рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга «Маскарад смерті» - Уляна Соболєва скачати FB2


маскарад смерті

Оцінка: 4.3 (голосувало 46)

Додана: 23.02.2012, користувачем: dob.an анотація C цією книгою скачують

Ангеліна ніколи не вірила в любов, як у все містичне і таємниче. Всьому є раціональне пояснення, адже вона - журналістка скандальної газети, в яких місцях тільки не побувала. Але в один день вся її життя перевернулося з ніг на голову. Помер батько, і їй довелося відвідати місця, де вона народилася, заьрошенную село в Румунії. Все, у що вона вірила, виявилося брехнею, а її світ, в якому так тепло і звично - впав і розбився вщент. У цьому забутому богом місці, вона зустріла загадкового незнайомця, прекрасного як смертний гріх і полюбила вперше в житті. Але хіба знала вона, що полюбив його, переступила грань, за якою маскарадом править її величність СМЕРТЬ, в найстрашніших обличиях? А той, хто став сенсом її життя - не людина, а дитя пітьми, породження нічних кошмарів. Чи зможе вона довіритися тому, від кого має бігти без оглядки - хижакові, монстру, вампіри?

Коментарі

Anna86 09 Сен 2018 19:47 Оцінка до книги: чудово

Згодна з Комметаріі, чимось скидається на паралель з Сутінками, хоча ніби й цікаво. Але легко забувається

Мда вже, сутінки в перемішку з щоденниками вампіра переписані на свій лад

Не особливо впячатліло. Многл перегорнула

Прочитала на самвидаві книги "Аш ..." і "Шелі ..." Ось є такі автори, яких краще і не чітать.Да, емоції зашкалюють в діапазоні від розчулення до бридливого отвращенія.Но цього лайна і в житті вистачає, а фентазі на то і фентазі, як казка наївна і приємна, щоб просто мозок відпочив і трішки повірив у відносини без насильства, зради, зрад, ліцемерія.Мое особиста думка, ні кому не нав'язую, просто як не талановито написано, але виринати з цього бруду складно .

kri $ ti 28 Жов 2015 17:28 Оцінка до книги: непогано

Дійсно дуже нагадує відомі твори, і все передбачати ще до того, як прочитаєш, деякі моменти просто проведіть по екрані, незнаю, чи буду читати ще одну ...

Юнона 07 Чер 2015 11:40 Оцінка до книги: непогано

рідко коли я прив'язую книгу в жанрі фентезі до реальності, АЛЕ тут, як і в "Сутінках", в "ДВ", автор намагається показати світ, паралельно існує з нашим. В такому випадку треба було спочатку хоч трохи реальної історії почитати: нічого, що графський титул у нас прийшов тільки з Петром I, а головний герой, нібито, звернули в 1595? �� далі по цій же датою - скільки йому в такому разі років? але автор його називає те трьохсотрічним, то пятсотлетнім вампіром ... такі дурні промахи псують враження більше, ніж окреме схожість сюжету з іншими популярними серіями цього жанру. це, як раз, не страшно -вряд чи тут можна щось кардинально нове винайти, стільки ж вже написано-паралелі знайдеш ні з тим, так з іншим. але ось відверті ляпи корчать. трояк.

fanki666 26 Мар 2015 16:58 Оцінка до книги: добре

В принципі книга непогана. У деяких місцях було трохи нудно. І чимось нагадує щоденники вампіра. Прочитаю другу книгу, може цікаво далі буде. Моя оцінка 7 з 10.

vedana 17 Січ 2015 9:14 Оцінка до книги: непогано

Я - любитель ЛФР, і, прочитавши коментарі до серії, вирішила викачати книги і прочитати. Поки мене вистачило на '' осколки божевілля '', і ця книга мене не розчарувала. Почала читати '' Любов за гранню '', і понеслося .....
Спершу втягнув сюжет, і, якби не манера автора писати короткими реченнями, обриває розповідь, я б відразу закричала - '' о, так! Русский шедевр ЛФР, до якого багатьом їхати і їхати! ''
Але потім мене стали долати нав'язливі думки. І до першої третини книги я несподівано зрозуміла - бог ти мій, що сидить на вікні Влад одно - вікопомний Е.Каллен! Коли на сцену вийшов Ніколас, захотілося завити в голос. Господи, ну це ж російська версія ДВ, з препоганим мачо-братиком, совісним ГГ і заплуталася Оленою, ой, вибачте: Ліною! Гризучи і себе, і книгу я брела по сторінках і вмовляла саму себе, що, знаючи вже '' Осколки '', міг би мати надію на те, що продовження набагато краще, і автор не став далі писати своє бачення щоденниково-сутінкової саги, а розповів свою історію. Візьмуся за наступні книги - дізнаюся, чи це так.
Вообщем, це краще, ніж ДВ Л.Дж.Сміт, але майже паралельно написано усіма улюбленим фільму і серіалу. ГГИ вгадуються з перших рядків їхніх стосунків - хто є Деймон, хто є Стефан.
Перечитувати не буду. Книзі першої - 4 з 10, автору - 100 з 100 за серію.
Пішла читати другу.

Ось це перша книга про вампірів, яку я взялася читати в свої 26 з шматочком. Ну не йде, хоч ти трісни. Може це не мій жанр - все це фентезі. Фільми дивлюся, так -не будь-які ... але тим не менше, книга не йде взагалі!

cemenovna 19 Жов 2013 9:31 Оцінка до книги: чудово

Вся серія шалено цікава !!!!!! Уляна як завжди на висоті!

3103750 2013-09-22 Оцінка до книги: чудово

Дякуємо!!! Книга чудова!

Velm 2013-09-16 Оцінка до книги: добре

Посередньо небагато: чомусь дуже сильно нагадує "Сутінки" .. навіть деякі фрази звідти, а взагалі хто любить вампіров..чітайте, я особисто хочу продовження почитати, подивимося що буде !!

fekla166 2013-08-03 Оцінка до книги: добре

На початку книга тягнулася, але з середини стало дуже цікаво! Книга захопила)) може з часом автор перепише початок)))

ramzena 2013-07-13 Оцінка до книги: чудово

Тільки почала читати книгу і натрапила на приголомшливе вірш. Може хто-небудь знає автора?
Я автор. Як і роману, так і вірша.
автор ... якщо хочеш що-б твої книжки нормально йшли пиши на всіх а не тільки на жіноче населення росії!
Відповім: КНИГИ ЙДУТЬ І ЩЕ ЯК ЦЯ ПЕРША І НАПИСАНА БУЛА 7 РОКІВ ТОМУ. НЕ САМА ВДАЛА І ПЕРШИЙ ДОСВІД. ДАЛІ судячи з відгуків КРАЩЕ. Почитайте всю серію.

Книга на один раз І до речі так, не пішла вона у мене до кінця, двадцять сторінок залишилося, як би їх домучити? Печалька (((((((Решта книги серії читати не буду.

Щоб мати можливість залишати коментарі необхідно авторизуватись або зареєструватися .
Відгуки:
  • iwanow321 про автора DarkAlias
    «Вечеряла я з максимально можливою швидкістю, щоб не вдавитися.».
    щоб не вдавитися вечеряють ні з мах швидкістю, дура. коли з мах швидкістю коли вечеряють - давляться. зовсім вже «ку-ку».
    на голові перманентне вороняче гніздо. млинець! ось ЧОМУ жодна з е-тих ггнь не носить з собою гребінець ?? це мода така, чи що, помоешная? ну, один у одного передирають, афтарші безмозкі, а через відсутність мізків - здається «фішкою». або правда, жодну з цих кошёлок-афтарш мати рідна не вчила, бо не знала, що гребінець у дівчини з собою ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ!
    губна помада є, туш, рум'яна, олівці для стрілок і контурів - теж, пудри, креми на ранок-день-ніч (до речі, молода дівчина 17-22 років, яка використовує крем - моветон, дами), а гребінців - НІ! а на хрена тобі тоді губна помада, дура? якщо на голові - вороняче гніздо? а що, прихоплюючи з собою кос-ме-тич-ку (блін, гаманець господарський!) ти туди гребінець сунути не могла? вважаєш, що з нафарбованими губами, подсурьмяненнимі бровами і вороньим гніздом на голові - принцесси? правда?
    кретінка ти, вроджена.
    в загальному, коли до вас в руки потрапляє поранений дроу, а ви з ним 3 дні возитеся, ТО!
    РІК провчившись у знахарки на цілителька і відкривши в собі зашібенний дар ЦІЛИТЕЛЬСТВА, а також потрапивши в іномірье з цивілізованого світу, де сантехніка і аптеки: в кожному будинку - дві, ДУЖЕ-ДУЖЕ дивуєшся, коли тобі в середньовічному іномірье пропонують цього пораненого роздягнути і від 3-х денний крові і бруду відтерти, щоб у нього запалення із зараженням не почалися. ну прям так дивуєшся! я так зовсім прібалдел, прочитавши. яких тільки уродок земля не носить, що вони так відверто випорожнюються спогадами.
    ну про обсценной лексиці взагалі мовчу. у другому абзаці з початку і починається в опусі. і далі так, в середньому, один раз на півтори сторінки - видається. обсценна лексика, афторші, знаєте що це? це - недруковані лайка. слово «нецензурна» зрозуміло, чи якось ще сторінок на 5 раз'яснілкамі порозумітися?
    ось повинен цей поранений дроу ось-ось прокинутися. «- Треба б йому легкий супчик зварити, прокинеться адже голодним. - мені прийшла в голову підступна ідея. »В ЧОМУ КО-варсту-ВО ??? !! вашу-ж батьківщину, три дні не їв, поранений, який відновлює свою ауру (ну і магію заодно) дроу прокинеться, В ЧОМУ ПІДСТУПНІСТЬ - йому бульйон зварити? в тому ж, коли жереш з МАКСИМАЛЬНО МОЖЛИВОЇ ШВИДКІСТЬ, щоб НЕ вдавитися? ой, кретінкааа.
    але немає. все «підступність» задуму кретінка було в тому, що був там півень у бабки, у якій вона жила, і кричав він огидно і рано. і вирішила вона, ЦІЛИТЕЛЬКА вже як рік, з ЗАШІБЕННИМ цілительським даром, попаданка з цивілізації, де інтернет, поліклініки та аптеки: по дві - на кожному розі будинку, зварити голодуватимуть три дні пораненому з внутрішніх пошкоджень бульйон з СТАРОГО півня! а її вчителька-великая знахарка-бабка: погладила її по голові і каже - роби! млядь.
    маючи пташник ... молодого курчати ... «знахарки». Зрозуміло чому в середні століття, звідки дурепи іномірье бездарно списують, люди здихали як мухи не тільки під час мору.
    до речі, коли у тебе кишки перемішані і ти лікуєшся - ВЗАГАЛІ жерти НЕ-ЛЬ-ЗЯ !!!!
    а руки! руки, стара знахарка і ця попаданская знахарка, ходять мити НА ДОМУ ЛАЗНЮ, яка ДЕСЬ ТАМ. на вулиці. нічо?
    власне це - з кінця однієї голови до невеликого початку наступної. як дочитав - сам не зрозумів. на цьому і закінчив.
    немає, ну у кого може нерви і міцніше - дерзайте.)) мене не вистачило.
  • Elissei про книгу: Дар'я Час - Я знайшов тебе
    Сумно, що таке викладають. Дочитати не змогла.
    Таки да, нечитаності.
  • natalymag про книгу: Дар'я Час - Правда або дія?
    "Приземлившись"? Млин, космічний шаттл "Діскваері" там, чи що? Той самий випадок, коли за першим же словом анотації розумієш: "Ф топку".
  • iwanow321 про автора Елен Фокс
    корявий, безграмотний і безглуздий марення підлітка 12-ти років.
    пропозиції, афторша, з великої літери починаються, двоешніца по-російській мові.
    в яку це можна впасти чужу ліжко, вночі при переміщенні, в якій вже знаходяться мужик і баба і вони СТОЯТЬ ??
    а до якого роду ЛФР ця невимовна спроба порнушкі відноситься?
    якщо ти не знаєш, що таке - секс утрьох, де дві баби і один мужик - Не пиши, убога. нікому не цікаві тупі спроби щось висловити "по-дорослому". бог з ним, з Львом Миколайовичем, але ти що, своїх товаришок ТЕЖ НЕ ЧИТАЛА ?? ось це убозтво найбільше нагадує невмілі оповіданнячка з розділу "еротика" саморобних "еротоманів".
    досвіду життя спочатку наберися, афторша! Не ганьби, убозтво.
    колеги-дівчата, якщо хто "на новенького", ну, без досвіду читання ЛФР, а поцікавитися: втрьох цей як? марення ось цей не читайте. а знайдіть кир Стрельникову: служниця двох панів, леді двох лордів, дочка півночі (ця не дуже)). там все нормально: двоє лордів люблять одну попаданку, одружуються на ній, виразно описано "те саме" втрьох.) можна і повчитися.)) а вже як іспережівался дівоча душа !!
    або Славачевская: третій не зайвий 1,2.
    а цей кошмар не читайте, карму не псуйте собі.))
  • жмот про книгу: Хельга Ололо - Тінь в відображенні, або як вижити, подорожуючи по фантастичним світам з чоловіком і кішкою
    А чому такий короткий назва?
читати все відгуки
Але хіба знала вона, що полюбив його, переступила грань, за якою маскарадом править її величність СМЕРТЬ, в найстрашніших обличиях?
Чи зможе вона довіритися тому, від кого має бігти без оглядки - хижакові, монстру, вампіри?
В такому випадку треба було спочатку хоч трохи реальної історії почитати: нічого, що графський титул у нас прийшов тільки з Петром I, а головний герой, нібито, звернули в 1595?
? далі по цій же датою - скільки йому в такому разі років?
Може хто-небудь знає автора?
Книга на один раз І до речі так, не пішла вона у мене до кінця, двадцять сторінок залишилося, як би їх домучити?
Ось ЧОМУ жодна з е-тих ггнь не носить з собою гребінець ?
Е мода така, чи що, помоешная?
А на хрена тобі тоді губна помада, дура?
Кщо на голові - вороняче гніздо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com