Статьи
Скрапбукінг альбом своїми руками, покроковий майстер-клас з фото прикладами
- Історія скрапбукінгу Скрапбукінг - це ціле мистецтво, яке вчить, як своїми руками створювати і прикрашати...
- Майстер клас
Історія скрапбукінгу
Скрапбукінг - це ціле мистецтво, яке вчить, як своїми руками створювати і прикрашати фотоальбоми. У скрапбукінгу є ціла історія про те, як блокнот перетворився в альбом. В кінці XVII століття з'явилися блокноти з додатковими порожніми сторінками. Їх власники вклеювали зображення, створюючи цілі колекції. Так почав розвиватися скрапбукінг.
Обкладинка для альбому
Майстер клас
Вам знадобиться: (синтепон, фото, холщевіна, клей ПВА, ножиці, папір з міліметровою розміткою, картон, люверси, кільця) .Возьміте картон і відміряйте довжину 30 см.
- Відміряйте ширину 30 см.
- Виріжте відрізок синтепону 30 см в ширину, і 30 см в довжину.
- Приклейте синтепон на картон.
- Виріжте квадрат з холщевіни 31 см в ширину, і 31 см в довжину.
- Наклейте холщевіну на синтепон.
- Приклейте лист картону з внутрішньої сторони.
Ми створили задню обкладинку для альбому, приступимо до виготовлення передньої частини.
- Візьміть картон і відміряйте довжину 30 см.
- Відміряйте ширину 30 см.
- У центрі виріжте ще один квадратик.
- Приклейте синтепон, потім холщевіну (без віконця).
- Виріжте віконце.
- Приклейте краю до картону.
- Зі зворотного боку в області віконця приклейте фото.
- Всю зворотну сторону заклейте картоном.
- Для люверсов зробіть 3 отвори, з відстанню 2 см від краю.
- Вставте кільця.
Обкладинка готова!
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus