рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Angel Schlesser Femme (Ангел Шлессер Феме) - спокуслива таємниця жінки

  1. Angel Schlesser Femme (Ангел Шлессер Феме)

Ліквідація останніх брендових духів за цінами НИЖЧЕ закупівельних!

Повітряна і спокуслива парфумерія Angel Schlesser Femme відкриває завісу над загадкою, навколишній кожну дівчину і жінку Повітряна і спокуслива парфумерія Angel Schlesser Femme відкриває завісу над загадкою, навколишній кожну дівчину і жінку. Парфуми підкреслює елегантність, витонченість і чарівність. Ароматна композиція складена відомим носом Alberto Morillas (Альберто Морілласом) і в його основі закладено бажання чути тільки захоплені компліменти і підкорювати сильних чоловіків.

Свою популярність бренд Angel Schlesser завоював в 1984 році, випустивши приголомшливу колекцію одягу для чоловіків і отримавши за неї величезне число премій і нагород. На сьогоднішній день асортимент товарів і послуг відомої компанії досить широкий: виробництво ювелірних виробів та модного одягу, парфумерії та прикрас, розробка дизайну моделей для пікантних шоу і костюмів для зйомок фільмів. Особливістю бренду є прихильність до класичного стилю і прискіпливість до будь-якої дрібниці. Висока якість, елегантність і простота - це стиль дизайнера Ангела Шлессера.

Перший аромат будинку мод з'явився в 2000 році і на сьогоднішній день парфумерна колекція складається з 7 ароматів. Одним з первістків бренду став збудливий інтерес парфум Ангел Шлессер жіночі. Особливу увагу варто приділити тому, що його вважають за краще справжні цінительки класики, які обожнюють густий і терпкий шлейф.

Духи Angel Schlesser Women в витонченому флаконі виглядають вишукано і водночас просто. Прямокутний флакончик з непрозорого скла становить з кришечкою єдиний образ, що натякає на сексуальний і загадковий характер парфумерної аури.

Прямокутний флакончик з непрозорого скла становить з кришечкою єдиний образ, що натякає на сексуальний і загадковий характер парфумерної аури

Angel Schlesser Femme (Ангел Шлессер Феме)

Опис: з перших секунд знайомства витончений запах аромату приголомшує дивним поєднанням ніжного і вразливого конвалії з суворими, важкими відтінками лісу, рясно приправленими гострим перцем. Серце розкривається пишними емоціями, розігруючи пристрасну сексуальність мускусом, сентиментальним шавлією і непристойним кардамоном, утворюючи унікальний прохолодний шлейф, в якому зливаються підбадьорливі нотки флердоранжа, ялівцю і бергамота, народжуючи чарівний ореол. Цей загадковий феномен створює образ таємничої містики, розгадати який прагне кожен чоловік.

Емансипованої жінки духи Ангел Шлессер неодмінно сподобаються, адже вона знає, що їй потрібно і як слід насолоджуватися життям. Господиня аромату молода душею, весела і життєрадісна, вона завжди чує мету і йде до неї. Парфуми Angel Schlesser Femme привнесе в жіночий стиль незалежність, змусить всіх звернути на вас увагу і оцінити по достоїнству.

Дизайнер: Angel Schlesser, 2000..

Характеристика: свіжі, легкі, прозорі.
Сімейство ароматів: альдегідні, квіткові, деревні.

Початкова нота: конвалія, перець, відтінки лісу.
Нота серця: кардамон, сентиментальний шавлія, мускус.
Кінцева нота: ялівець, флердоранж і бергамот.

Знак Зодіаку: юні Стрільці, Козероги, елегантні Овни, Діви, чарівні Скорпіони.

Схожі аромати: Fluid Man, Armand Basi In Red , Nina Ricci Nina (original).

Рекламний ролик Femme від Angel Schlesser показує чистоту і розкриває сексуальність у відносинах. Дівоча невинність пробуджує бурю емоцій:

Повернутися на сторінку Жіноча колекція духів . Духи з феромонами зроблять вас чарівною для чоловічої статі! Досить два рази в день нанести на шкіру грудей і розтерти ... Остаточна розпродаж. Дешевше вже не буде ніколи!

Парфуми та як почати бізнес з нуля в RA GROUP

Схожі записи:

Коментування на даний момент заборонено.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com