рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Декор фасаду за допомогою фасадної ліпнини та декоративне оздоблення фасадів

Сучасні модні тенденції, що визначають фасадні декоративні елементи як популярні, говорять про те, що на лідируючі позиції за останні пару років повернулися вироби з ліпнини або декор фасаду, які деякий час вважалися неприйнятним варіантом через відсутність ексклюзивності.

безумовно, декоративне оздоблення фасаду за допомогою класичної ліпнини може здатися дивною, хоча провідні майстри світу заявляють про наступ нового періоду, який характеризується індивідуальним підходом вибору ліпнини. Не можна заперечувати все очевидні переваги ліпнини, оскільки вона здатна надати певний шарм будь-якому заміському будинку і тим самим зацікавити будь-якого гостя.

Зараз власники численних садиб, котеджів віддають перевагу високохудожнього оформлення будівель, так що фасадна ліпнина стає все більш поширеною. Але ось точно визначити оптимальний вид ліпного декору проблематично, так як існують сотні красивих моделей карнизів, під якими встановлюються витончені світильники і русти, лопатки і фільонки.

Цікавим є той факт, що експерти використовувати рекомендують гіпсову ліпнину, тому як фасадна ліпнина на сьогоднішній день вважається найбільш безпечною і також екологічно чистої, причому вона чудово комбінується з різноманітними декоративними елементами фасадів натурального походження. Мало хто знає, що декоративні елементи фасадів з гіпсу після інсталяції трохи збільшуються, заповнюючи пі цьому все поглиблення і наявні тріщини, тобто приховуючи всі явні недоліки облицювання стін в приміщеннях. З іншого боку, фасадні декоративні елементи не можна називати дуже міцними, тому як всі декоративні елементи фасадів схильні до негативного впливу вологості, що обумовлює їх невелику тривалість при експлуатації.

У тому випадку, якщо на першому плані у проектувальників варто надійність, то має сенс встановлювати архітектурні фасадні елементи, наприклад, зі штучного каменю, які не деформуються і під час суворих морозів. Володіючи своєю унікальною текстурою і кольоровою гамою, ліпний декор такого роду нерідко стає прикрасою численних фонтанів і всіляких інтер'єрних колон.

Перспективним представляється також декорування орнаментами і різьбленням, технології якого до нас прийшла з давнини, коли практично кожна будівля, особливо в таких державах як Індія, Китай і Єгипет, радувало око будь-якого прекрасними геометричними візерунками або розписами на рослинну тематику (особливо це стосується Риму і Греції ).

Елегантність надасть декор фасаду за допомогою ненав'язливості різних різьблених квіточок і листочків, який став причиною незатихаючої до них інтересу з боку архітекторів різних епох. І природно, що умільці двадцять першого століття також внесли свою лепту, при цьому доповнивши традиційний малюнок декоративної ліпнини екстравагантної асиметрією і самої дивовижною динамікою.

Що ж стосується форм ліпних елементів, то при дизайні внутрішніх частин будинку, можуть бути використані не тільки звичайні карнизи, але також і розкішні настінні медальйони, наприклад, з вигравіруваними монограмами або акуратні фестони з прикрасами, а може бути, що підсвічуються ніші з самими чудовими колонами або пілястрами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com