рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як акуратно нафарбувати нігті самостійно: 6 дієвих кроків

  1. Як швидко і красиво нафарбувати нігті. З чого почати?
  2. 2 Крок. Освоюємо двоколірний манікюр
  3. Крок 3. Переходимо до різнобарвного манікюру
  4. 1: Монохромне поєднання
  5. 2: Споріднені відтінки
  6. 3: Контрастне поєднання кольорів
  7. Крок 4. Освоюємо манікюр за допомогою губки, газети
  8. Крок 5. Що потрібно для шелак манікюру в домашніх умовах
  9. Крок 6. Як фарбувати нігті шелаком в домашніх умовах
  10. Манікюр по фен-шуй

Оцініть статтю

Я так захопилася манікюром в домашніх умовах, що не стала зупинятися тільки на манікюрі ДОТС , А навчилася робити повноцінний манікюр сама собі вдома, який виглядає не гірше салонного. У всякому разі, мої приятельки не бачать різниці. Якщо і ви бажаєте дізнатися, як акуратно нафарбувати нігті самостійно, то не відволікайтеся, я розповім про все, що дізналася сама.

Як і при досягненні будь-якого успіху, в цій справі також потрібен час і старанність. Для вміння віртуозно володіти пензликом лаку, крім часу і старанності, будуть потрібні ще й різні кольори лаку, рідина для видалення надлишків мистецтва, олівець-коректор для манікюру, губка, ватяні палички, ватяні диски (бажано безворсовие).

Я не буду тут розписувати, що манікюр включає в себе не тільки нанесення лаку, але і підготовчу роботу: бажана форма, оброблена шкіра біля нігтя і доглянута кутикула. Ця база, і ви це вже знаєте. Тому перед прочитанням будь-якого пункту, не забувайте, що спочатку наводимо нігті в порядок за всіма правилами, а вже потім все інше.

Важливо! Вибирайте перевірені лаки сумлінних виробників. Бажано, щоб всі кольори були одного бренду. Пройдіться по подружкам, запозичте у них лаки на пробу, щоб визначитися з вибором виробника. Це збереже вам масу нервів.

Також не забувайте спочатку нанести основу під лак - це може бути праймер або інший засіб. Це потрібно для зміцнення нігтів і також для того, щоб нігті не набували колір лаку.

Зміст: Показати

Як швидко і красиво нафарбувати нігті. З чого почати?

1 Крок. Вчимося акуратно фарбувати нігті на правій руці і у кутикули

Перш, ніж освоювати майстерність манікюру в домашніх умовах, потрібно навчитися фарбувати нігті на правій руці (якщо ви правша) і, навпаки на лівій (якщо ви лівша). Ви і самі, впевнена, помічали, що власноручний манікюр на лівій руці виглядає інакше, ніж на правій. Адже так? Так ось, щоб добитися ідеального подібності, потрібно тільки одне - практика.

Запитайте у стиліста

Є питання по догляду за шкірою і волоссям? Задайте питання і ми обов'язково відповімо. Задати питання

Мені допомогла, вичитана на просторах інтернету, хитрість: спочатку нафарбувати саме праву руку, причому почати з мізинця. Не знаю, в чому фішка, але так дійсно легше і простіше.

Тільки починайте тренуватися з лаками світлих відтінків. Темні кольори видають навіть найдрібнішу похибка, і геть-чисто відбивають охоту взагалі братися за манікюр самої. І ще: лак повинен бути свіжим. Загуснув лак це як палиці в колесах при їзді.

Ще одні складний крок, який потрібно освоїти - навчитися акуратно фарбувати нігті у кутикули. Ой, скільки нервів, часу, лаку і рідини для зняття у мене пішло, перш, ніж я навчилася фарбувати нігті у кутикули акуратно, не заїжджаючи на підлогу пальця. Виявляється, успіх багато в чому залежить від пензлика.

Як я вже говорила, для тренування освоєння манікюру в домашніх умовах набувала найдешевші лаки. А пензлик там не найкращої якості. Тому промахів було більш ніж достатньо. Пензлик повинна бути жорстка і пружна. Такий пензликом можна маніпулювати за своїм бажанням. Сама техніка така:

  • за пару міліметрів від кутикули капнути крапельку лаку (зовсім чуть-чть). А потім притиснути пензлик до нігтя з краплею і плавно зрушити її вниз до кутикули. При натисканні пензлик набуває форму віяла точь-в-точь, що повторює форму кутикули (півколо).
  • якщо навіть спробувавши не один раз, акуратності біля кутикули не виходить - наріжте півколом смужки скотчу або самоклейки і наклейте їх на кордоні кутикули. Тепер фарбуйте сміливо 🙂 Як на фото, тільки кутикулу ще заклейте.

Тепер фарбуйте сміливо 🙂 Як на фото, тільки кутикулу ще заклейте

2 Крок. Освоюємо двоколірний манікюр

Коли права рука і кутикула піддалася, приходимо до наступного кроку - до освоєння двоколірного манікюру .

Нафарбувати нігті двома кольорами зовсім не складно. Поєднуючи різні кольори і відтінки, можна домогтися незвичайного ефекту.

Поєднуючи різні кольори і відтінки, можна домогтися незвичайного ефекту

Порада: вибирайте лаки не тільки одного бренду, а й однією фактури: глянцеві / матові; з блискітками і без ....

Для двоколірного манікюру потрібно манікюрний скотч. Дії при цьому найпростіші. Фарбуємо нігті в основний колір. Після повного висихання шару, клеїмо смужки (або зигзаги, хвилі, зірочки і т.д.), і наносимо другий шар іншого кольору. Після висихання смужки прибираються.

Якщо під рукою не виявилося манікюрного скотча, скористайтеся звичайним скотчем, тільки попередньо наклейте / відклейте використовувану смужку до якої-небудь чистої (не кольоровий) поверхні, щоб прибрати зайву липкість, інакше на нігтях залишиться липкий шар.

Френч-манікюр також ідеальний для починання. Це універсальний манікюр, підходить до будь-якого стилю, настрою, захопленню і т.п. для френч манікюру будуть потрібні два лаку: рожевий, бежевий або безбарвний - для основи, і білий - для «усмішки», а також трафарети (смужки), які допоможуть чітко позначити межі для «усмішки».

Однак французький манікюр не обов'язково повинен бути з білим кінчиком. Можна використовувати будь-який колір і будь-який фон. Фантазуйте!

Фантазуйте

Крок 3. Переходимо до різнобарвного манікюру

Переходимо до різнобарвного манікюру

Збережіть собі цю картинку і обов'язково користуйтеся її, коли виникне бажання зробити манікюру з декількох квітів. Існує три основних правила по поєднанню кольорів (не тільки для манікюру):

1: Монохромне поєднання

Це різні відтінки одного кольору, які відрізняються між собою своєю глибиною і світлістю. Ідеальний варіант для тренування.

Навряд чи у вас вийде знайти 5 і більше відтінків одного кольору при покупці лаку. Досить взяти лише два відтінки одного кольору і змішувати їх між собою, домагаючись потрібної глибини.

Такий манікюр називають ще градієнтним. Але тут гра кольорів йде на кожному нігтики.

Але тут гра кольорів йде на кожному нігтики

2: Споріднені відтінки

Ці кольори знаходяться недалеко один від одного в колірному колі. Наприклад: червоний / оранжевий; синій / фіолетовий; зелений / жовтий і т.д.

3: Контрастне поєднання кольорів

Гра протилежними квітами. Тут для фантазії немає меж. Будь експеримент завжди закінчується вдало. Перевірено!

Крок 4. Освоюємо манікюр за допомогою губки, газети

Дані види манікюру вимагають часу, тому що акуратно все зробити все одно не вийде, особливо при манікюрі з губкою. Покладіть поруч коректор для манікюру, ватяні диски і палички, і, природно, рідина для зняття лаку.

Губка для манікюру це звичайний шматок губки трохи ширше ширини нігтя. На будь-яку глянцеву поверхню (кришка, картонка) нанести два-три кольори лаку. За допомогою зубочистки соеденить межі переходу. Вмочити в кольори губку і як штампом надрукувати на нігті.

Приклавши губку до нігтя, порухайте нею злегка вгору / вниз, щоб кордони переходу кольору вийшли м'якими. Манікюр губкою готовий. Після висихання, доведеться видаляти надлишки лаку навколо нігтя.

Манікюр за допомогою газети мені не піддався. Але я не здаюся. Газетний манікюр виглядає дуже цікаво в справі. Треба обов'язково довести навик до досконалості. Техніка нанесення така:

  • знадобляться: кольоровий лак, газетні вирізки - 10 шматочків, трохи спирту або горілки, пінцет. Відповідно лак закріплювач (якщо захочете), і захисний лак, щоб захистити нігтьову пластину від фарбувальних речовин.

Відповідно лак закріплювач (якщо захочете), і захисний лак, щоб захистити нігтьову пластину від фарбувальних речовин

Порада: кольоровий лак беріть світлих відтінків, щоб яскравіше було видно газетний шрифт. Газетні шматки повинні бути трохи ширше і довше нігтя, щоб покрити ніготь повністю.

  • після основи нанесіть шар кольорового лаку. Дайте повністю висохнути.
  • пінцетом зачепите шматок газети і опустіть його в спирт / горілку на кілька секунд. Прикладіть до нігтя і притисніть. Приберіть пінцетом залишки паперу.

Ось на цьому етапі у мене часто промахи: притискаю занадто сильно, що газета або з'їжджає, або рветься.

Якщо немає горілки, спробуйте рідина для лаку. Теж, кажуть, варіант, але все залежить від рідини.

- закріпіть результат закріплювачем

Коли всі ці етапи пройдені, можна і покруче замахнутися - на сам гель-лак)))

Крок 5. Що потрібно для шелак манікюру в домашніх умовах

Як же довго я йшла до манікюру гель лаком в домашніх умовах. Так, напевно, так і не дійшла б, якби не подруга. Дізнавшись, що я захопилася майстерністю домашнього манікюру, вона на новий рік подарувала мені шикарний подарунок - повністю укомплектований набір для шелак-манікюру .

Для цього виду манікюру треба ретельно підготуватися. А саме:

  1. Придбати все необхідне для манікюру гель лаком в домашніх умовах.
  2. ПРАВИЛЬНО підготувати нігтики до цього процесу.

А тепер детальніше. Що потрібно з "техніки":

- ультрафіолетова лампа (саме витратне і необхідне придбання). Лампа потрібна для сушіння нанесеного покриття. У продажу лампи декількох потужностей: 9В, 18В і 36В. Чим більше потужність, тим якісніше відбувається полімірізація гелю. Буде здорово, якщо лампа буде з таймером (зазвичай таймер на 2 хвилини). Хоча зараз ніби все лампи йдуть з таймером. У всякому разі, зверніть на це увагу.

Є ще і LED-лампа, яка істотно дорожче, але і час сушки, як кажуть скорочується до 30 секунда. У лампі 2-4 хвилини.

- різновиди лаків: базове покриття і фінішне покриття дуже важливі при манікюрі гель лаком. На них економити не варто, тому що від якості цих засобів залежить підсумковий результат. Перше захищає сам ніготь, друге - покриття, надаючи йому блиск. Ну і, природно, різні кольори гель-лаків на ваш розсуд.

- пилочки / бафи з абразивністю 180 грит для надання потрібної довжини і форми нігтям, а також абразивністю 220-240 грит для підготовки нігтьової пластини перед нанесенням.

- обезжириватель (грунтовка). Можна замінити звичайною ЖДЛС з ацетоном

- спеціальна рідина для гель лаку (можна замінити звичайним спиртом) для того, щоб прибрати липкий шар

Крок 6. Як фарбувати нігті шелаком в домашніх умовах

Як фарбувати нігті шелаком в домашніх умовах

  • зробити класичний манікюр

Важливо: Нігті повинні бути СУХИМИ, тому звичну ванночку для рук і нігтів залиште на потім.

- трохи відшліфувати нігтьову пластину відповідної пилою. Старатися не потрібно, лише злегка прибрати нігтьової глянець.

  • знежирити кожен нігтик ацетоновій рідиною, використовуючи Безворсовий серветки.
  • нанести базове покриття тонким шаром. І не забудьте фарбувати бічні сторони нігтя, щоб уникнути ранніх відколів лаку. Просушити нігті в лампі.
  • кольоровий лак, особливо якщо він темних відтінків, можливо не ляже ідеально рівно з першого разу. І потрібно два-три шари перш ніж вийде те, що треба. Але обов'язково фарбуйте також тонким шаром. Хай вже будуть два-три тонких шару, ніж один, нафарбований товстим шаром з хвилями.
  • а ось останнім фінішне (топове покриття) краще нанести товстіший і також просушити нігті в лампі.
  • липкий шар з нігтів забирається за допомогою спеціальної рідини (або спирту) і безворсових серветок.

Ось така ось техніка манікюру гель-лаком в домашніх умовах. Весь процес здається клопітно, але насправді, все не так вже й складно. Зате результат приголомшливий.

Правда, у мене були невдалі спроби, коли лак сколюватися вже на четвертий день. Але все це через мою квапливості, та діти періодично відволікали. Але коли все зроблено бездоганно, то красивим нігтиками я радію мінімум три тижні.

Манікюр по фен-шуй

Колись я всерйоз захоплювалася астрологією, нумерологією, позитивним мисленням, фен-шуем. І у мене виникло питання: "А чи можна робити манікюр по фен-шуй?" Уявляєте, виявляється можна. Я розповім про це коротко, раптом кому цікаво буде.

По-перше потрібно визначитися зі своєю стихією. Їх 5: дерево, метал, земля, вода, вогонь. Кожній стихії належить певний колір:

  • Вогонь: відтінки червоного (бордовий), золотий
  • Вода: сині відтінки, а також білий і сріблястий
  • Земля: бежеві відтінки, жовтий, а також рожевий
  • Метал: сірі відтінки, а також білий, жовтий
  • Дерево: зелені відтінки, а також синій і чорний

Також кожен наш пальчик впливає на ту чи іншу сферу життя.

Великий палець відповідає за успіх, мислення і розумову активність.

Вказівний - вказує на ваш егоїзм, на ваше незадоволення навколишнім світом.

Середній палець відповідає за конфліктні прояви (сварки, образи). А на правій руці за добробут, удачу і сексуальність.

Безіменний - відповідає за сексуальну енергію, чуттєвість. Цей палець символ сімейного щастя.

Мізинець - за вченням фен-шуй є головним. Відповідає за гармонію у всіх сферах життя.

Так що, виділяючи кольором і малюнком той чи інший палець, ви певним чином міняєте своє життя)))

Але найголовніше, щоб була гармонія всередині нас. Якщо є гармонія, то це точно по фен-шуй 🙂

Якщо є гармонія, то це точно по фен-шуй 🙂

Сподіваюся, моя довга стаття була для вас корисною. Обов'язково поділіться знаннями з подругами і колегами. Для це потрібно лише натиснути кнопочку соц.сетей. Якщо захочете обговорити статтю, внести уточнення або поділитися своїм досвідом, то буду чекати вас в коментарях.

З чого почати?
З чого почати?
Адже так?
І у мене виникло питання: "А чи можна робити манікюр по фен-шуй?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com