рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ІНТЕРВ'Ю З Артемом ГРИЦАЄНКО. Від ... - NewsBlock Офіційного Клубу шанувальників ЦБЗ

ІНТЕРВ'Ю З Артемом ГРИЦАЄНКО.

Від автора:
https://vk.com/cinnamon_words
22.07.2015

я його годину просила, а потім ще дві доби чекала вердикту! недосяжний хлопчисько!
в загальному, взяла-таки інтерв'ю, мені подобається, сподіваюся, вам сподобається теж.
Артем Грицаєнко - артист цирку Брати Запашні і байкер, об'їздив весь рідний Волгоград і півсвіту.

Тим дощовим днем ​​професіонал, блискучий акробат цирку Брати Запашні
і справжній байкер все-таки погодився дати мені інтерв'ю. Отже, Артем Грицаєнко,
безстрашний цирковий артист, об'їздив весь рідний Волгоград і півсвіту.

«Стати мільйонером легко. Все в твоїй голові ».
(Артем Грицаєнко)

- Тём, розкажи, будь ласка, про своє дитинство. Як вважаєш, звідки у тебе
з'явилася тяга до цирку і акробатики?

- Знаєш, як і всі діти, я просто лазив по деревах, потрапляв в різні
екстремальні ситуації, все говорили: «Так тобі в цирк!» І я задумався ...

- Почекай, я теж в дитинстві по деревах лазила, але мені такого не говорили!
Поясни нашим читачам.

- (сміється) Я додатково займався спортом. Спочатку це були стрибки в
воду, років з семи, а в десять я пішов в акробатику.

- І що було далі? Де ти займався?

- У Палаці спорту. Там я став вивчати елементи початкової акробатики. Одного разу партнери не встигли мене зловити, і замість того, щоб прийти ногами, я прийшов п'ятою точкою на підлогу, отримав компресійний перелом. У нашій справі головне не тільки вміти добре виконувати трюк, але і вміти правильно падати. Після травми я сумнівався, чи буду займатися акробатикою далі, але так вийшло, що звільнилося місце в цирковій трупі і запропонували мене. Можна сказати, що циркова кар'єра почалася в 15 років.

- А як у нас в Волгограді зараз готують циркових артистів? Де і хто?

- На даний момент я знаю одного тренера і одного циркового артиста, які відкрили при нашому Волгоградському цирку школу, студію. Знайшли спонсорів, знайшли дітей, які хотіли займатися. Взяли приміщення для розминки, переобладнали його ... Але це не можна назвати повноцінним цирковим училищем. Головні циркові школи, звичайно, в Москві та інших великих містах.

- Який він - сучасний російський цирк?

- Якщо на чолі стоїть керівництво, яке не має прямого відношення до цирку, то воно затискає артистів в лещата. З Росгосцирка йдуть люди через це, система відверто загинається. Наприклад, йдуть в Великий Московський, директором якого є Едгард Вальтерович Запашний. Я зараз там і працюю.

- Розкажи про плюси мінуси своєї професії.

- Подорожі, це величезний плюс. Я за кар'єру побував у багатьох країнах. Італія,
Іспанія, Греція, Угорщина, Словенія, Англія ... Це чудова можливість побачити світ. Гідна заробітна плата, мінімальний стаж. Якщо людина зайнята в складних жанрах, як я, в акробатиці, потрібно всього 15 років чистого стажу. Мені залишилося три роки до пенсії. А мінуси ... Травми, ризик для життя. Умови проживання артистів на гастролях ... Можуть поселити в тараканнікі і клопосборнікі.

- Чому так відбувається? Коштів мало?

- Коштів ніколи не бракує. Гроші йдуть не туди. Це головна причина - країна стоїть на відкатах, через це позитивні зміни відбуваються дуже повільно. Це трохи дратує. І складно зберегти здоров'я. Щоб чогось досягти в цирку, ти повинен орати, постійно працювати над собою, не ти так тебе. Плюс до всього, що щось може елементарно впасти зверху ...

- Порівняй наш цирк і зарубіжні. Що є у них, чого немає у нас?

- У них є шоу, шоу-бізнес. З цирком мало що пов'язано, гідних номерів одиниці. У нас більше, просто ми маємо менше можливостей. У них більше заробляння грошей. І ми теж показуємо шоу, але душі більше. Ми намагаємося, щоб в першу чергу глядачеві було цікаво.

- А де зараз найкрутіший цирк?

- Там, де про цирк піклуються. Якщо про самих будівлях, то в Єкатеринбурзі і Іжевську. Умови теж на висоті. А якщо не в Росії, то, само собою, Цирк дю Солей (Cirque du Soleil - канадська компанія. - Прим. Мої) У них гідні умови, мені розповідали ті, хто там працював. Там навіть дозвілля для артистів планується!

- Наші можуть потрапити в дю Солей?

- Будь-хто може, головне - бажання. Якщо працювати над собою, якщо придумати щось неординарне, то тебе візьмуть. Головне, показати себе.

- Ти б хотів?

- Колись хотів, зараз мене туди не тягне. Я втомився злегка, вважаю себе ситим людиною. Зараз інші пріоритети: своє житло, наприклад.

- Усі роки, що ти працював, що тобі давала твоя робота?

- Азарт, адреналін, самореалізацію. Якщо ти вважаєш себе хорошим артистом, ти повинен
викликати у глядачів емоції, якщо ти цього не робиш, а виходиш і просто відробляєш номер, то ти не створений для цирку, ти не повинен там працювати. Цирк - це емоції. Ти повинен сам кайфувати, коли працюєш. Немає кайфу тут, йди мій тарілки, йди отримуй задоволення від чогось іншого. Ти повинен кожен раз працювати на 200 відсотків, віддавати людям всього себе. На ... як би м'якше сказати ... на «як вийде» (сміється) не можна працювати.

- Я знаю, що крім цирку ти захоплюєшся перукарським мистецтвом. Мені було дуже незвично побачити в м'язистих руках, які звикли тримати лонжі (див. Прим.) І мати, ножиці гребінця і фени ... Розкажи, будь ласка, про це.
(Прим .: лонжу - в цирку, пристосування, що страхує артистів під час виконання небезпечних трюків.)

- Апогей моєму житті! (Регоче) Моя двоюрідна сестра закінчила на перукаря, стригла мене і я рівнявся на неї, мені хотілося проявити в собі творче. Років зо три тому я задумався, чому до одних майстрам повертаються клієнти, а до інших ні? І почав міркувати, куди б я міг піти після цирку, адже циркова робота - це не вічне. Записався на курси в Москві. О-о-о ... Для тих, хто розвивається і шукає себе, тут можна навчитися багато чому і багато чого досягти, а заробляти навіть більше, ніж в цирку, не ризикуючи при цьому життям. І працювати без обмежень за віком.

- Ти закінчив кілька курсів, розкажи, чого тобі хочеться. Стати відомим стилістом? Відкрити свій салон?

- Почекай-почекай, ти все вже перерахувала! Ось це так! Так, хочу добитися таких же висот, як і в цирку. Стати не просто хорошим майстром - в перукарському мистецтві, - а й психологом, масажистом, це взагалі ідеально! Ти повинен умовити клієнта на зміни, влаштувати йому мало не спа, промасажувати його, щоб пальці втікали йому в голову (сміється), щоб він розслабився, ти повинен підключитися до його
мозку і зрозуміти, що він хоче. Мода залежить від нас, це не те, що надруковано в журналах. А так да ... відкрити мережу салонів і свій спортзал ... (мрійливо)

- А хочеш заробити ім'я в індустрії краси?

- випинається я б не хотів. Мені потрібно, щоб люди знали, що в цьому салоні тобі зроблять класно. Тобі зроблять стрижку, визначать твій стиль, дадуть поради по одягу ... Щоб в моєму салоні працювали професіонали. Пекельно важко знайти таких людей. Може, потрібно самому їх створювати? ..

- А кумири в тебе є в перукарському мистецтві?

- Є люди, на яких я орієнтуюся, є, ким захоплююся, вони зробили практично те, що я хотів. Практично, тому що я хочу трохи більше. Я б не хотів переводити все в бізнес, людина повинна платити і отримувати навіть більше, ніж те, за що заплатив.

- Розкажи, як ти зазвичай відпочиваєш?

- Відпочинок? Що це? .. Хіба що на байці, поганяти демонів душі, щоб зібратися з думками.

- Ти різнобічна людина.

- Та ні, все люди навколо набагато цікавіше мене, я не знаю, чому у мене взагалі беруть це інтерв'ю, скучней людини складно було знайти! (Сміється) Якщо про байки ... Почалося все з того, що мене поселили з однією людиною на гастролях, він захоплювався мотоциклами. За кілька місяців в різних готелях він мене долучив до цього, я почав читати на цю тему, вирішив здати на категорію, захотів собі байк. У підсумку вирішив дерзнути і придбав дуже старий побитий мотоцикл ... Все у нього відвалюється, все покриття, дзеркал не було ... Мені довелося все міняти самостійно! І вийшло недешево ... і деталей не дістати на нього, все старе і вже не проводиться ... Але нічого, мені було дуже цікаво копатися в мотоциклі, усвідомлювати, як же геніально там все влаштовано! Геніальні японці зробили настільки добре, що воно продовжувало працювати, будучи в несправному стані!

- Розкажи тим, хто не знає, що ж таке - бути байкером?

- Драйв. Байки не їздять, вони просто низько літають. Це божевільне відчуття польоту. Скажене прискорення ... Так, було небезпечно, перший час особливо ... Без прав ... Зупиняли! А зараз з правами ніхто не зупиняє, навіть показати нікому! Це можна порівняти з тим почуттям, коли ти виходиш на манеж; щоб бути врівноваженим по життю, ти повинен десь ці емоції витрачати і тоді ти можеш спокійно підійти до будь-якої справи. Це дає мені душевну рівновагу. Дороги, правда, волгоградські, сумні дуже, але зате ями об'їжджати зручніше.

- Яким ти бачиш себе через п'ять років?

- Молодим пенсіонером (посміхається), який вдосконалюється у всьому, що йому цікаво ... Початківцям майстром-стилістом.

- Що ще у тебе буде через п'ять років?

- Я думаю, я буду досить бідною людиною через п'ять років. (Сміється) О, так! .. виплачено іпотеку якраз. Я вже все розрахував, адже, якщо ти не бачиш мету, то не доб'єшся, ти не бачиш, куди йдеш, це як йти в темряву, йти назустріч світлу і сподіватися, що це не зустрічний поїзд.

- Чи є у тебе щось типу життєвого девізу?

- Якщо ти зупинишся, то помреш. Чи не деградувати.

- А щось, чого тобі не вистачає в житті зараз?

- Любові? .. Хоча, все відбувається на краще. Все так, як і повинно бути. Випробування повинні були бути, інакше з тебе не вийшло б того, хто ти тепер. І я буду ще багато працювати, щоб дорости до того ідеалу, який склався у мене в голові. Потрібно багато читати, заповнювати прогалини. Нехай я покладу своє здоров'я на те, щоб чогось досягти, тільки щоб мої діти мене згадували з гідністю.

- Яке б питання ти поставив, якби якийсь мудрець в Тибеті міг відкрити тобі істину? Якби ти знав, що зараз тобі дадуть відповідь на всі питання, але у тебе тільки один шанс, одне питання.

- Я не хотів би знати. Якщо спершу, дізнаюся щось раніше, ніж мені потрібно було. Я хочу зрозуміти все з власного досвіду, домогтися своїм розумом, а не отримати все готовеньке на блюдечку.

- Які люди тобі подобаються, які якості в них приваблюють?

- Ті, які стежать за своїм здоров'ям і володіють навичками, про які я тільки мрію. Наприклад, ті, хто знають англійську. А я теж хочу вільно нею розмовляти. Я білою заздрістю заздрю ​​таким людям, намагаюся зрозуміти, як вони цього добилися, і пробую йти цією ж дорогою.

- Тобто, ти бачиш в людях тільки плюси і орієнтуєшся на них?

- Намагаюся, але не бачу в людях тільки хороше. Коли вони самі себе
псують ... Незважаючи на хороші якості, вони можуть зробити щось таке, що відразу їх опустить в моїх очах.

- Тебе легко розчарувати?

- Легко. Особливо, коли ти бачиш в людині талант, а він нічого в результаті не домагається ... Я, навпаки, зроблю все, щоб це не пропало, я буду вище.

- Тим, а скажи, люди змінюються чи ні?

- Мм ... Буває, що люди змінюються в гіршу сторону і їм подобається такими бути ... По-моєму, їм просто не вистачає сили волі бути краще.

- Скажи, а є якісь правила, яких ти намагаєшся не порушувати в своєму житті?

- Правила дорожнього руху! - Правила дорожнього руху :) Чи не байдикувати. Навіть якщо ти сильно втомився.

- Твої побажання артистам цирку? Тим, кому подобається той же, що і тобі.

- Чи не розпорошуватися. Зосередитися на тому, що тобі подобається. Навіть якщо за це трохи платять ... Якщо тобі подобається, ти можеш побачити в цьому більше, те, чого не бачать інші. Я грішу тим, що розпорошує, так! І не купуйте мотоцикли через третіх осіб! А тим, хто хоче працювати в цирку ... Думати, які там плюси. Я знав людину, яка вивчився на юриста, а захотів стати клоуном ... даремно вчився, виходить? Ти ж не просто так вибирав цю професію, витрачав роки навчання? Якщо це відкриє людям очі на щось нове, це варто того, якщо це те, що робили до тебе, особливого немає сенсу. Відкривай нове, тоді ти досягнеш успіху. В іншому випадку залишишся непоміченим.

- У що ти віриш? .. Я бачу на тобі талісман ...

- Мене хрестили на Оливній горі в Ізраїлі ... Бог є, в тій чи іншій формі. Воно є, воно існує, що б це не було. Це все дуже геніально влаштовано і задумано, щоб з'явитися з нізвідки.

- Мені просто цікаво, про що ти думаєш, летячи під куполом цирку, перевертаючись на величезних ходулях ...

- Треба вірити в себе і знати, як ти приземлишся, якщо щось піде не так. Цей принцип можна застосувати і до інших ситуацій в житті. Є, звичайно, і прикмети в цирку, хтось хреститься перед виходом, але я не бачу в цьому сенсу. Ти тренувався, ти повинен бути спокійний як удав! Просто вір в себе.

Проект «Ти знаєш мене?»
Волгоград, 2015
Дороніна Ю. Г.
https://vk.com/doc7856108_409130501...
https://vk.com/topic-47495246_32023220

І що було далі?
Де ти займався?
А як у нас в Волгограді зараз готують циркових артистів?
Де і хто?
Який він - сучасний російський цирк?
Чому так відбувається?
Коштів мало?
Що є у них, чого немає у нас?
А де зараз найкрутіший цирк?
Наші можуть потрапити в дю Солей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com