рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для пружності шкіри: 10 домашніх масок і відгуки

  1. Правила використання масок для пружності
  2. Кращі рецепти домашніх масок для пружності шкіри обличчя
  3. Складові:
  4. Маска для пружності шкіри обличчя і шиї
  5. Складові:
  6. Маска для пружності шкіри навколо очей
  7. Складові:
  8. Маска для пружності з оливковою олією
  9. Складові:
  10. Маска для пружності шкіри з желатином
  11. Складові:
  12. Маска для пружності шкіри з медом
  13. Складові:
  14. Маска для пружності шкіри з глиною
  15. Складові:
  16. Маска для пружності після 30 років
  17. Складові:
  18. Маска для пружності шкіри після 40 років
  19. Складові:
  20. Маска для пружності після 50 років
  21. Складові:
  22. Відео-рецепт: Як в домашніх умовах домогтися гладкою і пружною шкіри обличчя?

Еластичність і пружність молодої шкіри обумовлена ​​високим вмістом рідини і колагену. Природні вікові зміни зменшують кількість мінералів, вітаміном, гіалуронової кислоти. Скориставшись кращими рецептами масок можна повернути особі молодість і красу.

Скориставшись кращими рецептами масок можна повернути особі молодість і красу

Правила використання масок для пружності

У косметології пружність шкіри обличчя легко відновити, дотримуючись певних правил:

  1. Особливу увагу необхідно приділити раціону харчування. Продукти для пружності - морепродукти, жирні сорти риби, рослинні масла, овочі, фрукти і велика кількість якісної води.
  2. Швидко відновлює м'язовий тонус масаж обличчя з базовими та ефірними композиціями.
  3. Маски, що підвищують пружність шкіри, необхідно створювати тільки зі свіжих природних компонентів. Перед нанесенням бажано розпарити шкіру, після, провести контрастне вмивання.
  4. Регулярність проведення процедур - не рідше одного разу в три дня, після 45 років , Можна використовувати склади і через день.

Показання Протипоказання Вікові зміни, втрата тонусу, еластичності, порушення лімфотоку, набряклість, в'ялість дерми. Індивідуальна чутливість до компонентів маски. Щоб не завдати зовнішнім виглядом шкоди, попередньо протестувати склад на зап'ясті або ліктьовому згині.

Кращі рецепти домашніх масок для пружності шкіри обличчя

Маска для підтяжки обличчя і пружності шкіри

Результат: надати шкірі пружність і повернути сяйво здатна найкраща маска. Вона заповнює шар колагену і еластину, запобігаючи прояви в'ялості.

Складові:

  • 17 гр. желатину ;
  • 8 крапель олії персика;
  • 9 крапель олії мигдалю.

Приготування і спосіб нанесення: гранули натурального колагену розчинити в гарячому відварі ромашки, безперервно перемішувати пластикової ложечкою до отримання в'язкої структури. У ще неостиглу масу ввести поживні масла, поверхня особи попередньо розпарити гарячим компресом, широким пензлем розподілити на шкірі, минаючи тільки область століття. Попередньо прибрати волосся під пов'язку, щоб не травмувати цибулини. Залишити утворилася маску-плівку на півгодини, потім акуратно зняти, починаючи від підборіддя до центру.

Маска для пружності шкіри обличчя і шиї

Результат: повернуть пружність і підвищать тонус домашні маски. Відмінно живлять і підсилюють кровообіг, стимулюючи оновлення клітин.

Складові:

  • 2 жовтки;
  • 14 гр. рожевої глини;
  • 12 гр. сметани;
  • 18 крапель олії обліпихи.

Приготування і спосіб нанесення: поєднати глину з жовтками, ввести сметану більше 10% жирності та вітамінізоване масло. Очистити епідерміс обличчя і шиї міцелярної рідиною, спонжем розподілити склад строго дотримуючись руху лімфотоку, маса не наноситься лише на зону щитовидної залоз. Особливу увагу варто приділити підборіддя, саме його набряклість викликає в'ялість і втрату пружності. Змивати склад після хвилин двадцяти теплим відваром липи, потім розподілити на обличчі і шиї ліфтинг засіб.

Маска для пружності шкіри навколо очей

Результат: достатнє зволоження, зменшення набряклості і відновлення ніжної шкіри вік забезпечують домашні маски для пружності. Процедуру рекомендується провести курсом в п'ятнадцять сеансів після 30 років, для профілактики появи зморшок і скупчення зайвої рідини застосовувати не рідше одного разу на тиждень.

Складові:

  • 6 гр. насіння петрушки;
  • 9 гр. натурального, без добавок і барвників йогурту;
  • 2 краплі петітгрейнового масла.

Приготування і спосіб нанесення: насіння петрушки розтовкти в ступці, ввести йогурт і аромамасло. Увечері, після видалення декоративної косметики термальною рідиною, нанести підтягуючий склад подушечками пальців на область вік проти годин стрілки. Вранці очистити шкіру косметичним молочком, зволожити емульсією і можна використовувати макіяж.

Маска для пружності з оливковою олією

Результат: оливкова олія для пружності шкіри одне з кращих в догляді за особою всіх типів шкіри. Багате органічними кислотами, відновлює природний потенціал клітин, підтримуючи тонус і омолоджуючи епідерміс.

Складові:

  • 23 краплі олії оливи;
  • томат;
  • 11 гр. гречаних висівок.

Приготування і спосіб нанесення: зняти шкірку і перетворити помідор в густу пасту. Додати висівки і ароматне базове масло, гарненько перемішавши, розподілити пластиковим шпателем, починаючи знизу підтягуючи шкіру вгору. Залишити маску хвилин на десять, потім змити свіжозавареним фруктовим чаєм.

Маска для пружності шкіри з желатином

Результат: властивість еластичності дерми з часом знижується, внаслідок дефіциту колагену. Желатинові процедури пружності шкіри схожі за дією з ін'єкціями краси, заповнюючи прогалини в шарах дерми, розгладжуючи складочки і прояви в'ялості.

Складові:

  • 26 гр. желатину;
  • 11 гр. бодяги ;
  • 18 крапель олії какао.

Приготування і спосіб нанесення: гранульований порошок поєднати з бодягою і залити теплим зеленим чаєм, залишити хвилин на вісім. Потім підігріти на водяній бані до повного розчинення, ввести базове масло. Особа розпарити над трав'яним відваром, розподіляти шарами, накладаючи один на інший. Чим товщі маска вийде, тим вона ефективніше подіє на шкіру. Після закінчення сорока хвилин акуратно зняти застиглу масу. При виникненні больових відчуттів краще змити теплим відваром шипшини.

Маска для пружності шкіри з медом

Результат: медові процедури - кращий засіб для пружності, завдяки тонізуючого ефекту. Проникаючи в шари дерми, прискорює регенерацію клітин і перешкоджає руйнуванню колагенових структур.

Складові:

  • 15 гр. меду;
  • 5 мл токоферолу;
  • 2 гр. перги (пилку).

Приготування і спосіб нанесення: засахарівшійся мед (рідкий поставити на годину в морозильну камеру) поєднати з рідким вітаміном молодості і квітковим пилком. Очистивши шкіру термальним засобом круговими рухами розподілити склад по класичним лініям масажу. Після хвилин двадцяти, змити цитрусової водою нанести живильний крем.

Маска для пружності шкіри з глиною

Результат: створюючи ефективні маски в домашніх умовах можна за допомогою косметичних глин поліпшити тонус і зовнішній вигляд шкіри, освіжити і усунути ознаки старіння.

Складові:

  • 7 гр. жовтої глини;
  • 4 гр. чорної глини;
  • авокадо.

Приготування і спосіб нанесення: м'якоть заморського плоду перетворити в пюре на кухонній машині. Ввести комбінацію глин, гарненько перемішати пластикової ложечкою. Розпарити епідерміс трав'яним компресом, шпателем розподілити підтягуючий склад. Після двадцяти хвилин активної дії змивати настоєм квіток гібіскуса.

Маска для пружності після 30 років

Результат: перші ознаки вікових змін виправлять натуральні маски для пружності шкіри.

Складові:

  • 12 ягід малини;
  • 18 крапель олії гранатових насіння;
  • 12 гр. крохмалю.

Приготування і спосіб нанесення: перетерти свіжі або заморожені ягоди на дрібному ситі або через марлеву тканину. Додати крохмаль і поживне масло, нанести по лініях масажу. Після закінчення хвилин дванадцяти видалити вологим спонжем. Після застосування народних рецептів використовувати масло какао в якості поживного кошти.

Маска для пружності шкіри після 40 років

Результат: регулярно використовуючи підтягують рецепти в комплексному догляді за шкірою обличчя можна довгий час зберігати пружність і молодість.

Складові:

Приготування і спосіб нанесення: перетерти сир з яйцем, ввести свіжі вершки. За допомогою настояного зеленого чаю очистити епідерміс, суцільним шаром розподіливши масу, залишити її мінімум на півгодини. Після змиву концентрованим відваром ромашки, забезпечити зволоження шкіри ліфтинг засобом. Також рекомендуємо ознайомитися з ефективними домашніми масками для особи кому за 40 .

Маска для пружності після 50 років

Результат: скорочують кількість зморшок і складочок, відновлюють природний тургор рецепти для шкіри з маслом кокоса. Ефективні маски для шкіри обличчя кому за 50 років. дивіться на цій сторінці: http://jlica.ru/maski-dlya-litsa-posle-50 .

Складові:

  • 14 гр. кокосового масла;
  • 10 гр. порошку какао;
  • кориця.

Приготування і спосіб нанесення: розтоплене масло кокоса поєднати з шоколадним порошком, додати спецію. Особа умити огіркової водою (настояти в 300 мл рідини м'якоть одного овоча), нанести спонжем склад. Закінчити маніпуляції хвилин через сорок, змив відваром подорожника. Як зволожуючий засіб використовувати масло оливи в чистому вигляді або в поєднанні з м'ятним ефіром.

Відео-рецепт: Як в домашніх умовах домогтися гладкою і пружною шкіри обличчя?

Відгуки про застосування масок для підтяжки обличчя

Кіра, 29 років

Перші зміни в вигляді зморшок і набряклості помітила після 26 років. Змінила раціон, стала більше доглядати за особою з допомогою ефірних масел і рослинних. Шкіра стала зволожена, підтягнута.

Аніта, 43 роки

Кращими засобами омолодження для мене стали лицьовій масаж і народні засоби для пружності у вигляді масок і скрабів. Підтримуючи такий режим далі до пластики і філерам і звертатися не потрібно.


Сподобалася стаття? Поділіться з друзями! Дякуємо)

Відео-рецепт: Як в домашніх умовах домогтися гладкою і пружною шкіри обличчя?
Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com