рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняний модний манікюр: кольору, форми, ідеї

  1. Модний Nude-манікюр
  2. Класика на віки
  3. Смуги і нестаріючий френч
  4. А як же яскраві кольори і соковитість?

Ні для кого не стане відкриттям, що доглянуті й акуратні руки - це один з важливих і необхідних аспектів зовнішності будь-якої поважаючої себе дівчини і жінки. З'явиться на прийом або на ділову зустріч без манікюру - ознака поганого тону, який швидко кидається в очі, а, як відомо, від першого враження про людину позбутися досить важко.

Красиві нігті, які чудово поєднуються з образом своєї власниці, а також відповідають останнім тенденціям світової моди, надають жінці особливого шарму і бездоганності.

Для того щоб підкреслити свою індивідуальність, а також знання останніх модних тенденцій, необхідно ознайомитися з останніми новинками креативних стилістів і нейл-дизайнерів, які зовсім недавно представили загального огляду свіжі весняні колекції.

Весна - час свіжості і пробудження, теплих днів і перших яскравих променів сонечка, різнокольорових квітів і ароматних квітучих дерев, в повітрі витає романтика і відчуття легкості. Для того щоб ваш весняний манікюр дійсно виглядав модно і стильно, в першу чергу, звертайте увагу на свій настрій, на ті відчуття, якими вас наповнює настільки прекрасна пора року.

Тільки так ви будете почувати себе комфортно, так би мовити, в «своїй тарілці», але, природно, не забувайте користуватися порадами та рекомендаціями популярних нейл-дизайнерів, які мають свій погляд на модний манікюр майбутнього теплого сезону. Отже, що нас чекає, і на що слід звернути увагу при створенні власного образу?

Модний Nude-манікюр

Любителі теплих, приглушених і пастельних тонів можуть голосно аплодувати в долоні, адже цієї весни, як ніколи, в моді природність, простота і натуральність. На превеликий подив креативних стилістів, більшість модних будинків світу віддали свою перевагу саме стилю Nude, причому, хотілося б відзначити характерну довжину весняного сезону: короткі і ультракороткі нігті овальної і напівкруглої форми.

Треба сказати, дане рішення вельми і вельми здивувало публіку, але, що поробиш, в тренді короткі нігті, покриті переважно безбарвним, блідо-рожевим, напівпрозорим бежевим, кремовим кольором. До речі, окремо б хотілося виділити молочний колір і кави з молоком, які є лідерами популярності весняного сезону.

Якщо ви хочете прикрасити свої нігтики настільки спокійним і, можна сказати, класичним стилем, то в цьому немає нічого складно. Головне, це ретельно і акуратно обробити кутикули, попередньо розпарити нігтики і змастивши рідиною для видалення кутикули. Нігтики необхідно підрізати практично під основу, найкраще вони будуть виглядати, якщо надати їм форму, що повторює форму основи нігтя.

Зверху наноситься зміцнює лак-база, а поверх неї обраний вами колір. Для того щоб лак тримався, як можна довше, його необхідно покрити безбарвним закрепителем.

Класика на віки

Три кольори, які, напевно, ніколи не вийдуть з моди і назавжди залишаться джерелом натхнення і законодавцями модних тенденцій, є чорний, білий і червоний лаки. У прийдешньому весняному сезоні особливою популярністю будуть користуватися манікюр, виконаний на коротких нігтях в матових білих і чорних кольорах, важливо, щоб нігтики виглядали максимально акуратно і доглянуто.

Для тих, хто поки важко звикає до короткої довжини нігтів, краще зупинити свій вибір на Nude-манікюрі, а ті, хто вважають подібну форму практичною і вельми цікавою, запросто можуть поекспериментувати з варіантами, запропонованими в колекціях Alexander Wang, Chanel, Erdem.

Для тих, хто поки важко звикає до короткої довжини нігтів, краще зупинити свій вибір на Nude-манікюрі, а ті, хто вважають подібну форму практичною і вельми цікавою, запросто можуть поекспериментувати з варіантами, запропонованими в колекціях Alexander Wang, Chanel, Erdem

Червоний колір, в якому б відтінку він не був виконаний, завжди виглядає ефектно і неймовірно стильно, особливо елегантно виглядають червоні нігті в поєднанні з червоною губною помадою, головне, щоб вони повністю збігалися за своїм тону.

Дане поєднання, яке вважалося дещо застарілим, знову увійшло в моду, ще б пак, адже такий дизайн виглядає дуже жіночно, яскраво і екстравагантно. Але, знову-таки пам'ятаємо, довжина нігтів повинна залишатися короткою, ніякі довгі, а вже тим більше штучні варіанти навіть не розглядаються в цьому сезоні.

Смуги і нестаріючий френч

Якщо уважно вивчати модні тенденції цього весняного сезону, то можна помітити, що колись популярні і багатьма улюблені малюнки на нігтях в цьому сезоні практично не затребувані. Навіть настільки популярний манікюр з використанням мережив краще цієї весни залишити на потім, адже тепер на гребені популярності манікюр з горизонтальними або вертикальними смугами.

Найчастіше малюється одна вертикальна смуга посередині нігтя - від заснування до самого кінця. Смуга зазвичай має контрастний колір, наприклад, темно-синій або чорний, а підстава нігтя все таке ж природне. Для промальовування смуги іноді використовують спеціальні смужки для декору нігтів, їх можна прикрасити стразами або використовувати металізовані наклейки. Одна смужка може розбавити ще двома, причому абсолютно такими ж, вертикальними і строгими.

Горизонтальні плоскі - також у фаворі, улюблений багатьма френч і місячний манікюр можна вважати своєрідними різновидами подібного стилю. До речі, хотілося б відзначити, що цієї весни манікюр не сприймає контрастності квітів, якщо ви малюєте френч, то кольори смуг повинні бути схожими або близькими, наприклад, коричнева основа і чорна зона «усмішки», бірюзове підставу і синя «посмішка» і так далі .

До речі, хотілося б відзначити, що цієї весни манікюр не сприймає контрастності квітів, якщо ви малюєте френч, то кольори смуг повинні бути схожими або близькими, наприклад, коричнева основа і чорна зона «усмішки», бірюзове підставу і синя «посмішка» і так далі

Варто все-таки відзначити, що одвічно популярний французький манікюр кілька відходить на другий план, але все ж як і раніше актуальний в цьому сезоні. Ідеї ​​манікюру з промальовуванням півмісяця біля основи стали прослизати ще в минулому сезоні, але більшою популярністю набрали саме зараз. Особливо актуальний цієї весни - білий або чорний півмісяць на природній нігтьової пластини.

Особливо актуальний цієї весни - білий або чорний півмісяць на природній нігтьової пластини

Якщо ви не впевнені, що зможете впоратися з промальовуванням такого, що не самого простого дизайну, то можете замінити півмісяць, на велику і яскраву крапку біля основи нігтя. До речі, велика кількість фото і відео уроків, які вже подорожую по просторах інтернету, допоможуть вам з легкістю впоратися з таким модним і незвичайним манікюром цього сезону. Насправді, досить обзавестися зручною пензликом для промальовування, яка стане для вас відмінним помічником в зображенні будь-якої деталі на ваших нігтики.

А як же яскраві кольори і соковитість?

А як же яскраві кольори і соковитість

Тим, хто і дня не може прожити без яскравих, позитивних і наповнених життям квітів, весняна мода пропонує скористатися палітрою хітових квітів - жовтий, бірюзовий, темно-фіолетовий, синій, помаранчевий, а також золотий і срібний відтінки. А якщо ви не уявляєте свій манікюр без розпису і малюнків, то робіть це, як можна більш стримано - парочка милих квіточок на безіменних пальцях або кілька симпатичних завитків можуть стати цілком доречним доповненням вашого весняного образу.

Отже, що нас чекає, і на що слід звернути увагу при створенні власного образу?
А як же яскраві кольори і соковитість?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com