рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олена Ваєнга воює з журналістами

Автор і виконавиця пісень Олена Ваєнга (27.01.1977), в п'ятницю, 12 липня, на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську повідала журналістам про свою неприязнь до деяких ЗМІ.

Нагадаємо, що вона за даними журналу Forbes, зайняла дев'яте місце серед найуспішніших діячів російського шоу-бізнесу в 2011 році, написавши більше 500 пісень.

У 2005 році вийшов її альбом «Білий птах», пісні якого стали хітами: «Білий птах», «Бажаю», «Аеропорт», «Тайга», «Шопен». У 2011 році брала участь в телепрограмі «Музичний ринг» на каналі НТВ, набравши майже в п'ять разів більше глядацьких голосів, ніж Леонід Агутін. Незважаючи на явні заслуги співачки, деякі журналісти написали про неї ряд неприємних статей. Ваєнга за словом в кишеню не лізла і за останній року сама йшла на пресу в наступ, подавала в суд і навіть вигравала позови. У 2005 році вийшов її альбом «Білий птах», пісні якого стали хітами: «Білий птах», «Бажаю», «Аеропорт», «Тайга», «Шопен»

Розмова після фестивалю у Вітебську прийняв також жорсткий характер. «Деякі журналісти свідомо йдуть на концерт, щоб написати статтю (певного значення), - пояснювала свою позицію співачка. - Я прекрасно розумію, що стаття замовна ... Так, я веду перманентні суди за захист своєї честі і честі своєї сім'ї ... Я скажу, після чого у мене зірвало дах: моєї бабусі 86 років. Журналісти газети "Життя" одягли білі халати, прийшли до неї, представившись лікарями з клініки, ходили і знімали все навколо ».

Олена дуже жорстко відгукнулася про статті, опублікованій за підсумками її сольного концерту на «Слов'янському базарі». На питання «Собеседнік.Ру», чи означає це, що її творчість не може бути розкритикована, вона відповіла, що лажі вдячна, якщо щось їй радять у справі, але вважає що є межа між «корисною» критикою і несправедливою. Зрештою Олена заявила в результаті, що «кожній людині буває неприємно, коли його не люблять».

«Я не намагаюся бути склочною, я дійсно емоційна», - заявила вона щиро, а за закид про те, що кострубато говорить на концертах, відповіла: «Ну вибачте, в Сорбонні не вчилася». «Я не намагаюся бути склочною, я дійсно емоційна», - заявила вона щиро, а за закид про те, що кострубато говорить на концертах, відповіла: «Ну вибачте, в Сорбонні не вчилася»

Зустріч тривала більше години і потім увійшла в доброзичливе русло: співачка щиро відповідала на питання про особисте життя, про творчість, про взаємини всередині московської поп-тусовки. Також Олена не відмовила журналістам і в проханні про фотосесії, але примітно, так як частина позовів, поданих її юристами, вона виграла за формальною ознакою - з нею не погодили опубліковане зображення.

Незважаючи на доброзичливість зустрічі, у деяких залишилося враження, що сторони не зрозуміли один одного і після сьогоднішньої зустрічі можуть з'явитися статті, після яких з'являться нові позови.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com