рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чищення та дезінфекція губки для миття посуду.

  1. Спосіб перший. Дезінфекція губки в відбілювач.
  2. Спосіб другий. Миття губки в посудомийній машині.
  3. Спосіб третій. Дезінфекція губки в мікрохвильовій печі.

Найбрудніше місце у вашому будинку або квартирі це губка для миття посуду. Здивовані? Губка для миття посуду може бути брудніше навіть, ніж сидіння унітазу. Волога і тепла середовище в губці є живильним середовищем для бактерій і мікробів. Ваші кухонні губка може містити, а швидше за все і містить, такі небезпечні бактерії, як сальмонела, стафілококи, кишкова паличка та інші.

Всі ці неприємні речі легко поширюються у вологих дірочках і щілинах, в яких постійно знаходяться найдрібніші частинки їжі і вологи, необхідні для розмноження. Губка для миття посуду , Навіть чиста на вигляд, містить в собі тисячі бактерій. Прання губок з водою і милом не принесе належного результату. Тому потрібно знати деякі правила чищення і догляду за кухонними губками.

Губку для миття посуду необхідно регулярно промивати і очищати від залишків їжі і бруду. Це необхідно робити після кожного використання губки. Добре прополаскайте губку в проточній теплій воді, відіжміть її і залиште в сухому місці. Враховуйте, що це буде сухо має забезпечувати чітку висихаемость губки. Пам'ятайте, бактерії люблять вологу.

Чи не витирайте губкою обробну дошку, на якій різалося сире м'ясо!

Губки для миття посуду необхідно міняти кожні два тижні. У нашому інтернет магазині Ви можете придбати губки для миття посуду оптом, різної комплектації, форми, розміру і типу.

У кожної людини свої погляди на вибір матеріалів для прибирання. Деякі вважають за краще губки для миття посуду, а інші завжди протирають кухонні поверхні текстильними серветками.

З точки зору чистоти, великої різниці між губкою і ганчіркою немає - обидві можуть стати розсадниками мікробів, якщо їх не чистити регулярно. За даними досліджень Національного Наукового Фонду Америки в 2012 р, в 86% протестованих ганчірок і губок для прибирання була виявлена ​​цвіль, а 77% містили бактерії.

Кожні 3-4 дні губку для миття посуду необхідно дезінфікувати. Існує три способи для очищення губки:

  • Дезінфекція губки в відбілювач.
  • Миття губки в посудомийній машині.
  • Дезінфекція губки в мікрохвильовій печі.

Кожен з методів має свій рівень ефективності, а також свої переваги і недоліки. Поговоримо про кожного з них.

Спосіб перший. Дезінфекція губки в відбілювач.

Даний спосіб вважається менш ефективним, ніж миття губки в посудомийній машині і дезінфекція в мікрохвильовій печі, але тим не менше він теж добре допомагає.

Дезінфекцію слід проводити в гумових рукавичках, щоб захистити шкіру ваших рук.

Приготуйте 10% розчин звичайного відбілювача в звичайній або пластикової мисці. Для розчину використовуйте теплу воду, тоді розчин буде ефективніше. Також для розчину можна використовувати відбілювач з ароматизатором, щоб виключити неприємний запах хлорки від губки після процедури замочування.

Перед замочуванням губки її необхідно добре промити з миючим засобом під проточною водою. Після цього покладіть губку в миску з розчином. Тривалість замочування - 5-10 хвилин, не більше. Під час замочування можна губку кілька разів стиснути, щоб розчин добре просяк губку.

Після цього вийміть губку для миття посуду і ретельно промийте в проточній воді. Ще один спосіб як позбутися неприємного запаху відбілювача на губці - це кілька крапель оцту.

Спосіб другий. Миття губки в посудомийній машині.

Примітка. Перед використанням цього способу, ознайомтеся з інструкцією до вашої посудомийній машині. Можливо, що мити кухонну губку в ній буде небажано. Як правило губки для миття посуду на одній з граней містять шар з абразивної фібри. Під час миття губки в посудомийній машині абразивний фібра може відшаровуватися у вигляді крихітних волокон і забивати сітчастий фільтр машини для збору відходів.

Помістіть губку в відділ для посуду на цикл миття і сушки. Залиште її в машинці на повний цикл миття і сушки.

Дістаньте губку, коли машинка завершить роботу. Тепер на губці залишиться на 99,9998% менше бактерій.

Спосіб третій. Дезінфекція губки в мікрохвильовій печі.

Цей спосіб вважається найбільш ефективним, але і найбільш небезпечним.

Згідно з дослідженнями Міністерства сільського господарства США, одна хвилина в мікрохвильовці більш істотно скорочує кількість бактерій і колонії цвілі і дріжджових грибків, ніж інші способи. Дослідження також показали, що після двохвилинного нагрівання в мікрохвильовій печі 99% всіх живих бактерій гинуть.

Увага! Якщо залишити губку в мікрохвильовці більш ніж на дві хвилини, вона може спалахнути, що може призвести до пожежі. Під час цієї процедури не відходьте від мікрохвильової печі.

Ніколи не кладіть в мікрохвильовку губку, яка містить металеві частини. Перевірте, чи не залишилися в поролоні частки дроту від металевої губки або скребка для посуду.

Рясно змочіть губку водою і не давайте їй висохнути. Буде не зайвим поставити в мікрохвильовку з губкою півчашки води, щоб не зіпсувався емітер, і щоб сама губка не висихала.

Увага! Деякі губки зроблені з синтетичного матеріалу, який може розтанути в мікрохвильовці, навіть якщо губка дуже мокра. Помістіть паперову серветку під губку - якщо вона почне плавитися, то це зробить прибирання набагато легше. Губку з серветкою помістіть на блюдце, яке не нагрівається в мікрохвильовій печі. Після процедури дезінфекції так буде зручніше виймати губку. Не можна брати губку голою рукою, так як ви можете її випадково стиснути і отримати опіки.

  • Отже, помістіть губку на серветку, губку з серветкою на блюдце, і все це - в мікрохвильову піч.
  • Увімкніть піч на 1-2 хвилини.
  • Обережно вийміть губку з мікрохвильовки.

Усе. Губка продезінфікована, 99% шкідливих бактерій знищено і губка знову готова до використання.

Загальний стан речей. Вважається, що абсолютна чистота вашого будинку або квартири, також шкідливі, як якщо б ваше житло було брудним. Занадто добре, теж погано. Не прагніть до абсолютній чистоті, не слід занадто завзято очищати все навколо, кожну хвилину. Невелика кількість мікробів на поверхнях і пилу в повітрі сприяють підтримці вашого імунітету, зниження алергічних реакцій, підтримці вашого організму в тонусі, в бойовому стані захисту.

Поради

  • Після нагрівання губки в мікрохвильовці, утворені в ній пар і вологість размягчат частки їжі і плями. Після того, як дістанете губку, ви зможете без зусиль видалити плями з мікрохвильовки за допомогою паперової серветки, кухонного рушники або махрової ганчірки.
  • Використовуйте рушники для очищення щоденного забруднення столів, статі, барної стійки. Ви заощадите гроші на паперових рушниках і продовжите гігієнічну життя вашим кухонним губкам.
  • Регулярно міняйте губку. Купуючи губку, стійку до бактерій, ви скорочуєте кількість бактерій на вашій кухні на 99,9%.
    Додайте лимонний сік або безаммиачной кухонний засіб з запахом лимона в розчин хлору, щоб нейтралізувати запах хлорки. Як варіант, можна використовувати ароматичну хлорку. Коли закінчите замочування, промийте холодною водою.
  • Сік сирого м'яса можна видаляти і іншими матеріалами, замість губки. Паперові рушники - відмінний спосіб, але набагато економічніше і екологічно правильніше буде мати окремий рушник або махрову серветку для цієї мети.
  • Після використання губки вичавіть її ретельно, щоб вона змогла добре просохнути перед наступним використанням. Бактерії гинуть в сухий губці. Ви також можете чергувати дві губки, щоб давати їм можливість краще просохнути, а також спиратися мокру губку до панелі за раковиною або пляшці від посудомийного кошти, щоб вона краще провітрювалася, просохла.
  • Якщо ви не користуєтеся серветками і ганчірками для прибирання весь час, зберігайте їх в пластиковому контейнері з кришкою, щоб уникнути неприємних запахів на кухні.
  • Щітки для посуду, як правило, вважаються самим гігієнічним варіантом, так як їх легше промити і вони швидше висихають. Але їх також варто дезінфікувати, замачівая в слабкому розчині відбілювача. При використанні відбілювача, не забувайте уважно читати інструкції на етикетках і надягати гумові рукавички.
  • Якщо ви використовуєте серветки з мікрофібри, добре промивайте їх після кожного застосування.
  • Головне, що потрібно пам'ятати, це те, що всі губки і ганчірки для прибирання слід гарненько вичавлювати і висушувати, повністю розправивши. Не давайте мікробам жодної можливості сховатися у вологих складках!
Здивовані?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com