рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як створити групу ВКонтакте самому за 4 кроку

Не секрет, що більшість груп ВКонтакте створюється для того, щоб принести своєму творцеві прибуток або допомогти просунути ті чи інші інтереси. Щодо заробітку вконтакте я створив окрему статтю, а в цьому пості ви дізнаєтеся про те, як створити свою групу в контакті.

Крок 1. У меню зліва виберіть пункт «Групи» та натисніть «Створити спільноту».

Крок 2. У спливаючому вікні введіть назву майбутньої групи, її тип (на прикладі обрана «Група»). Натискаємо «Створити спільноту».

Як визначитися з видом спільноти?

  • «Група». Якщо основний упор на спілкування користувачів один з одним, то варто вибрати саме цей формат.
  • «Публічна сторінка». Даний формат в першу чергу підійде тим, хто хоче акцентувати увагу на своїх особистих повідомленнях і поширювати виключно свої новини.
  • «Захід». Ідеальний для організації заходів, зустрічей, концертів і тд.

Крок 3 (може бути відсутнім). Якщо раніше ви не прив'язували свій аккаунт вконтакте до номера телефону, то на наступному кроці вам запропонують ввести його. Потім, через деякий час (у мене, наприклад, через хвилину) на зазначений вами номер приходить смс повідомлення від вконтакте, в якому міститься числовий код. Його ми вводить в єдиному полі.

Крок 4 Крок 4. Якщо на кроці 2 ви вибрали «Публічна сторінка», то відкриється ось таке віконце «Створення офіційної сторінки». Необхідно буде прийняти «Правила користування сайтом», вибрати тип і натиснути «Створити сторінку».

Необхідно буде прийняти «Правила користування сайтом», вибрати тип і натиснути «Створити сторінку»

Крок 5. На цьому етапі ваше співтовариство (зустріч, група або публічна сторінка) вже існує, а перед вами відкриється меню налаштувань групи. Щоб зробити групу ВКонтакте більш привабливою - рекомендую заповнити всі поля. Оскільки пункти налаштувань інтуїтивно зрозумілі, зупинюся лише на деяких важливих моментах.

«Опис спільноти». Коротко опишіть про що ваша група і для кого призначається (поле позначене цифрою 2 на малюнку). Опис групі не варто робити занадто великим: 20-30 знаків цілком достатньо. Потім вкажіть тематику, підрозділ і тип вашої групи. Це допоможе правильно впорядкувати вашу групу в каталозі вконтакте.

«Адреса сторінки». В принципі це поле можна залишити без змін, проте краще замість club34088507 написати щось більш відповідне тематики нашої групи. (Писати потрібно латинською і при цьому не всі придумане підійде, т.к ВК не допускає, щоб у двох різних груп були однакові url (адреси)) Наприклад якщо ми напишемо sekrety, то Контакт справа вкаже на те, що Адреса вже зайнятий. Наприклад для офіційної групу Обозревателя соціальних мереж я написав i_occ.

Наприклад для офіційної групу Обозревателя соціальних мереж я написав i_occ

Рекомендую вам вказати сайт вашої групи (якщо такий є). Це допоможе вам природним чином збільшити відвідуваність сайту. Крім того, це поле можна використовувати для вашої рефкі. що дозволить заробляти вам більше грошей (докладніше про це читай в статті « Як заробити вконтакте »)

У нижній частині сторінки також багато налаштувань. Наприклад в них можна вказати регіон вашої групи. Але взагалі тут все і так нормально налаштована, так що я докладно не буду зупинятися на них. Крім того, якщо клацнути лівою кнопкою мишки по кожному з пунктів, то з'явиться цілком зрозуміла підказка.

Крок 6. Коли все зробили, натискаємо на «Зберегти» і потрапляємо на сторінку щойно створеної групи ВКонтакте. Пам'ятайте ви завжди зможете повернутися до попереднього кроку і дещо виправити перейшовши за посиланням «Управління співтовариством» (1) (2)

Також раджу ознайомиться і офіційною інформацією зі створення груп ВКонтакте (див під цифрою 3 на зображенні вище).

Тепер необхідно завантажити красиву картинку, яка стане логотипом вашої групи вконтакте. Її можна намалювати самому або знайти підходящу в інтернеті. Для цього натискаємо на "Завантажити фотографію», знаходимо картинку у себе на диску і натискаємо на зберегти. Подібним чином можна створювати фотоальбоми.

Тепер створимо перше повідомлення в групі. Обов'язково прикрашайте ваші повідомлення картинкою мінімальні розміри якої 537х240 пікселів. Співвідношення сторін 2: 2375. Детальніше про формати картинок в різних соцмережах см тут . До речі, до теми можна прикріплювати посилання на інші сайти, картинки, створювати опитування в контакті і багато іншого. Для цього потрібно натиснути на посилання "Прикріпити» і вибрати потрібний пункт.

Крім того, ви завжди можете додати в свою групу вконтакте будь-який додаток або посилання. Для цього спочатку скопіюйте посилання на вподобаний вам ресурс. Потім зайдіть в свою групу, натисніть на «Додати посилання» в блоці праворуч. Перейдіть у вкладку «Посилання». Вставте в єдине на на цій сторінці поле посилання і натисніть кнопку «Додати посилання». Під сплив вікні напишіть назву (або залиште колишнім) і натисніть «Додати»

Під сплив вікні напишіть назву (або залиште колишнім) і натисніть «Додати»

Посилання з'явиться в правій колонці групи в розділі «Посилання».
На цьому розгляд основних технічних моментів по самостійному створенню групу в ВК пропоную завершити. Наступного разу поговоримо про те як розкрутити групу ВК за 7 кроків .

Як визначитися з видом спільноти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com