рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночність і сексуальність з одягом від Love Republic

  1. Магазин брендового одягу для дівчат і жінок Love Republic відкрився в Читі в торговому центрі «Новосіті».

Магазин брендового одягу для дівчат і жінок Love Republic відкрився в Читі в торговому центрі «Новосіті».

Love Republic - один з самих жіночних брендів в Росії, що нараховує 191 магазин в Росії, Україні, Казахстані, Вірменії та Грузії. Він створений для тих дівчат, які люблять бути в центрі уваги - витончено жіночних і нездоланно привабливих, яскравих не тільки зовні, але і внутрішньо. Для тих, хто вміє і любить вибирати одяг і з однаковим шиком може носити як вечірнє вбрання, так і повсякденні костюми. Недарма обличчям бренду в різний час ставали Віра Брежнєва, Надія Грановська, Наомі Кембелл, Ірина Шейк і інші відомі моделі і співачки, грація і краса яких цінується у всьому світі.

Фото: Photografier 1 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 2 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 3 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 4 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 5 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 6 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 7 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 8 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 9 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Photografier 10 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Тепер і Читинської дівчата і жінки можуть порадувати себе і купити плаття від Love Republic, яке, можливо, назавжди змінить їхнє життя - розкриє ту пряну магнетичну нотку, що є в кожній жінці.

Love Republic - це одяг для дівчат і молодих жінок - відкритих, жіночних, готових до нових захоплень і любові.

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Щорічно Love Republic випускає кілька колекцій, в яких покупниці знайдуть одяг і аксесуари для особливих випадків і на кожен день. Це стильні штани і блузи, строгі костюми і джинси, сексуальну нижню білизну і одяг для дому, зручні сумки і розкішні клатчі, затишні речі з в'язаного трикотажу та елегантні пальто.

1 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 2 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 3 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 4 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 5 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 6 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 7 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 8 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 9 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 10 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 11 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 12 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Особлива категорія - сукні від Love Republic - незмінно сексуальні, стильні і витончені. Не має значення, що ви шукайте - наряд для великого свята, побачення або роботи. Ідеальні силуети, розкішні тканини, продуманий декор зроблять ваш образ незабутнім і чарівним. Такий підхід до одягу і виділяє Love Republic з більшості інших марок - дизайнери бренду довели, що повсякденний одяг може і повинна бути не менше інтригуючою і сексуальною, ніж вечірня. Такий, щоб бути готовою і після роботи відправитися на романтичну вечерю в ресторан.

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Натхнення дизайнери бренду черпають на показах в Мілані, Парижі та Нью-Йорку. Наприклад, за таким принципом створюється лінійка Fast Fashion, куди входить все наймодніше і актуальне. Кольори одягу - неодмінно виразні: яскравий синій, пудровий-рожевий, графітовий, ментоловий, чорний, білий, кремовий.

1 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 2 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 3 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 4 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 5 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 6 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 7 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 8 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 9 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 10 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 11 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 12 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 13 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита 14 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Витончений смак Love Republic простежується не тільки в бездоганних колекціях, а й в інтер'єрі - все брендові магазини оформлені в єдиному стилі. Подбали про максимальний комфорт клієнтів і в Читі. Просторий світлий зал, розкішні примірочні з червоними оксамитовими фіранками і лаковими пуфиками, великі дзеркала і люстри з сяючими кришталиками підвісок. Тут можна неквапливо приміряти вподобані наряди і насолоджуватися відчуттям розкоші і глянцю.

Ще приємніше відвідування Love Republic зробить подарунок для кожного покупця - дисконтна карта, яка відкриває доступ до бонусами і акціями магазину.

Фото: Андрій Барханскій, архів Love Republic

Love republic , Вул. Журавльова, 79, 1 поверх (ТЦ «Новосіті») Лідія Іванова 15:06 13 серпня 2015

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com