рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як повернути пристрасть у відносини: секрети майстрів фен-шуй

Ангеліна Волкова

Практично у всіх сімейних пар приходить такий період у відносинах, коли побутові проблеми замінюють романтику, а палкість почуттів згасає. У подібних ситуаціях на допомогу можуть прийти техніки фен-шуй, що дозволяють залучити любов в життя людей ось уже багато століть.

Чому пристрасть у відносинах з часом відходить на другий план, а увага партнерів перемикається на побут, кар'єру або дітей? Все просто: молоді люди вважають, можливо на рівні підсвідомості, що об'єкт любові завойований, вже свій і рідний. Тому визнання в любові, захоплення, спільні виходи в світ стають все рідше, а секс - все менш чуттєвим і різноманітним.

Тому визнання в любові, захоплення, спільні виходи в світ стають все рідше, а секс - все менш чуттєвим і різноманітним


Але не варто вважати, що про колишню романтику залишилися одні лише спогади. Відомі багато століть, секрети майстрів фен-шуй для пожвавлення любовних відносин, покликані повернути колишню пристрасть, палкі почуття і увагу партнерів один до одного. Розглянемо деякі з них, найбільш дієві.

півонії

За фен-шуй півонії - дуже сильний любовний талісман, який допоможе посилити інтерес до вас і сексуальне бажання коханого чоловіка.

За фен-шуй півонії - дуже сильний любовний талісман, який допоможе посилити інтерес до вас і сексуальне бажання коханого чоловіка

Півонії довго не в'януть, а за цей час ваші стосунки з коханою можуть помітно покращитися. Але пам'ятайте: живі квіти не можна розміщувати в спальні - їм місце у вітальні або холі. При цьому ні в якому разі не замінюйте живі букети штучними, це не принесе належного ефекту. А ось деякі кімнатні рослини здатні принести в будинок сімейне щастя .

Кришталеві кристали
Для пожвавлення любовних відносин розмістіть їх на південному заході подружньої спальні, попередньо провівши енергетичну очистку кристалів: слід замочити їх у солоній (краще морської) воді на 7 днів. А щоб партнер став таким же романтичним лицарем, як раніше, підсвітите кристали, активізуючи їх енергію.

парні символи
Додайте в кімнаті символи, які символізують особисто для вас щасливе кохання.


Фігурки обов'язково повинні бути парними. Наприклад, на початку відносин чоловік дарував вам лебедів (як символ вірності), фігурки закоханих ведмедиків та інші. Гарні також ваші спільні щасливі фото (але тільки де тільки ви разом, без інших членів сім'ї). Остерігайтеся у вашій спальні картин із зображенням оголеного жіночого тіла і подібних зображень: це відволікає сексуальне увагу чоловіка до вас, навіть якщо він зовсім не звертає уваги на малюнок.

Кольорове оформлення спальні
Вам швидше за все знаєте, що рожевий колір несе енергію романтики, а червоний - пристрасті. Тому для посилення тієї чи іншої енергії вам слід використовувати дане колірне рішення.

Тому для посилення тієї чи іншої енергії вам слід використовувати дане колірне рішення

Не обов'язково відразу ж починати ремонт і обклеювати стіни яскравими червоними шпалерами, щоб чоловік став більш пристрасним і темпераментним. Досить застелити червоне або рожеве ліжко, купити покривало в подібній гамі. А можете візуально нічого і не змінювати в кімнаті: досить розмістити під матрацом червону тканину і результат не змусить себе чекати!

До речі, матрац подружнього ліжка обов'язково повинен бути цілісним, а не з двох половин. Це енергетично об'єднує пару. Також відмовтеся від сімейних постільних комплектів з двома покривалами.

Вам також буде корисно дізнатися, як не можна ставити ліжко по фен-шуй .

Чому пристрасть у відносинах з часом відходить на другий план, а увага партнерів перемикається на побут, кар'єру або дітей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com