рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

створення печаток

Для контролю над демоном бажано знати його ім'я. Знаючи його ім'я можна зробити друк. Друк так само використовується під час виклику. Її малюють в тому місці, де буде демон. Що б зробити друк, можна використовувати матрицю друку демонів. Взято з Крег Д. М. Сучасна магія.

Матриця являє собою три кола в яких вписані букви єврейського алфавіту
Щоб отримати печатку демона, вам потрібно покласти на малюнок лист тонкої напівпрозорої паперу. Знаючи написання імені демона єврейською мовою, ви поєднуєте прямими лініями букви імені, роблячи петлі в місцях повторення букв. Першу букву імені починаємо з маленького кола, а останню закінчуємо знаком заземлення, узятим з електротехніки.

Сама матриця визначає тільки точки в яких знаходяться літери. Лінії і петлі ви малюєте самі, як вважаєте за потрібне. Сама матриця визначає тільки точки в яких знаходяться літери Дана матриця дозволяє скласти друк для імені англійською. Якщо ви хочете писати російською, то матриця буде виглядати як 3 робочих кола з порожнім колом в центрі. Всього в російській алфавіті 33 літери. Поділіть зовнішнє коло на 14 секторів, середній на 11 секторів, ближній до центру на 8 секторів. Розподіліть літери по секторам відповідно до своїх предрасположениями.

Не варто забувати про те, що є так звані "закриті" і "відкриті" друку. Так само їх можна поділити на "складні", "стандартні" і "прості".

закриті Печатки

Закриття печаткою є друк в якій ім'я демона вписано в будь-якої геометричний символ, який залежить від Вашої мети виклику. Одним зі стандартних і найчастіше використовуваних є коло, тому що енерго-структура кола ідеально підходить як для захисту від демонів, так і для утримання його всередині. Також можна використовувати трикутник. Закриття печаткою є друк в якій ім'я демона вписано в будь-якої геометричний символ, який залежить від Вашої мети виклику Він використовується з метою направити рух демона. Зазвичай роблять 2 кута закритими, а 1 відкритий. Тим самим направляють. Сутність в трикутнику не затримується.

Квадрат, він же чотирикутник призначений для призову молодих демонів, так само використовується в одночасних закликах з однією-двома цілями, використання квадрата дозволяє створити тимчасовий канал, який по завершенні призову знищується Квадрат, він же чотирикутник призначений для призову молодих демонів, так само використовується в одночасних закликах з однією-двома цілями, використання квадрата дозволяє створити тимчасовий канал, який по завершенні призову знищується. Так само квадрат використовується у виклику стихійних сутностей, тому що 4 сторони квадрата асоціюють з 4 сторонами світла і 4 стихіями - Вогонь, Вода, Повітря та Земля. Але чотирикутник спотворює властивості демона.

Пентаграма (пентангл, пентакль, п'ятикутник) Пентаграма (пентангл, пентакль, п'ятикутник)   - використовуються для розкладання демона на основні складові матриці, а також для складання суті з наявних матриць, це стандартний спосіб створення штучного демона за допомогою друку - використовуються для розкладання демона на основні складові матриці, а також для складання суті з наявних матриць, це стандартний спосіб створення штучного демона за допомогою друку. Для створення, використовується п'ятикутник всередині великого кола, відрізок між кутами 72 °.

Гексаграмма (гексангл, шестикутник) Гексаграмма (гексангл, шестикутник)   - використовується для знищення сутностей - використовується для знищення сутностей. Відрізок між кутами кола 60 ° з утворенням астрологічних аспектів секстіль.

Гептаграмма (гептангл, семикутник) Гептаграмма (гептангл, семикутник)   - використовується для спрямованої мутації демона, підсилюючи ефект п'ятикутника - використовується для спрямованої мутації демона, підсилюючи ефект п'ятикутника.

Октаграма (октангл, восьмикутник) - Октаграма (октангл, восьмикутник) -   використовується для воскресіння мертвих демонів, енергетика яких не функціонуючі, але не встигла розкластися в загальному енерго-фоні використовується для воскресіння "мертвих" демонів, енергетика яких не функціонуючі, але не встигла розкластися в загальному енерго-фоні.

Еннеангл (Дев'ятикутник) Еннеангл (Дев'ятикутник)   використовується в залежності від цілей викликає використовується в залежності від цілей викликає.

Відкриті друку.

Це вид печаток в яких ім'я демона не обмежена. В основному ці друку використовуються для призову з подальшим прямим контактом, дозволяючи демону вийти за межі друку. Відкритими печатками можуть бути незавершені замкнуті друку, такі печатки часто використовується для приєднання демона до зовнішнього середовища з метою зондування демоном загального енерго-фону, тобто демон направляється для спостереження за середовищем навколо друку.

Складні друку.

Сюди відносяться друку з безліччю елементів, комбіновані замнуть-відкриті друку, тобто друку вписані одна в іншу. Використовуються для призову потужних демонів, Архідемона або для призову кількох демонів. Друку несучі в собі безліч функцій.

Стандартні друку.

Зазвичай, - замкнуті друку містять певний набір елементів (камені, символи планет і т.п.) для призову певних демонів, які повинні виконати певний набір функцій.

Прості друку.

Це замкнуті друку, що містять ім'я демона і кілька деталей. Призначені для призову слабких сутностей, або сутностей з якими налагоджений хороший контакт. Ці друку утримують демона певний час (не більше години), після закінчення якого демон легко вивільняється з друку.

Так само можна виділити види кордонів. Це одношарова і двошарова межа круга. Одношарова межа використовується для призову демона, потужність і основні характеристики якого відомі визиватель. Двошарова зовнішня межа використовується для призову демона, характеристики якого невідомі. При цьому між шарами зовнішнього кордону вписується захисне заклинання або наноситься захисна символіка. Можна використовувати і тришарову зовнішню кордон. Суть дії та ж, що і в двошарової.

В основному використовують 3 види захисних заклинань. це:

"Dominus contego me ..."

"Omnis servo homo hominis ..."

"Azu het Nehet kan Khorumit"

Слова поділяються точками або магічною символікою, або взагалі не розділяються. Це залежить від вашого бажання. Дані заклинання читаються перед активацією друку. Двошарова зовнішня межа використовується так само для написання імені демона. Такі види друку використовуються в тому випадку, якщо викликає не бажає встановлювати контроль над демоном при спілкуванні. Тоді інші внутрішні елементи друку повинні вказувати на те, що демон знаходиться у владі прізивателя. Іноді ім'я демона розподіляється по буквах між кордонами і всередині друку.

Алгоритм складання печаток:

1.Определить ім'я демона.

2. Визначити функції друку і її вигляд.

3. Визначити деталі друку.

4.Составіть заклинання для друку відповідно до її функціями, властивостями закликаємо демона, стихійної та іншої наповненістю об'єкта-бази призову і т.д.

Елементи печаток.

Визначившись з видом друку і ім'ям закликаємо демона необхідно доповнити друк поруч елементів - деталей, що вказують на заклик саме даної суті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com