рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підвищити тонус шкіри обличчя: вправи для мімічних м'язів

  1. Що включається в це поняття
  2. Причини негативних змін
  3. способи відновлення
  4. масаж краси
  5. маски краси
  6. Маска з цитрусових
  7. Маска з листя калини
  8. Маска з огірка

Ніхто не здатний зупинити час чи повернути його назад. Однак в силі кожного змінити і поліпшити своє життя вже сьогодні. Те ж стосується і зовнішності.

Будь-яка жінка бажає виглядати чудово, незважаючи на вік. При цьому, вже починаючи з 25 років, в організмі запускаються процеси старіння. Виникає логічне запитання: як відновити тонус шкіри обличчя?

Що включається в це поняття

Ми звикли більше говорити про красу, молодість і свіжість. Що ж мається на увазі під тонусом шкіри? Це поняття включає кілька аспектів:

  • насиченість вологою;
  • пружність;
  • стійкість до розтягування;
  • насиченість киснем.

Чи можливо повернути шкірі колишній вигляд, якщо вікові зміни вже дали про себе знати? Без сумніву. Тільки необхідно розібратися, як правильно це робити і які методи найкраще використовувати. Але для початку важливо побачити, які чинники викликають погіршення стану шкіри.

Причини негативних змін

Як встановлено вченими, до 25-річного віку триває формування людини. Після цього вікового бар'єру зростання припиняється, і починається зворотний процес - старіння. Перш за все, це відбивається на стані шкіри. Клітини перестають оновлюватися з колишньою швидкістю, а рівень зволоження знижується. Шкірний покрив поступово стає більш тонким, в'ялим і сухим. Це стає помітно не тільки на обличчі, а й на інших частинах тіла, які зазвичай не покриваються одягом.

Однак крім впливу віку, шкірний покрив страждає і від зовнішніх факторів. На жаль, більшості людей доводиться жити у великих містах, які не відрізняються гарною екологією і свіжим повітрям. Однозначно, якби жінки для життя вибирали місця подалі від мегаполісів, їх особи довше б сяяли здоров'ям і свіжістю.

Гормональні зміни також можуть викликати погіршення стану шкіри. У кого-то це пов'язано з настанням певного віку, а хтось виявив метаморфози після народження дитини або перенесеного захворювання. Часом поліпшити стан шкіри потрібно після чергової втрати ваги, так як після розтягування вона потребує відновлення.

Особа страждає і тоді, коли жінка не стежить за собою належним чином. Так само як кілька моментів.

  1. Причиною в'ялої шкіри може стати не дуже ретельне очищення обличчя від забруднень і макіяжу.
  2. Використання неякісної або невідповідної косметики.
  3. Неправильне харчування також дуже швидко може відбитися на обличчі.
  4. Недотримання режиму дня, недолік сну.
  5. Малорухливий спосіб життя.

Ми розглянули основні причини втрати тонусу шкіри. Як повернути колишню свіжість? Як підвищити зволоженість і пружність шкіри в зоні особи і декольте?

способи відновлення

Обдурити свій вік можливо. Краса і молодість будь-якої жінки в її руках. Для того щоб поліпшити стан шкіри і надати їй пружності, краще скористатися тими методами, які не заподіють шкоди. Значить, потрібно звернутися до перевірених народних рецептів краси. Ми розглянемо два методи: масаж і маски з натуральними речовинами.

масаж краси

Масаж з метою підвищити пружність покриву можна проводити як без добавок, так і з ароматичними маслами. Якщо зручно, такі процедури можна проводити в душі. Деякі помітили, що, якщо після масажу влаштовувати шкірі контрастні обливання або просто гідромасаж, це допомагає значно прискорити досягнення результату.

Для спеціального масажу бажано придбати отшелушивающую губку. Краще вибирайте більш ніжні покриття, так як обробляти доведеться делікатну шкіру обличчя. Перед масажем потрібно акуратно очистити шкіру цієї мочалкою і нанести кілька крапель олії. Для цих цілей чудово підходять грейпфрутовий, бергамотное і лавандова.

Масаж слід виконувати безіменними пальцями обох рук. Не варто занадто тиснути на шкіру або розтягувати її. Рухи можуть бути погладжування, поплескують і пощипувати. Масаж повинен виконуватися симетрично строго по лініях від центру до скронь. В іншому ви можете імпровізувати.

Якщо ви хочете повернути шкірі тонус, варто спробувати кріо-масаж. Він полягає в обробці особи кубиками льоду. Лід може бути виготовлений як з води, так і з цілющих відварів ромашки, шавлії та інших трав.

Щоб надати обличчю свіжий вигляд, крім масажу можна з успіхом використовувати натуральні цілющі маски.

маски краси

Багато натуральні продукти містять в своєму складі такі речовини, які здатні повернути шкірі надзвичайну свіжість. Розглянемо кілька дієвих рецептів.

Маска з цитрусових

Для цієї маски можна скористатися апельсином, грейпфрутом або лимоном . Найголовніше - не застосовувати магазинні соки, а приготувати його самостійно.

Серветку з делікатною тканини необхідно змочити в свіжовичавленому цитрусовому соку і покласти на обличчя. Залишити на 15 хвилин. Після цього серветку видалити, а шкіру обполоснути.

Маска ефективна на будь-якому типі особи. Якщо вона приготовлена ​​з використанням лимона, то після її накладення стане помітний відбілюючий ефект.

Маска з листя калини

Для маски потрібно нарвати листків калини і ретельно подрібнити їх. Після цього на шкіру слід нанести товстим шаром улюблений крем для обличчя. Підготовлені листя варто викласти на проблемні зони.

Маска повинна знаходитися на шкірі не менше 20 хвилин. Це час краще провести в горизонтальному положенні із закритими очима. Після цього листя слід прибрати, а надлишки крему можна видалити ватним тампоном.

Маска з огірка

Старий перевірений рецепт маски, який дозволить підвищити тонус шкіри.

Огірок середнього розміру слід подрібнити на дрібній тертці. Додати до складу кілька крапель улюбленого ефірного масла (бажано цитрусового). Покласти ложку вершків.

Маска наноситься ватним тампоном на обличчя і залишається для впливу. Незабаром особа можна обполоснути в холодній воді і промокнути серветкою.

Очевидно, що стан шкіри на обличчі можна помітно поліпшити, використовуючи натуральні, доступні кожному кошти. При цьому в більшості випадків результати будуть помітні вже після першого сеансу терапії.

Виникає логічне запитання: як відновити тонус шкіри обличчя?
Що ж мається на увазі під тонусом шкіри?
Чи можливо повернути шкірі колишній вигляд, якщо вікові зміни вже дали про себе знати?
Як повернути колишню свіжість?
Як підвищити зволоженість і пружність шкіри в зоні особи і декольте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com