рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які парфуми найстійкіші?

Оригінальні арабські духи - це не тільки чудові аромати, а й бездоганна стійкість

Оригінальні арабські духи - це не тільки чудові аромати, а й бездоганна стійкість. Купуючи парфуми, завжди так хочеться, щоб він був якомога більш стійким і не вивітрюється якомога довше. Років 30 назад дивовижною стійкістю відрізнялися французькі парфуми відомих брендів. Вони могли триматися на шкірі до 48 годин, і їх аромат не зникав навіть після прання. Справжні французькі парфуми і зараз мають унікальну стійкістю, але ... знайти їх у продажу неймовірно важко. На російському ринку здебільшого продають «репліки» знаменитих ароматів. Натуральні масла в них майже завжди замінені на синтетичні, а технологія виготовлення часто порушується самим грубим чином. Тому і тримаються вони на шкірі дуже недовго, вивітрюючись буквально через кілька годин.

Якщо ж ви і знайдете оригінальний парфум з Парижа, то вас, без сумніву, вразить його надзвичайно висока ціна. Маленький флакон 50 мл. може коштувати і 500, і навіть 1000 доларів. Є й ексклюзивні парфуми, вартість яких перевалює за кілька тисяч євро.

Витончені, благородні, незвичайні арабські парфуми - це прекрасна можливість придбати екскюлюзівние, дуже стійкі парфуми по абсолютно доступною ціною. Так як парфумерні композиції виробництва парфумерних домів ОАЕ виготовляються тільки на основі натуральних ефірних масел із застосуванням давніх рецептів і найсучасніших технологій, вони тримаються на шкірі мінімум 10 годин, причому їх запах з кожною хвилиною розкриває все нові свої межі.

Необхідно відзначити, що східні парфумери пропонують покупцям тільки якісні і концентровані парфуми, які на 100% складаються з натуральних олій. Для порівняння, навіть в елітних французьких духів концентрація масел не перевищує 30 відсотків (решта - вода і спирт), а в туалетній воді масел і того менше, не більше 10 відсотків.

Базові ноти майже всіх арабських духів - амбра і мускус, а це натуральні речовини, які мають виняткову стійкістю і стійкістю. Навіть в зимову холоднечу і літню спеку вони зберігають і не змінюють свій аромат протягом довгих годин. Середні і верхні ноти арабських духів, такі як масла бадьяна, іланг-ілангу, жасмину, мандарина, дубового моху теж відносяться до категорії надстійких і щомиті працюють на інтенсивність і стійкість всього аромату.

На жаль, арабські парфуми зараз настільки популярні, що підробляють їх теж досить часто. Тому купувати духи потрібно тільки в спеціалізованих магазинах, які є офіційними дилерами відомих арабських компаній-виробників.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com