рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивання - це мистецтво

  1. Так що ж таке - вишивка, і як все починалося
  2. чудеса вишивки

Словосполучення «вишивати хрестиком» вже давно міцно вселилася в наш лексикон, як синонім працьовитості, хазяйновитості, старанності і терплячості. А як же інакше, адже це кропітка праця, що вимагає максимум уваги, часу, терпіння і безумовно, любові. Так, так, любові! Щоб створити твір мистецтва (а вишивку інакше і не назвеш), потрібно в першу чергу придумати сюжет і полюбити його! Потім, коли майстриня вже представляє в деталях свою роботу, вона ретельно підбирає кольорову гаму, розподіляє їх по композиції, і тільки коли все пазли вигаданого образу всі ці чинники переплелися, можна приступати до роботи. І ось, в результаті кропіткої трудомісткої роботи, колись безлике полотно як за помахом чарівної палички перетворюється в фантастично красиву композицію: квіти на галявині, лебеді біля ставка, метелики на лузі ... А може порахуємо, скільки там хрестиків? Чи не трудітесь- там їх тисячі !!!

Так що ж таке - вишивка, і як все починалося

Цей вид рукоділля був освоєний дівчатами ще з давніх часів, але тоді це була не забавка, не хобі звичайно ж, а життєва необхідність Цей вид рукоділля був освоєний дівчатами ще з давніх часів, але тоді це була не забавка, не хобі звичайно ж, а життєва необхідність. Стародавні люди були дуже забобонні і за допомогою вишивки, прикрасивши нею одяг, предмети побуту, житло, сподівалися захистити свій осередок від бід. Виглядало це ремесло зовсім інакше, ніж зараз: замість звичних для нас голок використовувалися кістки тварин, а нитками служило все, крім ніток- волокно конопель, людську волосину, а основною сировиною були жили тварин. Неможливо точно визначити час, коли з'явилася вишивка, але за твердженням Геродотта, як прикраса, вона була виявлена ​​на одязі скіфів. Сучасні археологи стверджують, що це ремесло мало місце бути вже в X столітті.

Як би там не було, одне очевідно- це ремесло, перевірене часом, по праву може вважатися мистецтвом. Йшов час, людський розум удосконалював все і вся навколо себе, на зміну забобонам приходив прогресс- тут, поряд з різними технологіями, з'явилися справжні голки і нитки. Речі, прикрашені вишивкою, перестали бути тільки лише оберегом. Вишивання перетворилося в приємне проведення часу, а предмети, прикрашені вишівкой- стали модним аксесуаром. Вишивали все: сорочки, хустки, рушники, скатертини ... Рушник, вишитий на хрестини немовляти, вважається оберегом від злих сил, хвороб і негараздів. Займалися вишивкою і бідні і багаті дівчата, відрізняло їх лише те, що багаті вишивали золотом, була можливість купити дороге полотно і різноманітні доповнення, чого не було у дівчат з бідних сімей.

Пролетіли ще сотні років, настав час активних і витривалих: пробки на дорогах, ненормовані робочі дні, відсутність місць в дитячих садах, численні розлучення ... Ніби не до вишивання ... Але ні, сьогодні цей вид творчості нітрохи не менш популярний, ніж в минулому, позаминулому і інших століттях. Вишивка дуже популярна, як хобі, яке часто переростає в професію. Більш того, вишивати стали ще й чоловіки! А чому ні? Адже ми не дивуємося, коли бачимо представників сильної статі у печі, або у перукарського крісла, або з пензлем і мольбертом ... Вони люблять і можуть створювати прекрасне! А що стосується подарунків, так це ні з чим незрівняне диво подарувати коханій людині або батькам, друзям плід Вашого копіткої праці, ексклюзивний шедевр ручної роботи.

чудеса вишивки

Вишивка - як лірична музика: заспокоює, розслаблює, дозволяє забути все негативне і зануритися в чарівний світ фарб і блаженства. Створене полотно надихає на нові ідеї, сюжет стає з кожним разом все складніше, а розмір картини - все більше. Сьогодні ми знаємо багато різновидів техніки вишивки: хрест, гладь, стрічки, килимова техніка, гобелен, і всі вони, безсумнівно, вимагають підбору величезної кількості якісного матеріалу.

Ті, хто створив компанію «Золоте Руно», знали все про мистецтво вишивання, цінували працю вишивальниць і були переконані в тому, що це ремесло і є найвище мистецтво. Набори «Золоте руно» - це повний комплект за все, що потрібно майстрині для створення полотна, крім того, вони відкривають двері для творчості і безмежної фантазії. Так, з таким набором Ви неодмінно створите прекрасну картину, причому самі вирішите всі нюанси і тонкощі по своєму смаку; а можете прикрасити свою або дитячий одяг, тим самим надавши виробу незвичайну індивідуальність.

«Золоте Руно» можна купувати в інтернет-магазині, там же дізнаватися про всі новинки в світі вишивки, про акції, які зовсім не рідкість. У набір «Золоте руно» входять голки, схеми , Канва і муліне. Якщо Ви хоч трохи маєте уявлення про вишивку, то не потрібно пояснювати значення всіх цих слів, хочеться тільки сказати, що підібраний комплект дуже грамотно, з урахуванням розмірів, якості, універсальності. Зайти в інтернет-магазин і подивитися детально, дуже просто: пропишіть в пошуковику «Золоте руно». Вишиваючи за розділами, Ви будете невпинно радувати себе і своїх близьких вишитими картинами, які неодмінно займуть гідне місце у Вашому домі!

А може порахуємо, скільки там хрестиків?
А чому ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com