рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловік Скорпіон жінка Діва

  1. Чоловік Скорпіон по відношенню до жінки Діві.
  2. Жінка Діва по відношенню до чоловіка Скорпіона.
  3. Сумісність у дружбі.
  4. Сумісність у любові і шлюбі.
  5. Що чекати від союзу.

Дана пара обіцяє деяку кількість проблем, подолання яких так чи інакше позитивно позначиться на партнерах і їхній потенціал Дана пара обіцяє деяку кількість проблем, подолання яких так чи інакше позитивно позначиться на партнерах і їхній потенціал. Любов може бути сильною, емоційна і духовна сумісність - теж. Любов буде помітна навіть з боку, але проблем у відносинах виявиться досить для справжньої епопеї.

Чоловік Скорпіон по відношенню до жінки Діві.

Чоловік - Скорпіон, жінка - Діва - обидва дуже обережно ставляться до обговорення почуттів. Крім того, Скорпіон ще і підозрілий і боїться підпасти під владу партнера. Коли він з часом переконатися, що жінка завжди виявляється поруч тоді, коли це для нього необхідно, то це знімає його таємні страхи і дає відпочинок. Причому, любов, яку він сам може подарувати - особлива, тому що і сам Скорпіон неабиякий. У ньому чуттєвість поєднується з містикою, платонічні відносини - не для нього, але секс для нього - святе таїнство.

Жінка Діва по відношенню до чоловіка Скорпіона.

З багатьох достоїнств Дев жіночого роду одна з головних - її ніжність і відданість, часом, затята. Любов для неї може виявитися найважливішим в житті і важливіша за все інше. На щастя, в Скорпіоні - чоловікові вона знайде повного розуміння партнера, тому що коханої він відданий і повністю вірний. Проблема в тому, що Діва неймовірно, надмірно, претензійно скрупульозна і уважна до всіх без винятку дрібниць, навіть абсолютно непомітним і зникаючим.

Тому кожна найдрібніша неточність в поведінці, неправильні акценти, неадекватність в поведінці і неточності в натуральному вираженні почуттів і думок в її поданні негайно лягають плямою на відносини. Для Скорпіона те, що людям потрібно прощати і ставитися до недосконалостей спокійно, зрозуміло з раннього дитинства, але для Діви це - щось знаходить за межами розуміння.

При цьому Діва - самодостатня і не схильна вважати, що Всесвіт або улюблений чимось їй повинні або зобов'язані щось робити по відношенню до неї. Це дуже важливо для Скорпіона, який не потерпить, щоб йому накидали ярмо на плечі або брали під контроль. Він вірний і послідовний у своїх клятви, він готовий слідувати домовленостям, але вміє зберігати свої секрети свято і строго, хоча, коли це буде необхідно, буде говорити все прямо і відкрито.

Сумісність у дружбі.

У сфері дружби цих двох притягує один до одного дуже відчутно У сфері дружби цих двох притягує один до одного дуже відчутно. Вони чудові друзі. У їх союзі відмінне розуміння. Вони відчувають партнерів і здатні довіряти. Довіра - це їх вибір, і їм добре від цього. Що стосується загальних інтересів, то тут складно знайти зіткнення. Їх або немає зовсім, або декілька. Зате у пари чудова психологічна сумісність. У взаємодії вони відчувають комфорт.

Діва відчуває позитивні емоції, коли може побачитися з чоловіком - Скорпіоном після його пригод, готова вислухати і добре підтримати, коли у нього сталася криза.

Скорпіон ж захистить Діву і буде регулярно допомагати. Вона цінує сильного і впевненого чоловіка, тому що він робить саме те, що вічно тривожною Діві найбільше підходить, вона не відчуває в ньому ні зайвого ентузіазму, ні боягузтва. У дружбі обидва, як і в любові, прагнуть бути вільними і розмежувати свої рамки з іншою людиною. Але Скорпіону тут потрібно зрозуміти, що і йому в житті теж дуже потрібна стабілізація.

Сумісність у любові і шлюбі.

чоловік - Скорпіон , Жінка - Діва: сумісність в коханні легко не досягається, не дивлячись на всю сексапільність чоловіка. У парі доведеться вивчати мистецтво любові заново, починаючи з початку, але після того, як вони поєднаються і зможуть один одного зрозуміти, ця близькість стане найбільш природною. Підводні камені, втім, знайдуться завжди, тому що кожен буде прагнути стримувати прояви закоханості на фізичному рівні, тому що свідомості частково противляться прагненню плоті, у жінки - Діви частина душі завжди залишається незайманою і цілком невинною.

Дуже добре об'єднує пару все, що так чи інакше стосується фінансових питань, грошей, турбот про створення майбутнього благополуччя. Кожен з партнерів обережний і схильний до запасливості. Краще зберегти на завтрашній день, ніж негайно задовольняти свої забаганки. Кожен багато разів подумає перед тим, як витратити. Хороший фінансовий стан дає можливість на короткий час відійти від своїх справ, наприклад, поїхати в подорож, а це дуже важливо для кожного з них. Тільки Скорпіону потрібно потрапити на море, щоб відновити фізичну енергію після бурхливих витрат на почуття і мислення. А ось Діва потребує того, щоб змінити місце заради заспокоєння духу.

Що чекати від союзу.

Діва схильна до тривожності, і рішучість і цілеспрямованість Скорпіона обіцяє їй захист від цих хвилювань. Скорпіону приємна близькість розумною, ніколи не помиляється і дуже розважливою жінки - Діви. Правда, вона може просто «запив» навіть самого миролюбного Скорпіона, тому їй потрібно поступово відмовитися від того, щоб будувати його і кликати до порядку і правильній поведінці.

На відміну від інших відносин в парі зі Скорпіоном, тут відносини дуже мирні, тому що Діва не терпить емоційних потрясінь і бурі. Кожному в союзі дуже важлива стабільність, і то, щоб йому були раді - на цьому вони і сходяться. Згодом і добробут у пари теж істотно зростає, хоча до багатства тут далеко: вони піклуються, скоріше, не про примноження, а про розумне розпорядженні фінансами та іншими засобами.

Якщо оцінювати сумісність в коханні Скорпіона і Діви, то вони, за великим рахунком, зберігають один одного і допомагають уникати неприємностей зовнішнього по відношенню до пари світу. Скорпіон повертається в теплу і рідну гавань, а Діва захищена його ретельністю від тиску зовнішньої турбуленции і недосконалості.

Якщо Скорпіона задовольнить надійний і якісний побут, влаштований Дівою, то він зможе жити тим, що вважає повним життям - боротися зі своїми ворогами, досягати успіху або відкривати щось нове. Тоді пара виявляється напрочуд міцною і надійною. Але на роль супутниці в його бурхливих пригоди Діва рішуче не годиться, а домагатися від неї емоційного відгуку - безнадійне заняття, що йому і треба зрозуміти.


загрузка ...

загрузка ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com