рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

анімалістичні аромати, східні аромати, східні амброві духи, ванільні, мускусні аромати, свіжі квіткові аромати, цитрусові аромати

Хороший парфум підкреслить індивідуальність і характер. Але і без питань тут не обійтися: як використовувати аромати найкращим чином, що слід брати на відпочинок, які аромати в який час доби підходять найбільш вдало? Ось кілька порад для того, щоб розвіяти деякі сумніви.

- Інтенсивність аромату визначається вмістом есенції. У парфумерної та туалетній воді її зазвичай від 10% до 15%, в парфумах - від 15% до 20%, а часом і 40%, в одеколон - від 2% до 12%.

- Насичені анімалістичні і східні аромати для роботи зовсім не підходять, зокрема, що володіють сильним ароматом мускусу, пачулі або сандалового дерева.

- У порівнянні з східними амбровими, ванільними або мускусними ароматами, свіжі квіткові і цитрусові аромати набагато менш стійкі, тому ними краще користуватися в робочий час.

- Солодкі квіткові аромати надто важкі. Якщо вам до душі саме такі запахи, наносите парфуми або туалетну воду невеликими кількостями або користуйтеся після ванни і душа спеціальними ароматизованими засобами або інший ароматичної продукцією (мусами, пудрою і т.д.).

- Нюх тісно пов'язане зі смаком. Дуже сильні аромати мають вплив на смакові відчуття, і при використанні перед обідом сильних духів ви ризикуєте зіпсувати смакові відчуття всім присутнім за столом.

- Аромати поширюються набагато швидше у вологому і теплому кліматі, причому важкі запахи стають важчими. І значить, в тропіках краще користуватися легкими цитрусовими і квітковими композиціями.

- В умовах високогір'я запах парфумів доведеться оновлювати частіше, так як парфум стає менш стійким.

- Під час занять спортом або на активному відпочинку по можливості використовуйте свіжі та легкі композиції, наприклад, цитрусові або квіткові, здатні подарувати вам відчуття свіжості.

- Взимку можна використовувати духи більш щедро. Продовжити стійкість аромату можна, скориставшись перед нанесенням зволожуючим засобом.

- При візитах до хворих не користуйтеся концентрованими, солодкими запахами. Разом з погодою змінюється і інтенсивність аромату. У холодну і суху погоду запахи більш приглушені. Чим клімат суші, тим духи випаровуються швидше.

- Як зберігати парфуми? Для збереження якості духів їх потрібно берегти від перепаду температур, як від високих, так і від низьких - це руйнує природний баланс композиції, і запах парфумів незворотно змінюється. Не терплять духи і яскравого освітлення. Тримати їх краще подалі від вікон, в футлярі, в прохолодному місці. Щоб вміст флаконів не випаровується, щільно їх закривайте після кожного використання, це відноситься і до аерозольних флаконах. У жарку пору ємності з одеколоном і туалетною водою (але не з духами!) Можна тримати в холодильнику. Користуючись такою холодною водою, ви отримаєте особливе задоволення! Мило і ароматизований тальк тримайте в ящику з білизною. У цю запашну компанію можна додати і ковпачок від використаних духів.

Але і без питань тут не обійтися: як використовувати аромати найкращим чином, що слід брати на відпочинок, які аромати в який час доби підходять найбільш вдало?
Як зберігати парфуми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com