рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Алмазне гравірування дзеркал

  1. Технологія нанесення гравіювання
  2. Види алмазної гравіювання

Застосування алмазного гравірування дзеркал і скляних покриттів дозволяє надати виробам індивідуальність. Цей спосіб нанесення об'ємних орнаментів використовується для прикраси приміщень, створення індивідуального декору сувенірної продукції і предметів інтер'єру.

Цей спосіб нанесення об'ємних орнаментів використовується для прикраси приміщень, створення індивідуального декору сувенірної продукції і предметів інтер'єру

Завдяки використанню алмазного напилення на інструменті, малюнки виходять блискучими і багатогранними, надаючи дзеркалам неповторний блиск.

Технологія нанесення гравіювання

Для нанесення орнаменту використовуються різноманітні фрези з трикутними і закругленими перетинами. За допомогою різаків знімається шар скла, що дозволяє малюнкам виглядати по-особливому привабливими. Вони можуть бути опуклими або, навпаки, втиснутими по відношенню до поверхні дзеркала або скла. Після нанесення гравіювання межі зображення полірують. Характер ліній вибирається на смак замовника:

  • прямі;
  • закруглені;
  • ламані;
  • пересічні.

Алмазне гравірування дзеркал ромбами, вензелями, колами, квадратами або за індивідуальними ескізами передбачає комп'ютерну обробку початкових малюнків і роботу інструменту за наперед заданими параметрами. Технічні характеристики виробів після гравіювання не змінюються. Стандартна товщина ліній - 6 або 10 мм, глибина - до 3-х мм. Роботи виконуються по будь-якій поверхні - матовою, затемненій, прозорою. Лінії можуть бути як глянцевими, так і матовими.

Види алмазної гравіювання

Для виконання такої роботи використовується ручна фреза або механічний гравірувальний центр. Перший спосіб зазвичай застосовується при виконанні гравіювання на ювелірних виробах, зважаючи на неможливість використання другого. За допомогою гравіювального центру можна виконати алмазну гравіювання будь-яких дзеркал - гранично допустимі показники розмірів вироби визначаються особливостями конкретного інструменту, допускаються відхилення в товщині ліній до 1 мм.

Завдяки сучасним технологіям з'явилася можливість замінити фрези високоточним лазером, що дозволить виключити похибки в роботі і створювати все більш незвичайні і нестандартні проекти. Незважаючи на появу нових методів, гравірування на дзеркалі, виконана різаками з алмазним напиленням, виглядає акуратніше і вишуканіше, оскільки лазерні малюнки швидко стираються і в них відсутній рельєф, що візуально здешевлює загальний вигляд інтер'єру.

Основними перевагами алмазної гравіювання в порівнянні з іншими способами виконання орнаментів на скляних і дзеркальних поверхнях є:

  • об'ємний зовнішній вигляд, глибина ліній;
  • довговічність;
  • можливість виконання на будь-яких полотнах;
  • простота в догляді;
  • більш швидке виконання замовлення на відміну від ручного способу гравірування штихелем;
  • можливість створення персонального дизайну, індивідуальність.

Алмазне гравірування дзеркал дозволяє створювати видимість мозаїчної структури вироби, що є лише візуальної ілюзією, імітацією стиків між частинами уявного панно. У виробничих цехах масштабного виробництва використовують різаки різних форм, похідних від стандартних V і U - фігурних, асиметричних, хвилеподібних.

Крім дзеркал таким способом може бути оброблена душова кабіна, міжкімнатні двері, елементи стелі або підлоги, двері шафи-купе та інші елементи інтер'єру, що дозволяють застосовувати подібні методи обробки. Широко застосовується алмазна гравірування для індивідуалізації предметів в меблевій промисловості.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com