рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як повернути дружину Стрільця: поради психолога

З жінкою Стрільцем легко жити. Вона майже не ревнива. Вона досить терпляча. Йде на компроміси. Однак якщо зловживати її довірою, вона може не просто піти, а пропасти безвісти. У цій ситуації вам буде дуже складно її повернути хоча б навіть тому, що знайти її буде не просто.

Жінка Стрілець може повернутися , Але для цього ви повинні пояснити їй все мотиви своїх дій. Для повернення до вас, їй потрібна впевненість у вас. Вам доведеться багато чого їй доводити і показувати. Жінка Стрілець повинна бути впевнена в тому, що їй більше ніколи не доведеться страждати від вас і з вашої вини.

Коли дружина пішла, не варто бігти за нею слідом. Вам і їй потрібен час для того, щоб продумати все, що сталося у вашому житті. Дружина повинна по вам трохи хоча б скучити. Лише потім можна до неї підступатися. Вам не варто бути нав'язливим, наполегливо говорити їй про те, що хочете, щоб вона повернулася, але поговорити неодмінно потрібно. В першу чергу для того, щоб покаятися в допущених помилках. Проте, не перестарайтеся. Краще звинувачуйте в те, що трапилося обставини, а не себе. Скажіть дружині, що вдруге ви повели б себе інакше, що повторно таке ніколи не станеться.

Жінка Стрілець не конфліктна, тому не конфліктуйте з нею. Такою поведінкою ви її відштовхне. Говоріть з нею врівноважено, спокійно. Навіть в разі, якщо вона сама в чомусь винна, обійдіть ці моменти, щоб не розпалювати суперечку, з якого може виникнути конфлікт. Ви повинні поважати думку жінки Стрільця. І вона, як мінімум, повинна це відчувати, а як максимум, повинна бути переконана в тому, що ви її поважаєте.

Представниця цього знака Зодіаку дуже чутлива до брехні. Не намагайтеся її забалакати, обвести навколо пальця. Вона все зрозуміє і від цього буде тільки гірше. Навряд чи вам вдасться її повернути, якщо ви набреше або злукавив. Краще будьте чесні, навіть якщо правда може поранити. Якщо ваше каяття не буде щирим, дружина Стрілець це відчує і не захоче знову жити з вами. Не варто вам сильно старатися, якщо ви хочете залишатися незмінним. Краще знайти іншу, яку влаштуєте ви такий.

Якщо ви вирішили повернути дружину Стрільця, вам потрібно навчитися проявляти свої емоції, бути темпераментнєє. Вона хоче бути коханою, вона хоче відчувати любов.

Перед тим як читати далі, подивіться це відео:

Жінці Стрільцеві потрібні вчинки, а не слова. Тому дійте. Робіть для неї щось значуще. Жінка Стрілець досить цілеспрямована, вона діє по життю, вибираючи нову мішень, куди цілиться, а потім влучно стріляє. Ви, будучи в стосунках з нею, не повинні простоювати. Навпаки, тільки діяти. Займіться новою справою, знайдіть більш прибуткову роботу, відкрийте бізнес.

Жінка Стрілець боїться принижень. Вона не зможе довго жити, терплячи таке до себе ставлення. Хочете її повернути, доведіть їй, що надалі не допустите принижень своєї дружини. Приниженням для жінки Стрільця буде і зрада. Ще й тому їй змінювати не можна. Зрада для неї це ганьба. З огляду на те, що про вашу зраду можуть дізнатися ваші загальні родичі, друзі, колеги по роботі, знайомі, ви свою дружину просто знищуєте.

Зійдетеся, більше не змінюйте ні за яких обставин, будьте чесними і поважні по відношенню до своєї дружини Стрільця.

Вам також може бути цікаво

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com