рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати дядька на день народження 27 років

  1. Що подарувати другу на День Народження: кілька порад
  2. Ідеї ​​подарунків одному на День Народження: презенти 27-річному хлопцю
  3. Що можна подарувати найкращому другові: презенти для 28-річного хлопця
  4. Інші варіанти подарунків для дядька на день народження

Що подарувати дядька на день народження 27 років з повним описом оригінальних і незвичайних подарунків від організатора святкових заходів Олени Артемовой.

Що подарувати дядька на день народження 27 років з повним описом оригінальних і незвичайних подарунків від організатора святкових заходів Олени Артемовой

Якщо наближається день народження улюбленого дядечка, а ви ще не вибрали подарунок, варто поквапитися, щоб розглянути якомога більше варіантів. Часто вибір гідного презенту перетворюється на справжню проблему, особливо якщо ви не дуже близькі з одержувачем, або грошей на щось хороше не вистачає. Ми пропонуємо варіанти на будь-який смак - що подарувати дядька на день народження, щоб догодити і порадувати дорогу людину.

У маленьких дітей зазвичай не буває грошей на покупку дорогих речей, так ніхто і не чекає від малюків серйозних презентів. Від таких дарувальників набагато приємніше отримувати плоди їхньої творчості. Найменші племінники можуть намалювати листівку. З цим завданням за допомогою батьків впораються навіть однорічні малюки, які можуть поставити відбитки ручок на папері. Діткам постарше можна вручити пальчикові фарби і ватман, на якому вони зобразять все, що хотіли б подарувати дядька на день народження.

Хороший подарунок від самих маленьких - віршик або пісенька, виконані на святковій вечірці. Іменинник і гості напевно будуть в захваті від виступу маленької зірочки.

Чим старша дитина, тим складніше повинен бути презент. Дітям молодшого шкільного віку під силу досить складні інтер'єрні прикраси з полімерної глини або солоного тіста. Також вони можуть сплести для дядька брелок з бісеру, зробити мандалу з ниток або листівку з об'ємними деталями.

  1. Келихи і спиртне
  2. Інструменти для побутового ремонту
  3. Аксесуари для барбекю
  4. масажер
  5. Набір кави або чаю
  6. Настільна гра
  7. Аксесуари для ПК
  8. Подарунки для активного відпочинку на природі
  9. Спортивні аксесуари
  10. Пригоди і розваги

Якщо ви досить дорослий і забезпечена людина, і теоретично можете собі дозволити будь-який подарунок, це не означає, що вибір буде простим. Дуже складно підібрати хороший презент, якщо з дядьком спілкуєтеся нечасто, і мало знаєте про його смаки і звички. У такій ситуації необхідно віддавати перевагу універсальним чоловічим презентів. Це дозволить не прогадати і не придбай щось зовсім непотрібне. Найбільш вдалі варіанти подарунків для чоловіків:

Якщо ви часто спілкуєтеся з дядьком і непогано розбираєтеся в його захоплення, можете підібрати на день народження щось більш особисте. Найбільш вдалими презентами вважаються ті, які орієнтовані на хобі людини і його переваги. Список хороших подарунків виглядає приблизно так:

  • Якщо дядько справжній кофеман або справжній любитель чаю - подаруйте йому улюблений напій, але треба вибирати щось рідкісне і екзотичне. Це може бути вишуканий дорогу каву або оригінальний чайний купаж. Також знадобляться будь-які аксесуари для заварювання і вживання улюбленого напою - нова турка, незвичайний чайник, кружка з красивим малюнком або дотепним написом і т.д.
  • Азартного людині сподобається настільна гра. Можна вибрати щось стильне, наприклад, шахи або нарди ручної роботи. Також хороший варіант - дорога «Монополія» з банківськими картами або «Свинтус» - гра для офісних працівників.
  • Дяді-колекціонерові необхідно дарувати щось для поповнення його зборів. Якщо предмети його колекції занадто дорогі або рідкісні, можна піднести відповідну довідкову літературу або сплатити передплату на тематичний журнал.
  • Якщо дядько любить відпочинок на природі, йому знадобляться речі з туристичного магазину. Це може бути нова намет або тент від сонця і дощу, похідна посуд або мангал, каремат або теплий спальник. Якщо хочеться вибрати подарунок подешевше, виручить похідна фляга, непромокаючий запальничка або багатофункціональний ножик з ложкою і виделкою. Дяді-рибалці можна подарувати снасті або контейнер для їх зберігання, а любителю зимової риболовлі знадобляться теплі вовняні шкарпетки, термобілизна, термос або грілки для рук.
  • Якщо дядько - зовсім молодий хлопець, йому сподобається музичний плеєр або портативна колонка, флешка оригінального дизайну або зібрання дисків з улюбленою музикою.

Якщо ви не впевнені, чим захоплюється дядько, або дуже погано розбираєтеся в його хобі, краще не ризикуйте і вибирайте більш нейтральний презент.

Літній дядечкові-пенсіонеру можна підібрати безліч корисних подарунків. Якщо він домосід, то треба постаратися придбати щось для затишку, наприклад, плед з рукавами для вечірнього перегляду телевізора або масажну накидку для крісла. Також можна вибрати зручні та оригінальні домашні тапочки, або кухоль-термос, щоб чай довго залишався теплим.

Не варто дарувати літньому дядькові прилади медичного призначення, наприклад, тонометр. Чоловіки не люблять, коли їм нагадують про старіння і погане самопочуття.

Якщо дядько любить проводити час на дачі, то йому знадобиться зручний складне крісло або шезлонг, який можна буде на літо брати з собою, або сумка-холодильник, щоб продукти, куплені в місті, не псувалися по шляху. Якщо він захоплюється садівництвом і городництвом, подаруйте дядькові нові зручні інструменти, наприклад, секатор або садові ножиці.

Якщо дядько - молодий хлопець, йому можна дарувати подарунки для активного відпочинку і спорту, а також розваги. Саме пригоди і нові враження часто цінують більше, ніж практичні матеріальні презенти. Ви можете запросити дядечка на прем'єру в кіно або в театр, подарувати квитки на концерт або інше цікавий захід. Також можна вибрати щось екстремальне, але тут необхідно враховувати стан здоров'я і смаки одержувача. Цілком можливо, що зайвий адреналін йому не потрібен.

З недорогих подарунків дядькові напевно стане в нагоді брелок-ліхтарик або розморожувати брелок для авто, «Твістер» - гра для компанії або прикольна чашка з дотепним малюнком.

Якщо дядько займається спортом, йому сподобається стильна спортивна форма, наприклад, футболка його улюбленої команди. Також можна підібрати необхідний інвентар. А любитель відпочити на природі буде радий гамака і потужному ліхтаря для вечірніх посиденьок. Більшість молодих чоловіків активно використовують ПК, тому будуть раді отримати в подарунок комп'ютерні аксесуари. Може придбати нові навушники, незвичайні колонки або зовнішній накопичувач. Також можна підібрати чашку, розігріваючих напої і працює від USB. Ще один цікавий варіант - теплий килимок для зігрівання ніг під час роботи за комп'ютером.

Зробити щось своїми руками - непоганий варіант, якщо хочеться піднести найоригінальніший подарунок дядька. Якщо ви справжній майстер і можете зробити щось вартісне, не соромтеся і створюйте для дядечка шедевр. Тим же, хто з рукоділлям не дружить, краще вибрати жартівливі подарунки:

  • Солодкий символ. Треба вибрати щось, пов'язане з роботою або захопленням іменинника, наприклад, водієві - кермо, рибалці - рибку і т.д. Обраний символ вирізаємо з пінопласту або картону, фарбуємо або обклеюємо кольоровим папером, а зверху прикрашаємо цукерками. Вийде оригінальна композиція.
  • Декорована пляшка. Необхідно придбати пляшку улюбленого напою іменинника і прикрасити її, наприклад, в техніці декупаж.
  • Вітальний плакат. Його краще намалювати від руки на ватмані, прикрасивши кумедними малюнками та побажаннями. До плакату можна прикріпити подарунки - гроші, солодощі і т.д.

Також можна постаратися приготувати щось смачненьке, наприклад, спекти тортик. Непоганий подарунок - композиція з фруктів, а якщо дядько любитель пива, йому сподобається торт з декількох банок пінного напою, прикрашених сушеної рибкою. Проявіть свою фантазію і творчий потенціал - дядько напевно оцінить старання і буде вдячний за такий душевний презент.

Друг - це надійна опора і помічник в будь-якій ситуації, як для дівчини, так і для хлопця. Мати такого друга - це більше щастя. Тому ви повинні дорожити стосунками і при слушній нагоді - демонструвати це. І хіба існує кращий привід, ніж День Народження? Але виникає дуже резонне питання, а що презентувати? У цій статті ми розповімо, що подарувати другу на 26, 27, 28, 29 років. Вік ще молодий, тому вибір презентів практично нічим не обмежений, але ми зупинимося лише на найактуальніших варіантах.

Вік ще молодий, тому вибір презентів практично нічим не обмежений, але ми зупинимося лише на найактуальніших варіантах

Що подарувати другу на День Народження: кілька порад

Щоб ваш презент виявився дійсно доречним і приніс максимум радості імениннику, про його виборі варто подбати заздалегідь. Повірте, подарунки, куплені в останній момент, вони самі себе видають. І, звичайно ж, вашому другу буде не дуже приємно, що про його святі ви тільки-тільки згадали і в якості презенту піднесли перше, що попалося на очі.

Вам адже, напевно, відомо про хобі і мріях вашого друга. Якщо є можливість - прийшло саме час виконати його бажання і підтримати в захопленнях. Тому презент може якимось чином бути пов'язаний з цим. Крім того, підійде і класичний набір джентльмена, про який ми розповімо нижче.

Важливо! Піднести одному на ДР потрібно той подарунок, який його дійсно зацікавить і обрадує. Тому керуватися необхідно не власними уподобаннями, а смаками та уподобаннями винуватця тотожності. Навіть якщо вам здається, що імениннику давно пора записатися в спортивний зал, не варто дарувати абонемент, якщо він не виявив бажання займатися спортом.

На 26-річчя одного можна подарувати величезна кількість презентів, вибір профільного ринку дійсно дивує і приємно вражає. Це можуть бути і жартівливі подарунки, і цілком серйозні, пов'язані з роботою. Вибирайте, що сподобається вашому другу:

  • Сертифікат на емоції в подарунок. Мабуть, сама поширена і в той же час цікава ідея для подарунка хлопцеві 26 років. Який сертифікат вибрати - вирішувати виключно вам, але, в першу чергу, дізнайтеся, в чому б новому і екстремальному хотів спробувати себе ваш друг. Стрибок з парашутом? Не питання! Урок екстремального водіння? Без проблем! Рафтинг? А чому б, власне, і ні ?!
  • Настільні алкогольні гри - чудова ідея для любителів повеселитися і при цьому насолодитися смаком прекрасного напою. Шашки, хрестики-нулики, шахи і навіть рулетка - тепер гри можу стати в кілька разів інертніші і веселіше. Звичайно, такий подарунок буде доречний лише в тому випадку, якщо ваш друг вживає алкоголь і, наприклад, не дотримується спортивного режиму.
  • Спортивний інвентар. Як правило, в такому молодому віці юнаки дуже старанно стежать за своїм зовнішнім виглядом, відвідуючи спортзали і тренуючись по кілька разів на тиждень. А, може, ваш друг любить поганяти футбольний м'яч? Прекрасною ідеєю в такому випадку будуть різні спортивні аксесуари та інвентар: починаючи від футбольних або баскетбольних м'ячів, закінчуючи новими фірмовими кросівками. Не менш прекрасним рішенням стане нова спортивна форма.

Ідеї ​​подарунків одному на День Народження: презенти 27-річному хлопцю

Як відомо, всі чоловіки в душі справжні хлопчаки-шибеники. Особливо в такому молодому віці, як 27 років. Тому не обмежуйте свою фантазію і даруєте щось дійсно незабутнє:

  • Радіокерована машинка. Крім того, на 27 років одному можна подарувати і інші не менш захоплюючі іграшки, як би дитячі, але вже сильно цікаві для дорослих: катер або вертоліт, керовані пультом. А можна процес гри зробити ще більш захоплюючий і піднести набір у вигляді конструктора, який необхідно самостійно скласти і вже тоді насолоджуватися радіокерованими іграшками.
  • Колекційний предмет. Можливо ваш друг серйозно захоплюється колекціонуванням? Що це? Монети, марки або рідкісні моделі автомобілів, звичайно ж, в мініатюрному розмірі. Тоді поспішайте поповнити його колекцію унікальним екземпляром, яким він зміг би хвалитися при будь-якому зручному випадку. Погодьтеся, чудова ідея подарунка для такого випадку. Якщо знайти поповнення колекції не виходить, то піднесіть щось для її організації - спеціальні альбоми, засклені вітрини і т.д.
  • Квитки на футбол або інше цікаве вашому другу спортивне змагання: хокей, баскетбол, волейбол та ін. Відвідати цей захід ви можете разом, розділивши емоції від перемоги улюбленої команди, а вона це точно зробить, адже в цей день ви відзначаєте свято самого чудового друга.

Що можна подарувати найкращому другові: презенти для 28-річного хлопця

Другу на 28 років можна подарувати вже і щось більш практичне, ніж хлопцям молодший. Адже в такому віці чоловік стає серйозніше і цілком буде радий корисного подарунка:

Якщо вже вирішили робити корисний подарунок, то завжди можна поцікавитися в одного, що б йому хотілося отримати. Нехай сюрпризу і не вийде, зате презент точно буде дуже бажаним і довгоочікуваним!

У такому віці найкращому другові можна подарувати безліч різних презентів, яким він, без сумніву, зрадіє і буде приємно здивований. Але нам чомусь здається, що саме час звернути свою увагу на вічну класику, ніколи не виходить з моди. Що ж відноситься до класичних чоловічих подарунків?

  • Елегантні запонки. 29-річному хлопцю просто необхідний такий аксесуар в його гардеробі. Він дозволить зробити джентльменський образ ще краще. Щоб подарунок не загубився серед інших і не був занадто знеособленим, виберіть, наприклад, іменні запонки або з важливим для вашого друга символом.
  • Стильний галстук. Прекрасне поповнення гардероба вашого друга, адже таких аксесуарів ніколи не буває багато для чоловіка.
  • Книга в подарунковому виданні. Виберіть улюблене літературний твір вашого друга, і ви точно вгадаєте з подарунком.

Хочете вибрати прикольний подарунок другу? Тоді ми поспішаємо вам на допомогу:

  • Відпочинок в пейнтбол-клубі. Такий подарунок гарантовано стане захоплюючим проведенням часу для всієї компанії друзів. А хіба ви проти пограти в справжні війнушки?
  • Вечірка-сюрприз, організована спеціально для вашого друга. Декор, розваги, частування - все повинно повністю відповідати смакам іменинника, тоді можна сміливо стверджувати, що свято вдасться на славу. Звичайно, підготовка подібного заходу відніме у вас досить багато часу, але спогади будуть найяскравішими.
  • Вікенд в іншому місті, де ваш друг, нарешті, зможе повністю відірватися від буденної суєти, забути про повсякденні проблеми і насолодитися декількома днями відпочинку. Можливо в компанію до себе він запросить вас і місцеві визначні пам'ятки ви будете вивчати разом, про що потім будете тепло згадувати, гортаючи фотографії.

День Народження кращого приятеля - це не завжди привід витрачати на презент великі суми, адже завжди можна обійтися цікавими і в той ж брешемо демократичними за ціною подарунками:

  • Футболка зі смішною написом або зображенням. Чудовий привід поповнити гардероб і одночасно з цим здорово повеселитися.
  • Грамота або медаль «Кращий друг». Погодьтеся, хоч презент зовсім і недорогий, але отримати його дуже приємно в будь-якому віці. Поетом можете сміливо дарувати такий подарунок другу на 26, 27, 28, 29 років.
  • Прикольна флешка, яка стане незамінним помічником у роботі. Саме флешка - найпопулярніший носій і хранитель важливої ​​інформації. А якщо вона ще й незвичайна, то це просто ідеальний подарунок.
  • Власноруч пов'язаний шарф або светр - дуже зворушливий і цінний презент для кращого друга.
  • Набір улюблених ласощів: починаючи від солодощів і закінчуючи пивом.
  • Незвичайна листівка, яку можна зробити самостійно або ж придбати на ринку. Головне, щоб вона була незвичайною і веселою.
  • Святковий торт з іменним поздоровленням або фото винуватця торжества.
  • Чохол для гаджета.
  1. Парфуми.
  2. Набір канцелярського приладдя.
  3. Вечірка-сюрприз.
  4. Відпочинок в пейнтбол-клубі, боулінгу або нічному клубі.
  5. Елегантні запонки.
  6. Книга в подарунковому виданні.
  7. Сучасний гаджет.
  8. Спортивний інвентар.
  9. Елітний алкоголь.
  10. Стильна ручка.

Як бачите, вибір подарунка для кращого друга - хоч і просте, але відповідальне завдання, що вимагає максимум вашого часу. Адже ви хочете, щоб ваш презент був дійсно корисний і приємний імениннику і не виявився десь високо на антресолях, забутий відразу ж після свята?

Вибір подарунка дядькові - справа відповідальна. У кого-то з цим родичем прохолодні відносини, а для кого-то він другий тато.

Та й дядька бувають різні - хтось майже ваш ровесник, а хтось значно старше ваших батьків. Тому й виникає складність вибору подарунку цього імениннику. Але ми підготували для вас масу ідей і порад, з яких ви точно виберете те, що подарувати дядька на день народження.

Згадайте або дізнайтеся, чим захоплюється ваш дядько, що йому близько, як він проводить час.

У виборі відповідного варіанту презенту вам допоможе наступна таблиця:

Порада! Дядько наполегливо на щось збирає? Найкращим подарунком для нього буде навіть невеликий ваш внесок в його зростаючий капітал.

Найкращим подарунком для нього буде навіть невеликий ваш внесок в його зростаючий капітал

Ми вже відзначили, що дядько - поняття дуже широке в часі. Так як дядьком можна бути і в 20, і в 50, і в 80 років, розіб'ємо варіанти презентів за віковими групами.

Такому молодому дядькові може бути корисним:

  • фото-, відеокамера - зверніть увагу на GoPro, квадрокоптера;
  • відеореєстратор;
  • навігатор;
  • Навушники, колонки, комплектуючі для ПК, USB-гаджети;
  • мангального, туристичний набір - в залежності від того, як він вважає за краще проводити час на природі;
  • подарункові карти, сертифікати;
  • подарунок для улюбленого хобі;
  • настільні ігри;
  • спортивні подарунки;
  • подарункові сертифікати на отримання емоції;
  • запрошення на цікаве культурне, розважальна подія, концерт його улюбленої групи.

фото-, відеокамера - зверніть увагу на GoPro, квадрокоптера;   відеореєстратор;   навігатор;   Навушники, колонки, комплектуючі для ПК, USB-гаджети;   мангального, туристичний набір - в залежності від того, як він вважає за краще проводити час на природі;   подарункові карти, сертифікати;   подарунок для улюбленого хобі;   настільні ігри;   спортивні подарунки;   подарункові сертифікати на отримання емоції;   запрошення на цікаве культурне, розважальна подія, концерт його улюбленої групи

Чоловіки цього віку оцінять наступний подарунок на день народження дядькові:

  • ділові презенти: колекційна ручка, органайзер, ділової портфель, годинник, електронна книга, планшет;
  • улюблені літературні твори, колекційні диски з фільмами, музикою;
  • абонемент в басейн, сауну;
  • речі, що підкреслюють його стиль: краватка, запонки, годинник, ремінь, браслет;
  • запрошення на виступ улюбленої спортивної команди;
  • подарунок для його «залізного коня»;
  • путівка в місце, куди він все життя мріяв потрапити.

ділові презенти: колекційна ручка, органайзер, ділової портфель, годинник, електронна книга, планшет;   улюблені літературні твори, колекційні диски з фільмами, музикою;   абонемент в басейн, сауну;   речі, що підкреслюють його стиль: краватка, запонки, годинник, ремінь, браслет;   запрошення на виступ улюбленої спортивної команди;   подарунок для його «залізного коня»;   путівка в місце, куди він все життя мріяв потрапити

Що може бути подарунком для дядька, що переступили цей віковий поріг:

  • презент для здоров'я і інструкція до нього;
  • улюблені делікатеси, лікувальна настоянка, мед, джем, варення, корзинка з фруктами;
  • шанувальникам саду-городу - необхідна для їх присадибної ділянки;
  • пам'ятний подарунок - родовідне древо, фільм про сім'ю, спеціально складений для нього сімейний фотоальбом.

презент для здоров'я і інструкція до нього;   улюблені делікатеси, лікувальна настоянка, мед, джем, варення, корзинка з фруктами;   шанувальникам саду-городу - необхідна для їх присадибної ділянки;   пам'ятний подарунок - родовідне древо, фільм про сім'ю, спеціально складений для нього сімейний фотоальбом

Від маленьких племінників дядькові буде найприємніше отримати власноруч зроблений подарунок:

  • в'язані або зшиті кімнатні тапочки;
  • вироби з наповнення гербарію;
  • диванна подушка з нашитим малюнком;
  • килимок в передпокій або ванну з винних пробок або камінчиків;
  • серветка на стіл, пов'язана гачком;
  • коробка з фанери;
  • господарська сумка;
  • фігурка з глини, пластиліну;
  • дядьків портрет в будь-якому стилі;
  • листівка;
  • брелок;
  • календар з фото або малюнками всіх родичів в дні їх народжень;
  • улюблене дядькове блюдо.

в'язані або зшиті кімнатні тапочки;   вироби з наповнення гербарію;   диванна подушка з нашитим малюнком;   килимок в передпокій або ванну з винних пробок або камінчиків;   серветка на стіл, пов'язана гачком;   коробка з фанери;   господарська сумка;   фігурка з глини, пластиліну;   дядьків портрет в будь-якому стилі;   листівка;   брелок;   календар з фото або малюнками всіх родичів в дні їх народжень;   улюблене дядькове блюдо

Будь-який подарунок стає в рази цінніше, якщо він унікальний.

Будь-який подарунок стає в рази цінніше, якщо він унікальний

Дяді будь-якого віку припадуть до смаку такі ось іменні подарунки:

  • іменний гаманець, портмоне;
  • іменний штоф;
  • листівка - випуск газети «Правда» з заміткою-поздоровленням іменинника;
  • іменний стакан, кружка;
  • футболка «... - кращий дядько»;
  • браслет з гравіюванням;
  • іменна термокружка;
  • «Флешка» з гравіюванням;
  • іменний підсклянник;
  • журнал про іменинника;
  • фото-світильник з принтом на замовлення;
  • іменний банний халат;
  • орден «Кращому дядькові».

- кращий дядько»;   браслет з гравіюванням;   іменна термокружка;   «Флешка» з гравіюванням;   іменний підсклянник;   журнал про іменинника;   фото-світильник з принтом на замовлення;   іменний банний халат;   орден «Кращому дядькові»

Подарунок не обов'язково повинен бути корисний дядькові в побуті або якось допомагати йому цікаво проводити дозвілля, виділятися таким якістю, як ціна.

Якщо ваш дядько не байдужий до мистецтва і культурного життя, то його обов'язково вразить наступне:

  • портрет по фотографії;
  • історичний портрет (техніка фотомонтажу);
  • статуетка з фотографії;
  • портрет-фотомозаїка (складений з сотень маленьких фото);
  • книга з іменною обкладинкою;
  • книга «Наша родовід» (заповнювати її буде сам іменинник на дозвіллі).

портрет по фотографії;   історичний портрет (техніка фотомонтажу);   статуетка з фотографії;   портрет-фотомозаїка (складений з сотень маленьких фото);   книга з іменною обкладинкою;   книга «Наша родовід» (заповнювати її буде сам іменинник на дозвіллі)

Хочете здивувати дядька і вручити йому щось таке, що йому ніколи не дарували, і чого він не бачив? Немає проблем!

Дивіться і вибирайте, що можна подарувати дядька на день народження:

Дивіться і вибирайте, що можна подарувати дядька на день народження:

  • домашня пивоварня;
  • річний запас шкарпеток;
  • оренда виноградника;
  • сертифікат на політ на параплані;
  • ручка - набір для виживання;
  • глобус-бар;
  • парасольку з виявляється малюнком;
  • чайний набір;
  • шторм-глас;
  • настільний биокамин;
  • портативна грілка для рук;
  • левитирующий глобус;
  • самозаряджається зарядний пристрій для смартфона;
  • асорті-коробочка з медом;
  • багатофункціональна кишенькова лопата;
  • домашній гамак;
  • брелок для пошуку ключів;
  • обертається келих;
  • електронна метеостанція;
  • тапочки з підсвічуванням;
  • термометр Галілея;
  • міні-бар;
  • набір для барбекю;
  • Бінарні наручний годинник;
  • міні холодильник;
  • "розумні часи;
  • будильник з мішенню;
  • іграшка «ждунов»;
  • радіопоісковік ключів;
  • проектор зоряного неба;
  • літаючий будильник;
  • стирається карта «Країни, які я відвідав»;
  • сейф у вигляді книги;
  • говорить хом'як-повторюша;
  • ланч бокс;
  • подушка для подорожей;
  • універсальний диво-ключ;
  • світиться насадка на душ;
  • алкотестер;
  • міні-барабанна установка;
  • кишенькова головоломка;
  • багаторазовий лід для напоїв;
  • коректор для спини на автомобільне крісло;
  • фляжка у вигляді пістолета;
  • набір для гри в гольф;
  • конструкція для переміщення меблів.

домашня пивоварня;   річний запас шкарпеток;   оренда виноградника;   сертифікат на політ на параплані;   ручка - набір для виживання;   глобус-бар;   парасольку з виявляється малюнком;   чайний набір;   шторм-глас;   настільний биокамин;   портативна грілка для рук;   левитирующий глобус;   самозаряджається зарядний пристрій для смартфона;   асорті-коробочка з медом;   багатофункціональна кишенькова лопата;   домашній гамак;   брелок для пошуку ключів;   обертається келих;   електронна метеостанція;   тапочки з підсвічуванням;   термометр Галілея;   міні-бар;   набір для барбекю;   Бінарні наручний годинник;   міні холодильник;   розумні часи;   будильник з мішенню;   іграшка «ждунов»;   радіопоісковік ключів;   проектор зоряного неба;   літаючий будильник;   стирається карта «Країни, які я відвідав»;   сейф у вигляді книги;   говорить хом'як-повторюша;   ланч бокс;   подушка для подорожей;   універсальний диво-ключ;   світиться насадка на душ;   алкотестер;   міні-барабанна установка;   кишенькова головоломка;   багаторазовий лід для напоїв;   коректор для спини на автомобільне крісло;   фляжка у вигляді пістолета;   набір для гри в гольф;   конструкція для переміщення меблів

Сподіваємося, що з усього написаного вам вдалося вибрати те, що подарувати на день народження дядькові. Спирайтеся в своєму виборі на вік, уподобання і смаки іменинника - тоді ваш презент точно припаде йому до душі!

Спирайтеся в своєму виборі на вік, уподобання і смаки іменинника - тоді ваш презент точно припаде йому до душі

Актуальне питання, що подарувати дядька на день народження, адже племінники зазвичай люблять з дядьком грати і проводити з ним час. Племінники люблять ходити з дядьком на полювання, риболовлю, грати в футбол. Племінниці знають, що завжди можуть сподіватися на захист з боку дядька, попросити про допомогу, і дядько не відмовить. І хочеться вибрати подарунок дядька, щоб він був і пам'ятним, і корисним.

Тому потрібно добре подумати над вибором подарунка і врахувати деякі моменти, щоб вибрати один оригінальний подарунок дядькові на день народження. Якщо грошей не вистачає, щоб купити в подарунок дядькові серйозну річ, то можна подарувати недорогий, але хороший подарунок.

При виборі подарунка дядькові потрібно звернути увагу на його захоплення та хобі, вік, так як з віком потреби часто змінюються.

На день народження дядька в тридцять чи тридцять п'ять років можна подарувати сучасні гаджети та електронні пристрої.

До них відносяться фотоапарат, відеореєстратор, навігатор, сучасні якісні навушники або Вlutooth-гарнітуру, планшет, потрібну для роботи за комп'ютером річ, принтер, електронну книгу та інші.

Любителю культурного відпочинку можна подарувати квитки на спектакль або в кіно.

При цьому якщо ви не можете визначитися з подарунком, цілком можна презентувати подарункову карту, і ваш дядько сам зможе вибрати потрібну річ.

Якщо ваш дядько сповнений сил і енергії, то відмінним подарунком буде абонемент в спортивний клуб або тренажерний зал. Або ж можна подарувати компактний тренажер, гантелі, грушу для боксерських ударів. Це допоможе розслабитися і зняти напругу після робочого дня. Якщо ваш дядько сповнений сил і енергії, то відмінним подарунком буде абонемент в спортивний клуб або тренажерний зал

Хорошою альтернативою буде абонемент в басейн, після трудового дня можна поплавати і посидіти в сауні і розслабитися. Можливо, ваш дядько мріє потрапити на гру улюбленої спортивної команди, тоді квиток на таку гру буде до речі.

Для роботи можна вибрати в подарунок дядькові на день народження шкіряний щоденник, стильну ручку і інші пристосування для офісу.

Хорошим подарунком буде телевізор, банний халат і його улюблена книга Хорошим подарунком буде телевізор, банний халат і його улюблена книга.

Сорок п'ять і п'ятдесят років - це вже етап зрілого чоловіка, зазвичай в цей час вже є сім'я, діти, одним з головних побажань є довгих років життя. І подарунок дядькові повинен бути пам'ятним. Так що ж подарувати дядька на ювілей?

Підходящим подарунком будуть якісні годинник, можна як наручні, так і настінні, шкіряний ремінь, краватка, запонки або інший корисний аксесуар, ланцюжок або браслет з дорогоцінного металу.

Можливо, ви точно знаєте, про яку речі мріє ваш дядько, що йому подобається, може він щось давно хоче, в цю пору вистачає часу вибрати і купити це. Тоді ювілей або день народження відмінний привід, щоб подарувати йому цей довгоочікуваний подарунок.

Вибір подарунка також залежить від суми, яку ви можете витратити на нього. Найбільш пам'ятним подарунком буде путівка на відпочинок в теплі країни, екскурсії по визначних пам'ятках. Такий подарунок дядькові на день народження можна купити, склавшись з усіма членами сім'ї.

Наприклад, якщо у нього є автомобіль, то актуальним подарунком буде чохол на кермо, подушку в салон автомобіля, компактний пилосос, освіжувач повітря незвичайної форми, автомобільні килимки, прикурювач, килимок для смартфона на панель в машину. Наприклад, якщо у нього є автомобіль, то актуальним подарунком буде чохол на кермо, подушку в салон автомобіля, компактний пилосос, освіжувач повітря незвичайної форми, автомобільні килимки, прикурювач, килимок для смартфона на панель в машину

Для рибалки або мисливця можна вибрати в подарунок місткий ящик для снастей, намет і спальний мішок, сумка-холодильник, термос, фляжку, складаний ніж з відкривачкою, потужний ліхтарик, складні стіл і стільці, теплий килимок в намет, спеціальна подушка.

Або подаруйте сертифікат в такий магазин, де він зможе сам собі вибрати рушницю для полювання або снасті для риболовлі.

Якщо ви хочете обдарувати дядька потрібним подарунком для будинку, то зверніть увагу на предмети інтер'єру, веди, які буде використовувати ваш дядько особисто сам. Ви напевно знаєте, чого в будинку дядька не вистачає, що йому ще може бути потрібно.

Наприклад, ваш вибір може зупинитися на настільній лампі, теплі капці, які подарують тепло в холодні вечори, можливо, йому знадобиться щось з посуду. Наприклад, ваш вибір може зупинитися на настільній лампі, теплі капці, які подарують тепло в холодні вечори, можливо, йому знадобиться щось з посуду

Хорошим подарунком буде набір рушників, банний халат, килимок в передпокій. Або для створення додаткового затишку кімнатна рослина в горщику. Всім ці ви проявите турботу про свого дядька.

Для будинку вашому дядькові можуть знадобитися інструменти, такі як, дриль, набір викруток, перфоратор, шуруповерт, кельму. Для будинку вашому дядькові можуть знадобитися інструменти, такі як, дриль, набір викруток, перфоратор, шуруповерт, кельму

Якщо ви розглядаєте щось з сувенірної продукції на невелику суму, то зараз можна замовити надрукувати зображення іменинника на різних предметах, наприклад, на гуртках, пазли, тарілках, магнітах і календарях. Такий подарунок дядькові подарує позитивні емоції і радість вашому дядькові.

Якщо ваш дядько відзначає день народження в уже зрілому віці, після вісімдесяти років, то в цей час людина цінує кожен момент у своєму житті, так як за життя бачив багато і радості і горя.

У таке свято можна подарувати футболку або орден з написом «Самому кращому дядькові».

Або подарувати путівку в санаторій для поправки здоров'я, підняття настрою. Для будинку дядька можна подарувати невеликий холодильник.

Наприклад, приготувати смачну вечерю, спекти торт або пиріг, зв'язати теплий светр, шарф або шкарпетки, які зігріють теплом і добром, написати картину, зшити фартух, зробити ароматне і красиве мило.

Такі подарунки, зроблені своїми руками, висловлюють душевне тепло.

Інші варіанти подарунків для дядька на день народження

Якщо у вас є бажання привітати дядька хорошим і дорогим подарунком, але одному вам не осилити це, то потрібно разом з іншими родичами об'єднатися і купити один потрібний дядькові презент. Якщо у вас є бажання привітати дядька хорошим і дорогим подарунком, але одному вам не осилити це, то потрібно разом з іншими родичами об'єднатися і купити один потрібний дядькові презент

Сюди можна віднести хороший смартфон, навігатор в машину, планшетний комп'ютер, мультиварка, кавоварка, пилосос, хлібопічка.

Для чоловіків, як правило, актуальним подарунком є ​​дорогий алкоголь, в магазинах є вже готові набори в комплекті з келихами для цього напою. Якщо ваш дядько цінитель кубинських сигар, то такий подарунок його також порадує. Для чоловіків, як правило, актуальним подарунком є ​​дорогий алкоголь, в магазинах є вже готові набори в комплекті з келихами для цього напою

Для розслаблення і приємного проведення часу можна дарувати дядькові абонемент на відвідування курсу масажу. Такий подарунок сподобається будь-якій людині в незалежності від віку.

І звичайно можна просто оригінально подарувати гроші.

Якщо племінники і племінниці ще маленькі, їм допоможуть батьки при приготуванні подарунка. Що ж можуть вони приготувати на день народження?

Малюки можуть намалювати картину, зробити красиву листівку і написати там свої привітання, зробити саморобку з кольорового паперу. Отримати такий подарунок завжди зворушливо і приємно.

Можна подарувати великий кухоль для кави або чаю, де буде смішна картинка, футболку з картинкою, яка відображає рису характеру дядька або фразою, яку дядько часто говорить.

Ваш дядько зрадіє, якщо ви подаруєте йому настільну гру, в яку можна разом пограти. Наприклад, доміно, шашки, нарди, шахи.

При врученні презенту обов'язково скажіть теплі і добрі слова, які покажуть ваше ставлення до нього.

Автор статті: Олена Артемова

Добрий час доби. Мене звуть Олена. Я вже более 11 років займаюся організацією ЗАХОДІВ. Вважаючі собі професіоналом, хочу навчіті всех відвідувачів сайту вірішуваті різноманітні завдання пов'язані з Вибори подарунків для знайомиться и около нам людей. Всі матеріали для сайту Зібрані и ретельно перероблені для того щоб донести якомога доступніше всю необхідну інформацію.

про мене Зворотній зв'язок Оцініть статтю: Оцінка 4.8 учасников: 5

І хіба існує кращий привід, ніж День Народження?
Але виникає дуже резонне питання, а що презентувати?
Стрибок з парашутом?
Урок екстремального водіння?
Рафтинг?
А чому б, власне, і ні ?
А, може, ваш друг любить поганяти футбольний м'яч?
Можливо ваш друг серйозно захоплюється колекціонуванням?
Що це?
Що ж відноситься до класичних чоловічих подарунків?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com