рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Посміхніться!

Ми ще пам'ятаємо той час, коли вибір зубної пасти був таким простим: червоні смужки, сині смужки, а то і зовсім ніяких смужок Ми ще пам'ятаємо той час, коли вибір зубної пасти був таким простим: червоні смужки, сині смужки, а то і зовсім ніяких смужок. Тепер "смужки", червоні, сині, які завгодно, майже не дають можливості розібратися в масі обіцянок: "відбілює це ...", "впливає на те ...". По суті справи, зараз є такий різноманітний спектр засобів для догляду за зубами, що подорож вздовж стелажів c продукцією може зайняти весь ваш обідню перерву.

Але саме блискучі коробочки із засобами для відбілювання зубів притягують до себе все більше цікавих поглядів, - цей сектор ринку переживає бурхливе зростання за пару останніх років, оскільки всі ми, таємно або явно, мріємо про досконалої білої усмішці.

Подивіться за який-небудь групою людей, які посміхаються, позуючи для фото, і ви побачите, що зуби у всіх різного кольору. Колір зазвичай варіюється від білого до жовтого, а поверхневі плями роблять зуби темнішими. Колір зубів залежить від багатьох факторів, однак здоров'я, вік, дієта і спосіб життя є ключовими.

Фарбування зубів може бути зовнішнє та внутрішнє. Ваше здоров'я може бути відповідальна за внутрішні потемніння, які впливають на колір самих зубів. Це може мати місце в результаті прийому антибіотиків (так звані "тетрациклінові" зуби). Багато факторів здоров'я можуть впливати на зуби під час їх розвитку. Такі захворювання, як гепатит, черевний тиф або холера можуть бути причиною появи внутрішніх плям. Такі глибокі плями важко видалити, навіть за допомогою спеціальних відбілювачів, які використовуються стоматологами. Пошкоджені зуби також можуть змінювати колір, якщо нерв гине.

При зовнішньому фарбуванні зуби втрачають первісну білизну від вживання чаю, кави, куріння, коли, недотримання елементарних правил гігієни порожнини рота. Зовнішнє затемнення зубів можливо і з незалежних від людини обставин. Наприклад, у людей, які приймають залізовмісні препарати, у металургів, нерідко через вікових змін. Саме від таких потемніння можна позбутися.

Відбілювання зубів сьогодні є однією з найбільш швидко розвиваються процедур у стоматології. Наприклад, в США щорічно витрачають приблизно 500 мільйонів доларів на матеріали і процедури по відбілюванню зубів для того, щоб мати білосніжну усмішку.

Але чи потрібно ходити до дантиста, щоб мати посмішкою кінозірки? У магазинах стільки відбілюючих засобів, що бажання зайнятися стоматологією за методом "Зроби сам" стає непереборною, тим більше, що в даному випадку це цілком доречно і ефективно.

Самі традиційні - це відбілюючі зубні пасти. Але сьогодні все більше число людей стало віддавати перевагу відбілюючим системам, ніж звичайним зубних паст з ефектом відбілювання. Цьому є своє пояснення. Справа в тому, що багато сучасних зубні пасти містять в своєму складі абразиви для видалення плям. Абразиви видаляють поверхневі плями, фізично "стираючи" їх з поверхні зуба. Так що абразивні речовини насправді не відбілюють зуби - просто за відсутності плям ваші зуби здаються біліше. А при тривалому використанні абразиви можуть стирати і дряпати емаль зубів, і зуби можуть стати чутливими до холоду або до високої температури.

При відбілюванні за допомогою відбілюючих систем використовуються особливі речовини, які мають зовсім інший принцип дії. Такий вид відбілювання дозволяє змінити колір зуба на кілька тонів за короткий проміжок часу і зберегти отриманий ефект надовго. При цьому емаль не пошкоджується, зберігається природна форма і положення зубів, поліпшуються умови їх гігієни.

У більшості систем для досягнення бажаного результату застосовуються перекисні сполуки. Такі системи ефективно відбілюють зуби за умови, що концентрація перекису водню в засобі не менше 3% (або 10% перекису карбаміду). Правда, перекисні сполуки сприяють вимиванню кальцію з зубної емалі, що в кінцевому підсумку може призвести до підвищення чутливості зубів.

Сьогодні на російському ринку з'явився новий відбілюючий комплекс, який вирішує проблему чутливості зубів. Комплекс для відбілювання зубів Brilliant (Виробництво США) - це перший препарат на міжнародному ринку, який не містить перекисних сполук і відпускається без рецепта. Безпека - це важлива перевага Brilliant на європейському ринку стоматологічних послуг (комплекс Brilliant отримав знак схвалення Центрального Науково-дослідного Інституту Стоматології (ЦНИИС).

Важливо відзначити, що при Раді національної безпеки для зубів, комплекс Brilliant відбілює зуби, роблячи їх на кілька тонів світліше, всього за один тиждень! В комплекс входять каталізатор, відбілюючий гель, відбілююча зубна паста, запатентована зубна пластина і професійна шкала відтінків зубів.

застосування комплексу Brilliant супроводжує ряд важливих додаткових переваг:

- Запатентована зубна пластина дозволяє відбілювати одночасно і верхні, і нижні зуби без застосування дорогого обладнання, доступного тільки в зуболікарському кабінеті.

- При використанні комплексу Brilliant час контакту зубів і слизової оболонки з активними компонентами скорочується на 300% в порівнянні з існуючими на ринку системами, що скорочує ймовірність подразнень і алергічних реакцій. комплекс Brilliant знижує чутливість зубів.

- Процедура займає всього 5-10 хвилин два рази на день. комплекс Brilliant має приємний смак. Його м'яка формула підходить навіть для чутливих зубів.

Білі зуби - це не тільки ознака відмінного здоров'я і благополучного життя, як прийнято вважати. Це ще й гарна посмішка, чудовий настрій, бадьорість, впевненість - те, що не купиш за гроші. Посміхайтеся сміливіше, і ви здивуєтеся тому, скільки людей вам посміхнеться у відповідь!

Але чи потрібно ходити до дантиста, щоб мати посмішкою кінозірки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com