рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепт корисного сніданку: імбирний напій

© Corbis / Fotosa.ru © Corbis / Fotosa

Секрет бадьорості простий, як все геніальне. Кілька хвилин на приготування імбирного напою з ранку - і ви повні бадьорості, насичені вітамінами, і, не докладаючи зусиль, худнете!

Справедливості заради треба сказати: це не моя особиста відкриття. Купити корінь імбиру мені недавно порадила подруга. Сіренький зморщений кусок рослини мені якось відразу не сподобався, та й на смак виявився гірким. Але подруга запевняла, що це абсолютно чарівний засіб, треба тільки навчитися його готувати. І щоранку я починала з того, що шукала свій «сім-сім», тобто експериментувала з імбиром, намагаючись приготувати ідеальний бадьорить і смачний напій. Паралельно я багато чого дізналася про імбир. Виявляється, в цьому непримітному корінці укладена ціла маса корисних властивостей. Він незамінний при застуді, підвищує імунітет, поліпшує обмін речовин (а значить, сприяє схудненню) і насичує організм вітамінами. У поєднанні з цитрусовими і медом виходить чудовий енергетичний напій. А якщо випити склянку чаю перед їжею, апетит притупляється - для нас, дівчат, це дуже важливо.

Зрештою я знайшла ідеальний рецепт. Ділюся їм з вами: корінь імбиру (приблизно з волоський горіх), дві ложки меду, м'ята, дві часточки грейпфрута, часточка лайма. Імбир я дрібно ріжу (подруга тре на тертці). Всі ці інгредієнти, крім меду, заливаю окропом, настоюють приблизно десять хвилин і в самому кінці - не раніше! - додаю мед (мед не виносить дуже високих температур, при обробці окропом він втрачає багато корисних властивостей). Корисних властивостей набагато більше саме в натуральному меді. Такий рідко знайдеш в магазинах. Я купую мед у друзів (найчистіший, які не розбавлений - бджіл, які його виробляють, не годують цукром). М'ята додає приємний смак, а грейпфрут і лайм - це вітамін С, тобто імунітет.

Вже через тиждень таких імбирних чаювань я відчула себе набагато краще. Стала легше прокидатися, більше танцювати з ранку і посміхатися похмурим перехожим. А що ви п'єте вранці? Чай, кава або що-небудь більш цікаве, екзотичне і корисне?

Корисні посилання:

Відеозанятій «Клубні танці» , "Сучасні танці" , "Хіп хоп" зі Світланою Литвинової і «Гімнастика для вагітних» в фітнес-відеотеці «ЖИВИ!».

А що ви п'єте вранці?
Чай, кава або що-небудь більш цікаве, екзотичне і корисне?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com