рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат з капусти з морквою, як в їдальні

  1. Як приготувати салат з капусти і моркви
  2. Заправка для салату з капусти з морквою
  3. Салат капуста з морквою - рецепт
  4. Салат з капустою і морквою з оцтом
  5. Салат зі свіжої капусти з морквою
  6. Салат з білокачанної капусти з морквою
  7. Рецепт вітамінного салату з капусти і моркви
  8. Смачний салат з капусти з морквою - секрети приготування
  9. Відео: капустяний салат з морквою як в їдальні

Ірина Камшилін

Готувати для кого-то набагато приємніше, ніж для себе))

Це дуже просте і популярне блюдо, відоме багатьом ще з раннього дитинства. Морквяно-капустяний салатик виходить дуже смачним і корисним, оскільки містить величезну кількість клітковини, мікроелементів і вітамінів. Завдяки своєму багатому складу блюдо чудово позначається на роботі органів шлунково-кишкового тракту.

Статті по темі

Як приготувати салат з капусти і моркви

Особливих хитрощів процес приготування не передбачає, проте, є певні поради, як зробити блюдо максимально смачним, ніжним, апетитним. Так, шинкувати основний інгредієнт слід дуже тонко, а морквину, навпаки, краще подрібнювати не дуже дрібно. Оптимальний варіант - натерти продукт на середньому зерні терки або нарізати тоненькими слайсами. Перш, ніж готувати салат, овочі слід дуже ретельно вимити з щіткою і очистити. Чим заправляти салат з капусти як у їдальні?

Заправка для салату з капусти з морквою

Соус дозволяє змінювати калорійність і ситність блюда. Щоб збільшити ці показники, в якості заправки можна використовувати майонез. Чим заправити салат з капусти і моркви як в їдальні, якщо хочеться приготувати легку закуску? В даному випадку оптимальним рішенням стане маринад з рослинної олії і оцту або лимонного соку. Сіль, спеції, цукор додавайте за бажанням.

Салат капуста з морквою - рецепт

Класичний рецепт салату з капусти як у їдальні припускає використання всього двох основних компонентів, тим не менш, набір продуктів можна доповнювати зеленню, тертим яблуком, цибулею, свіжим огірком, часником, горіхами, болгарським перцем. Таке блюдо буде ще більш вітамінним, смачним, цікавим. У весняний та літній сезони готувати салатик як в їдальні можна зі свіжих, молодих овочів, а для осені та зими заготовлювати консервований продукт.

Салат з капустою і морквою з оцтом

  • Час приготування: 15 хвилин.
  • Кількість порцій: на 2-3 персони.
  • Калорійність страви: 50 кКал / 100 г.
  • Призначення: на обід / вечеря / перекус.
  • Кухня: російська
  • Складність приготування: легка.

Закуска дуже популярна завдяки простоті приготування, доступності продуктів, свіжого, приємному смаку. Такий легкий салатик чудово доповнює будь-які рибні та м'ясні страви, крім того, він може послужити перекусом для тих, хто береже свою фігуру, оскільки містить мінімум калорій. Ще одна перевага закуски полягає в її користь. Нижче детально і з фото описано, як приготувати вітамінний салат капуста з морквою і оцтом як в їдальні.

Складові:

  • невеликий качан капусти;
  • цукор - 1 ст. л .;
  • морквина велика;
  • оцет 3% - 4 ст. л .;
  • олія соняшникова або оливкова - 2 ст. л .;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Капустяне листя слід дрібно нашаткувати, скласти в емальований ємність, додати вказану кількість оцту, солі і поставити на вогонь. Пару хвилин тримайте посуд на грубці, постійно помішуючи компонент, після зніміть і відставте остигати.
  2. Наріжте або потріть моркву, додайте до остигнула Капусточка.
  3. Приправте салат олією, цукром, перемішайте ложкою, після злийте зайву рідину і приберіть блюдо в холодильник на годину.

Салат зі свіжої капусти з морквою

  • Час приготування: 10 хвилин.
  • Кількість порцій: на 3-4 персони.
  • Калорійність страви: 80 кКал / 100 г.
  • Призначення: на обід / вечеря / перекус.
  • Кухня: російська
  • Складність приготування: легка.

Салат зі свіжої капусти як у їдальні при систематичному включенні його в меню допоможе уникнути сезонних авітамінозів і налагодити травлення. Готувати таку закуску варто безпосередньо перед самою подачею, щоб сік з овочів не стек і не зіпсувалися смакові якості страви. Дієтологи рекомендують їсти весняний салатик спортсменам, хто постує і худне людям. Нижче представлений покроковий рецепт з фото кожного етапу приготування страви.

Складові:

  • соняшникова олія - ​​2 ст. л .;
  • білокачанна капуста - 0,2 кг;
  • часникові зубки - 3 шт .;
  • морквина по-корейськи - 0,2 кг;
  • спеції (необов'язково).

Спосіб приготування:

  1. Дрібненько наріжте білокачанну капусту, змішайте її з корейською морквою (краще вибирати не дуже гостру).
  2. Далі потрібно додати до продуктів заправку (рослинна олія), сіль, інші приправи за смаком.
  3. Останнім додайте продавлений часник, перемішавши, подавайте закуску на стіл.

Салат з білокачанної капусти з морквою

  • Час приготування: 25 хвилин.
  • Кількість порцій: на 4 персони.
  • Калорійність страви: 68 кКал / 100 г.
  • Призначення: на обід / вечеря / перекус.
  • Кухня: російська
  • Складність приготування: легка.

Доповнити буденний вечерю можна свіжим овочевим салатом, який готується з доступних компонентів, наявних в холодильнику кожної господині. У їдальнях таку закуску подають до будь-яких гарнірів, супів, рибних і м'ясних страв. Щоб смак вас не розчарував, вибирайте свіжі, молоді плоди, а для додання страві пікантності можете додати терте зелене яблуко. Нижче докладно і з фото описано, як приготувати салат з білокачанної капусти з морквою.

Складові:

  • оцет - 1 ч. л .;
  • капуста білокачанна - 0,3 кг;
  • часникові зубки - 3 шт .;
  • цибулина середнього розміру;
  • морквина;
  • цукор / сіль;
  • масло.

Спосіб приготування:

  1. Помийте овочі, очистіть при необхідності, дрібно подрібніть за допомогою ножа або терки. Часник продавите, а цибуля краще нарізати дрібними кубиками.
  2. Всі підготовлені продукти слід помістити в салатницю.
  3. Для приготування заправки з'єднайте 1 чайну ложку цукру, трохи солі, рослинної олії. Розмішувати закуску зручніше двома вилками.

Рецепт вітамінного салату з капусти і моркви

  • Час приготування: 20 хвилин.
  • Кількість порцій: на 3 персони
  • Калорійність страви: 78 кКал / 100 г.
  • Призначення: на обід / вечеря / перекус.
  • Кухня: російська
  • Складність приготування: легка.

Будь салатик, приготований виключно з овочів і заправлений олією, можна включати в дієтичне харчування: при мінімальному числі калорій блюдо містить величезну кількість корисних речовин, включаючи вітаміни, мінерали, клітковину, пр. Крім того, капустяно-морквяний салат вітамінний як в їдальні виходить дуже соковитим, ароматним, яскравим і смачним. Згідно з інструкцією, селера для його приготування рекомендується заздалегідь помістити в підкислену лимоном воду, а після крупно потерти.

Складові:

  • яблука кислі зелені - 2 шт .;
  • капуста - 0,3 кг;
  • зелень;
  • спеції;
  • морквина - 2 шт .;
  • селеровий корінь - 50 г;
  • масло для заправки.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть продукти, капусточку дрібно наріжте, яблука потріть разом з морквою і селерою.
  2. Далі потрібно всипати до подрібненим овочам трохи солі, інших спецій, полити олією.
  3. Салат з капусти з морквою як в їдальні можна подавати, прикрасивши рубаною зеленню.

Смачний салат з капусти з морквою - секрети приготування

Весняний салат капуста і морква готується вкрай просто, однак, знаючи певні секрети, можна поліпшити його смакові якості, зробивши максимально соковитим і ніжним. Що радять досвідчені кулінари:

  • основний компонент після подрібнення слід посолити, злегка пом'явши руками, щоб він пустив сік;
  • подати закуску можна навіть на святковий стіл, поліпшивши її зовнішній вигляд за допомогою додавання яскравих продуктів - червоного болгарського перцю, зелених яблук або шпинату;
  • заправляти салат краще натуральним майонезом, сметаною або рослинним маслом, інакше користь страви буде сумнівною;
  • зелень додасть готової закуски додаткову пікантність, свіжий аромат;
  • щоб збільшити поживність, додайте до інгредієнтів невелику жменю горішків, попередньо докладний їх на дрібні шматочки.

Відео: капустяний салат з морквою як в їдальні

Рецепт капусти як у їдальні. Капуста як в дитячому садку. # Салатізкапусти # салатізсвежейкапусти

Знайшли в тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо! Розповісти друзям:Чим заправляти салат з капусти як у їдальні?
Чим заправити салат з капусти і моркви як в їдальні, якщо хочеться приготувати легку закуску?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com