рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Gliss Kur Реновація Волос: революція у відновленні

Gliss Kur запускає лінію засобів «Реновація Волос», яка відкриває нову еру у відновленні волосся. Революційна формула новинок з технологією OMEGAPLEX вперше відновлює не тільки поверхню волоса, але і його внутрішню структуру. Gliss Kur запускає лінію засобів «Реновація Волос», яка відкриває нову еру у відновленні волосся

Краса - це непросто. І в першу чергу - для наших волосся. Фарбування, щоденна сушка феном, завивка, випрямлення і навіть неакуратне розчісування призводять до руйнування мікросвязей в структурі волосся. Згодом ці невидимі пошкодження стають все більш помітною і нагальною проблемою. Волосся, тьмяніючі буквально на очах, вимагають негайної допомоги. І тепер вона з'явилася!

Засоби Gliss Kur Реновація Волос вперше відновлюють не тільки зовнішню, а й внутрішню структуру волосся. Комплекс з рідкими кератинами, заповнюючи запаси кератину, вирівнює поверхню волосся, а унікальна технологія OMEGAPLEX реконструює їх на молекулярному рівні, відновлюючи зруйновані структурні зв'язки і попереджаючи нові пошкодження.

Технологія OMEGAPLEX представляє з'єднання кислот і органічних полімерів, які, проникаючи всередину волоса, замінюють зруйновані структурні зв'язки між його волокнами міцнішими і, крім того, стійкими до майбутніх пошкоджень. З новою лінією Gliss Kur ваші перетворені волосся виявляються під надійним захистом.

У серію Gliss Kur Реновація Волос увійшли:

Шампунь Gliss Kur Реновація Волос

Ефективний продукт для дбайливого очищення і глибокого догляду за пошкодженим волоссям. Завдяки технології OMEGAPLEX діючі речовини шампуню відновлюють волосся зсередини. В результаті їх якість поліпшується після кожного застосування.

Бальзам Gliss Kur Реновація Волос

Бальзам Gliss Kur Реновація Волос

Незамінний засіб, що забезпечує волоссю дивовижної м'якості, сяйво і по-справжньому легке розчісування. При регулярному використанні бальзам не просто усуває існуючі пошкодження, але і захищає волосся від появи нових.

Маска Gliss Kur Реновація Волос

Екстрена допомога для волосся, пошкоджених при укладанні і фарбуванні. Засіб забезпечує інтенсивний догляд, завдяки якому волосся наповнюються силою і блиском.

Експрес-кондиціонер Gliss Kur Реновація Волос

Експрес-кондиціонер Gliss Kur Реновація Волос

Моментальний догляд для швидкого результату. Засіб не вимагає змивання і надає миттєвий ефект, помітно розгладжуючи пошкоджене волосся.


09 березня 2017
волосся шампунь маска для волосся бальзам для волосся кондиціонер Gliss Kur

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com