановита співачка Алсу виявилася справжньою прихильницею парфуму для вечірнього виходу співачка вибирає парфуми з насиченим запахом, а для буденних справ віддає перевагу легким і свіжим духам , Але головне, що б вони теж були солодкими. Найулюбленішим ароматом співачка називає Therry Mugler.

Якими духами користується Лера Кудрявцева?

Відома телеведуча і актриса також не приховує своїх уподобань в парфум. Вона розповіла, що ще зовсім недавно вона змінювала духи дуже часто, але з часом її вибір став більш визначеним. На даний момент, зізнається Лера, вона користується аромату Eau des Merveilles від Hermes.

Але навіть не дивлячись на те, що Кудрявцева визначилася із фаворитом, влітку вона все ж експериментує з запахами, так як багато брендів випускають лімітовані серії.

112288 5 квітня 2013, 16:50


Ніка Білоцерківська

Парфуми оспівували всі великі дизайнери. Аромат - та завершальна частина образу, яка надає йому індивідуальність, підкреслює настрій. Ми вирішили дізнатися, якими ароматами і чому вважають за краще користуватися зірки: Тіна Канделакі, Саті Казанова, Ніка Білоцерківська і інші.

Ніка Білоцерківська:

Зараз я користуюся Gardenia від Chanel - він пахне липневим приморським бульваром.

Ніка Білоцерківська
Ніка Білоцерківська

Аромат Chanel Gardenia
Аромат Chanel Gardenia

Тіна Канделакі:

Я завжди дуже уважно ставлюся до вибору парфумів, тому що єдине, що людина пам'ятає все життя - це запахи. Bullion Byredo Parfums я вперше побачила в Нью-Йорку. З тих пір я прихильниця марки, і весь час купую цей парфум. Мені подобається, як він, змішуючись з запахом тіла, створює непередаваний індивідуальний аромат. Зараз марка з'явилася в Москві. Це мій аромат, він дуже мені пасує. І хоча весна в столиці ще не настала, з цими духами вона заходить разом зі мною в кожну холодну кімнату.

Тіна Канделакі
Тіна Канделакі

Аромат Byredo Parfums Bullion
Аромат Byredo Parfums Bullion

Саті Казанова:

Беззастережно люблю Agent Provocateur ось уже десять років. Чому? Щось є унікальне і зовсім моє в цьому ароматі. Все інше - компроміси або ж новинки заради.

Саті Казанова
Саті Казанова

Аромат Agent Provocateur
Аромат Agent Provocateur

Наталія Іонова:

Я вважаю за краще не розкривати свій аромат. Люблю пахнути цукеркою.

Наталія Іонова
Наталія Іонова

Кеті Топурія:

Un Jardin en Mediterranee від Hermes. Полюбила раз і назавжди. Користуюся ним з 2004 року. Рідко міняю.

Кеті Топурія
Кеті Топурія

Аромат Hermes Un Jardin en Mediterranee
Аромат Hermes Un Jardin en Mediterranee

Анна Чіповська:

Мої найулюбленіші парфуми - Laura Biagiotti Emotion - перестали випускати, і знайти щось настільки ж вдалий я не можу до сих пір. Але ввечері з задоволенням ношу Tom Ford Black Orchid.

Улюблений аромат Мадонни, яким зірка досі іноді користується, - це вже легенда. Він був випущений на початку 80-х років, і до цих пір має великий успіх у поціновувачів «високої парфумерії». У ньому ноти екзотичних квітів, жасмину і манго - у Мадонни відмінний смак!

Анджеліна Джолі - Black від Bvgari

Цей східно-деревний аромат вважається «візитною карткою» Анджеліни Джолі, і не тільки тому, що колись актриса була обличчям рекламної кампанії Bvlgari. Вона дійсно завдавала парфум з нотами бергамота, троянди, сандалу, білого кедра, ванілі і жасмину перед виходом на червоні доріжки.

Кім Кардашьян - Michael від Michael Kors

Як не дивно, особою якого-небудь дорого парфуму Кім Кардашьян ще не була, але сама зірка реаліті-шоу користується ароматом Michael від Michael Kors. Ми впевнені, що це не єдиний флакон в колекції Кім, однак букет з туберози, ірису, півонії і спокусливого мускусу подобається їй найбільше.

Тіна Канделакі - Bullion від Byredo

Телеведуча Тіна Канделакі одного разу розповіла, що вже давно користується тільки одним ароматом - Bullion від шведського нішевого бренду Byredo. За задумом творців, цей парфум пахне, як нібито повинен пахнути злиток золота. Основні ноти: шкіра, магнолія, сандал і мускус.

Камерон Діас - Happy від Clinique

Позитивною дівчині Камерон дуже підходить цей аромат з назвою Happy! З 1997 року цей парфум вважається одним з найуспішніших в лінійці марки Clinique, і Діас цінує його по достоїнству. Аромат дуже легкий, весняний і «щасливий»: акорди мандарина, грейпфрута, білої лілії, жасмину і магнолії. Ммм!

Лана Дель Рей - Spring Flowers від Creed

Лана Дель Рей вибирає селективний аромат від французької марки Creed. Нам здається, що цей парфум відмінно римується з образом Лани - такий же чуттєвий і жіночний. Букет звучить дуже спокусливо: диня, персик, троянда, жасмин, мускус.

Кеті Топурія - Un Jardin en Mediterranee від Hermes

Кеті Топурія, за власним зізнанням, не змінює парфум з 2004 року. Таку вражаючу вірність вона зберігає аромату Un Jardin en Mediterranee від Hermes, в серце якого ноти апельсинового кольору і білого олеандра. «Допомагають» їм акорди мандарина, лимона і кедра. Як ти вже здогадалася по опису, аромат звучить дуже свіжо.

Сінді Кроуфорд - Chanel № 5

А ось Сінді Кроуфорд прихильниця вічної класики, з нею завжди Chanel № 5! Але не будемо вважати Сінді старомодною - у аромату є кілька перевидань, одне з яких побачило світ зовсім недавно, і напевно зірка про них знає.

Дженніфер Еністон - Miss Dior від Christian Dior

Дженніфер Еністон - велика шанувальниця класичного аромату Miss Dior. У актуальної версії духів, створеної парфумером Будинки Франсуа Демаші, звучать абсолю флердоранжа, єгипетського жасмину, травневої троянди і індонезійського пачулі.

Жизель Бундхен - Opium від Yves Saint Laurent

Жизель Бундхен часто користується пряним і спокусливим ароматом Opium від Yves Saint Laurent, який додає образу моделі особливу сексуальність. Напевно, саме тому Opium ніколи не виходить з моди. Нагадаємо основні ноти: мандарин і бергамот, мирра, гвоздика і жасмин.

Якими духами користується Вікторія Боня?
Якими духами користується Алсу?
Якими духами користується Лера Кудрявцева?
Якими духами користується Ксенія Бородіна?
Якими духами користується Вікторія Боня?
Якими духами користується Алсу?
Якими духами користується Лера Кудрявцева?
Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com